Има ли вече мами чакащи бебче септември 2007?

• 11 285
  • 186
  •   1
Отговори
# 135
Благодаря за отговорите  bouquet
Другата седмица вече ще ида на доктор.
alis11 и при мен няма признаци, освен гърдите, но и аз като Beni4 предната бременост нямах и се надявам и тази да е такава приятна.   love001

# 136
привет и от мен  Hug толкова се радвам за вас thumbalina, beni4, alis11, hellche (нали не пропускам никоя  BlushHug
и thumbalina браво за списъчето, вярно доста сме се събрали вече  newsm44
аз да ви се оплача не мога да спя нощем  smile3507 вчера сутринта се ококорих в 6ч., днес даже още нямаше 5ч. , ужас , а нямам да ставам за никъде. Тия хормони  newsm78 А не искам да ви казвам по колко пъти ставам до тоалетна - никога не е било така, имам чуството, че през час съм там  #Crazy и ме друсна късен пубертет както аз му казвам  Mr. Green с две честитки на челото - мислех си, че поне сега ще ми се разминат, ама не  #Cussing out добре че не се виждат от косата  Mr. Green и косата бързо ми се омазнява и се чудя да обвинявам ли шампоана  Joy или е нормално  newsm78
alis браво, че сте се решили на 3то детенце  Hug надявам се един ден и аз да мога да се похваля с трички  Joy много ми се иска. Ама напълно те разбирам с двама тийнейджъри (макар и единия по-малък още, ама те сега много бързо растат тия деца) вкъщи - предполагам, че не ти мирва главата  Wink поне със сигурност никога не ви е скучно вкъщи  Mr. Green

# 137
Момичета благодаря ви за успокоението,надявам се и силно вярвам ,че всичко е за добро Hug
Beni4 много се радвам  и мерси за подкрепата от твоя страна.Честно казано ,не ведньж сьм чувала негативно отношение по вьпроса за трето дете,но в крайна сметка всеки има право на мнение и аз уважавам всяко такова. Peace За мен наи-важното е ,че го правихме с много желание и любов и се надявам на още едно прекрасно детенце,като другите две Heart Eyes

# 138
mackomacko,благодаря ти и на теб .Права си ,че е голяма веселба Party Само да сме здрави на всичко друго му се намира лесното. Пожелавам ти от все сьрце да се осьществят мечтите ти Hug

# 139
  • Кърджали, България
alis11, и аз все едно не съм бременна, даже гърдите не са ми напрегнати, не ми се и спи повече от обикновено (което си е нормално при 11-часов работен ден на две места  Wink - не се оплаквам  Naughty). Много станахме желаещите 3 деца, и аз искааам, само трябва да построим къщата, за която мечтаем и работим отдавна. Даже мислехме да изчакаме и с второто, но преместването няма да стане в близките година-две, затова ще се гъчкаме като сарделки, ама нищо - сърце да е широко  Heart Eyes
mackomacko, при миналата ми бременност косата ми беше станала супер - лъскава, гъста, не капеше изобщо, растеше много бързо, ама след раждането си навакса  Crazy

# 140
  • София
Здравейте, момичета! Много ни е порастнал списъка, а има и още доста време за запълване. И аз сега като че имам по-леки признаци, става ми вече лошо, но е търпимо и все още не съм стигала до повръщане. Но пък обонянието ми пак се изостри и нищо не ми се яде. Всяка храна ми е противна и мога да ям само нещо кисело, каквито са мандаринките. По тази причина ям много малко и коремът ми си стои прибран, а и съм много слаба и заради това постоянно се вторачвам в тоя корем и си внушавам, че не расте. Абе луда работа, как ще издържа още една седмица до следващия преглед не знам. Още по-лошото е, че съм много настинала вече 10 дни и не мога да дишам. Носът ми е запушен и не мога да спя заради него. От днес ще започна да прилагам и някои бабешки методи, защото с лекарства не може и е голям кошмар.

alis11, и аз искам 3 деца и дай Боже някой ден да ме споходи и мен такова щастие. Щом имате такова желание, изобщо не обръщай внимание на необмислени коментари.

# 141
  • София,
Здравейте пак,

Алис мила, колко сати голями другите две дечица?

И аз искам три, но живот и здраве за всичко си има време! Да се роди второто пък ще видим!

Приятен ден за сега и само усмивки
  bouquet

# 142
  • Кърджали, България
thumbalina, благодаря за труда, който си положила за списъка, но може ли да те помоля да напишеш, че ми е втора бременност, тъй като първата приключи много скоростно с неуспешен край и предпочитам да не я смятам, че ми навява  Sad

# 143
  • София
Браво сладурки, харесвате ми днес колко сте активни  Heart Eyes
Алис, не мога да не си призная, че и аз мечтая за 3 деца. Има си хора, които обожават децата като нас и такива, които не стават за родители. Аз мисля, че децата осмислят живота ни и никога не е късно да имаш още едно.
Кали, моля се бързо да оздравееш  Praynig Струва ми се, че има капки за нос, които стават за бременни, но трябва да попиташ доктор или в аптеката. Иначе аз на моето зверче му капя лайка с малко мед и веднага му отпушва нослето.
По отношение на симптомите, миналата бременност не усешах нищо до края на първия триместър, освен че бях по-чувствителна на миризми и не можех да пия кафе. Сега обаче преживявам всичко останало без повръщането  Sad А косата ми е отвратителна, мацко не обвинявай шампоана  Confused
Съжалявам Инна, много съжалявам  Embarassed Веднага ще го поправя!

