Има ли вече мами чакащи бебче септември 2007?

• 11 278
  • 186
  •   1
Отговори
# 150
  • Кърджали, България
mackomacko, пробвай с капките от сок на лук, ако не можеш да понесеш само лук, разреди го с физиологичен разтвор (солена вода) - аз не съм пробвала, но казват, че много помагало.
Преди 2 седмици аз се бях разкашляла и на всички лекарства, които съм ползвала преди и са ми помагали, пишеше, че не стават за бременни, затова пих разни детски и хомеопатични сиропчета и ми се размина, слава Богу!
Veri4, успех с бебеправенето, скоро да се похвалиш в октомврийската тема  Hug

# 151
Здравейте и от мен! Тумбалина ей ме на! Grinning Най- накрая се почувствах бял човек и  реших да седна пред компютъра. Много се радвам, че списъчето Ви е харесало и Благодаря на Тумбалина за помощта. Ама колко много сте изписали и колко много сме станали!!!
Добре дошли на Inna, Feminine, vinty  и bojo3003   bouquet Хайде да повлечете крак и до края на седмицата да си имаме поне още толкова септемврийски майчета  Laughing
beni4, alis11, thumbalina, hellche честити точици! Много се радвам за вас!  Hug Чувството е страхотно!  Макар че хем я има точицата, хем не можеш съвсем да осъзнаеш,  че това наистина ти се случва. Незнам, аз си мисля че сигурно чак когато го усетя да мърда ще проумея, че това е реално и че в мен се пробужда нов живот.
Inna, Mileta, alis11, Beni4 Благородно ви завиждам, че не ви става лошо. Но внимавайте какво си пожелавате! Аз моето гадене май сама си го докарах,  защото някъде към 4-5 седмица ми беше много мъчно, че нямам такива симтоми  Mr. Green Едва ли не нещо с бебчето не е наред!  А сега да ме видите, едвам издържам  Sick
kali, искрено ти съчувствам.  bouquet Дано бабините средства помогнат и бързо се оправиш.
Момичета, май е време да мислим за заглавие на новата седмична тема, че като гледам сегашната ни темичка как е напращяла май няма да изкара още дълго. Скоро ще я заключат модераторите Mr. Green
Едно предложение от мен: Септемврийска мама, сърчице ще види скоро на екрана!

# 152
Идеята за заглавие ми харесва много.   bouquet

# 153
  • София
Tiarra, радвам се, че се "върна"  Hug  знаех си, че не се чувстваш комфортно  Sad Да ти кажа, аз сутрин преди да стана от леглото задължително изчждам една обикновена бисквита и много ми помага. Поне до обяд не ми се гади, после няма как, особено вечерта е много неприятно  Sick
Идеята за тема е страхотна, аз я подкрепям с две ръце  Peace
Да ви се похваля, преди малко казах на шефката си, че съм бременна. С нея работим в една стая и имам чувството, че ми личи от три километра  Blush Реших, че е най-добре веднага да и кажа и да съм чиста пред съвестта си, пък каквото ще да става. Тя беше много изненадана, но го прие добре, дори като помисли малко, каза че се радва, в крайна сметка сега ми било времето... това било Божа работа и т.н. Та сега се чувствам малко по-спокойна.

# 154
  • София,
Здравейте мацки,  newsm51
аз съм много, много за новата тема!
Tiarra страхно заглавие си измислила!  newsm10

Супеееер
А колкото до гаденето момичета, знам че когато ти е лошо и изпиеш един лимон изцеден на сок много помага, но да си кажа честно, не съм го проблава като бременна!
thumbalina  - браво на теб - радвам се за госпожата "ШЕФ" - хубаво е че го е приела добре! action032
И  на ментова ми предстои, но аз си имам господин "ШЕФ", та ще го видим как ще реагира, надявам се добре, защото той си има двама малчугана и много обича децата!
Ще стискате палци като стане време!
newsm09
Алис страхотна е разликата между децата ти - сега тези сладурчета са голями и много ще ти помагат с малкото! Стискам палци да е така!
Да са ти живи и здрави и много да те радват!
А иначе хич не ти е лоша възрастта за трето, познавам една мацка която на 35 роди първото, така че... smile3501

МАМИ, исках да ви попитам - По колко фолиева киселина пиете на ден?

Последна редакция: чт, 11 яну 2007, 16:50 от Beni4

# 155
  • На тавана. С Карлсон и Дребосъчетата.
МАМИ, исках да ви попитам - По колко фолиева киселина пиете на ден?

0.4mg - такъв е препоръчителният профилактичен прием. NEO PHOLIC е моята. Simple Smile

# 156
Радвам се, че ви харесва заглавието  Hug
thumbalina страхотно, че шефката ти е реагирала така. Май повечето трудно я приемат тази новина. Моят шеф знам със сигурност , че нямаше да е много доволен да научи, защото една колежка наскоро му се обади с думите "Шефе, имам лоша новина", при което неговата реплика беше "Да не си бременна"  #Crazy На мен обаче не ми се наложи да му казвам. Подадох си молбата за напускане, а на другия ден разбрах че чакам Бебче  Heart Eyes
thumbalina, beni4 и двете рецепти анти-гадене ще пробвам пък да видим какво ще се получи. Надявам се да ми подействат.  Praynig
Аз също пия NEO PHOLIC като Анири. По едно хапченце на ден.