# 144
  • София
thumbalina , добре, че ме подсети. Лайка с мед правя на сина ми като има хрема, но защо сега не съм се сетила doh. Наистина някой ми е изпил мозъка напоследък.

# 145
alis мерси за пожеланието  Wink и аз така мисля, да сме здрави пък с другото ще се справим, важно е желание да има  Wink
момичета мерси за съветите за косата, явно напразно съм набедила шампоана  Mr. Green обаче тия пъпки ме побъркват направо  #Cussing out и на бузата една ужасна има вече  Thinking ,а по принцип съм с много чиста кожа, много ме дразнят
кали, аз съм с тежък синузит и точно с бабини методи се оправям,за да не се стига до антибиотик. Имам си едно чорапче пълно с морска сол, което стои на радиатора или на парното (зависи кое работи) и дори и сега като съм здрава от време на време си го слагам на челото-профилактично, много облекчава  Simple Smile и това за меда го знам, но специално при мен нямаше ефект. А за капки не знам, сигурно има. Знам че на бременни дават хомеопатични лекарства (не вярвам много в тях, ама може и да действат, знам ли newsm78 ). Поинтересувай се  Simple Smile желая ти скорошно оздравяване  Hug
ох забравих вече какво исках още да ви кажа, ама като се сетя ще ви пиша пак  Mr. Green

# 146
Здравейте бъдещи Мами! 
Аз съм от октомврийките 2005 и влизам само за да Ви честитя това приятно изживяване.

Момичета лека бременност!!! Много е приятно като си спомня моите вълнения преди почти две години. Предстоят ви страхотни емоции...

Ние също сме в период на бебеправене и дано скоро и аз се похваля с двете чертички. Но сред Вас имам един много личен приятел, на когото искам да пожелая септември да ни дари с една прекрасна племенничка... Kissing Heart smile3522 

# 147
Мили момичета,толкова много ме радвате ,че имате желание за повече от две деца Hug На всички пожелавам щьркелчо да ви посети колкото пьти искате,защото наистина няма нищо по-прекрасно от кьща пьлна с любов и детски смях Joy
Kali и аз бях така предната седмица и какви ли не бабини методи не пробвах,но като че ли най пи помогнаха капките от изцеден лук и мед (наблегнах повече на меда) . Доста неприятни бяха ,но веднага имаше ефект.Бьрзо да се оправяш и да наваксаш сьс спането.
Beni4,дечицата ми са на 8 и 14 год. Май малко позакьсняхме с третото,ама сьм благодарна,че и сега стана,че след година и половина опити ,вече се бях отчаяла.Малко множко ми се виждат годинките,ама нали по-важно е духом да сме млади Grinning
Целувам ви всички и до скоро Two Hearts

# 148
Лелееее .....  #Crazy а ние сме едва в началото  Crazy
Но ще ви стигнем   smile3508 От малка имам бавен старт, ама после наваксвам  newsm47
Дано живот и здраве не се уплаша от цялата бременност и самото раждане  smile3506
Защото имам приятелки, които не смеят да се решат за второ дете именно поради някакъв изживян шок или доста проблемно раждане  newsm17

..... лелеее.... пак това гадене  smile3512

# 149
  • На тавана. С Карлсон и Дребосъчетата.
Мили момичета,толкова много ме радвате ,че имате желание за повече от две деца Hug На всички пожелавам щьркелчо да ви посети колкото пьти искате,защото наистина няма нищо по-прекрасно от кьща пьлна с любов и детски смях Joy

Ох, аз си мечтая за ПОНЕ 3 деца, ама нека родя първото, пък после може да кроя нови планове. Joy

Beni4,дечицата ми са на 8 и 14 год. Май малко позакьсняхме с третото,ама сьм благодарна,че и сега стана,че след година и половина опити ,вече се бях отчаяла.Малко множко ми се виждат годинките,ама нали по-важно е духом да сме млади Grinning
Целувам ви всички и до скоро Two Hearts

А за разликата между децата ти и възрастта ти - направо си сбъдната мечта! Много бих искала да имам 3-4 деца с такава разлика помежду им, но малко късно сме се захванали с първото, та май ще трябва да посъкратим времето между бебеправениятата. Wink

Ние също сме в период на бебеправене и дано скоро и аз се похваля с двете чертички. Но сред Вас имам един много личен приятел, на когото искам да пожелая септември да ни дари с една прекрасна племенничка... Kissing Heart smile3522 
Чакаме те съвсем скоро в нашите редици!!!  bouquet И моля, моля бързичко да си признеш коя мама ще те прави леля през септември - да няма скрито-покрито! Wink

Общи условия

Активация на акаунт