# 157
 Здравейте момичета,
 рядко пиша, но ви чета редовно. Днес и аз бях на лекар и си видяхме нашата точица. Беше ни супер вълнуващо. Искам да Ви попитам дали и на вас ви се случва - след като ми наедряха гърдите, лявата гърда ми е по-голяма от  дясната. Дали е нормално - днес от толкова вълнение забравих да попитам лекарката ooooh!?

# 158
за фолиевата киселина
0.4mg - такъв е препоръчителният профилактичен прием.
напълно достатъчно е Simple Smile все пак не сме средностатистически 100 кг американки  Mr. Green , че да ни трябва повече  Joy
инна-мерси за рецептата, но както се казва да не ми се налага да я ползвам  Praynig тази зима добре я изкарах без болести засега  newsm44 чак да не повярва човек
thumbalina радвам се, че всичко с шефката ти е минало ок  Wink аз като работех, женската част от колектива бяхме горе-долу на едни и същи години и най-големият ужас на шефа (сигурно продължава да му е  Mr. Green ) беше, че всички ще забременеем по едно и също време и няма да има кой да работи  Joy
изядох 3 вафли боровец  newsm53  Joy кой ще ги сваля после тия кг не знам  hahaha

# 159
  • морето и сините вълни :)
Здравейте мимичета.И аз да се отчета тази вечер. Hug
Аз утре съм на лекар да си пусан една урина че ме болят бъбреците.А отделно ще си искам и направление за гинеколог, да си видя и аз точицата Praynig Hug.Днес казах на шефката че съм на лекар за бъбреците ама незнае че имам и друга новина все още.Направо незнам как ще и кажа Tired.Тя ще умре направо,защото ще трябва да ме замества докато ме няма мен.А това и е най гадното.Направо незнам-даже си мисля ако и кажа  сега и може да ме уволни #Crazy.
Дали има такава вероятност???Но доколкото съм чувала май -нямат право да уволняват бременни жени Mr. GreenИли сама съм си го измислила.Абе незнам обаче ме е шубе да и кажа че съм бременна-ако знаете какъв е ЗВЯР #Crazy #2gunfire #2gunfireЩе ме убие на място
Ще го умувам още  newsm78 как да и поднеса новината Mr. Green
Инъче съм добре-хапвам си бая,а килцата  незнма по нататък как ще свалям.Момичета имам много газове  hahaha.вие имате ли.Много ми се подува коремът ,и ми е много дискомфортно
Отивам да лягам вече че ми се доспа Rolling Eyes

# 160
  • София
Здравейте момичета. Ето че пак се появявам. Докато ви изчета и свят ми се зави.
Beni4 честито плодно сакче  smile3501
hellche честито  Two Hearts. Дано и всички останали го видим скоро  smile3521.
Tiarra харесва ми заглавието на новата темичка. Все пак всички това  искаме да видим  newsm10
Beni4 аз пия floacid, но и на нея дозата е същата.
nadiq честита точица и на теб  newsm44.
По въпроса са гърдите, моите винаги са били с различна големина. Човешкото тяло е несиметрично, така че не се притеснявай. А като говорим за броя на децата и годините, видяхте ли какво правят хората. На 44г. с 10-то дете  smile3556. Като е родила първото на 30г. Значи всички имаме време за поне още 9  newsm62.
Да ви се оплача, от няколко дена имам страшни киселини. А днес и ужасно главоболие. Вие как сте? 

# 161
Добро утро, момичета!
Добре дошли на новите. Радвам се, че се увеличаваме толкова бързо.
nadiq и мойте гърди са били различни по големина винаги, това изобщо не е притеснително.
Аз казах на моя шеф, че съм бременна и той прие новината доста добре. А съм на тази работа само от 6 месеца. Предишния път не бях казала докато излязох по майчинство, то така бях надебеляла Blush, че не ми личеше и шефа ми беше много изненадан hahaha. Три пъти ме пита, ама наистина ли? hahaha
Лек ден ви желая и дано днес да няма Sick

# 162
  • морето и сините вълни :)
ДОБРО УТРО И ОТ МЕН ТУМБАЛАНКИ Mr. Green
След малко тръгвам за лекар,бойно устремена да си взема направление  #2gunfire

Милета и аз съм на работа от 9 или 10 месеца.Но моята шефка е много лоша.Такъв шеф като нея никъде няма.И аз за това се притеснявам като и кажа да не ме уволни набързо #Crazy
И направо незнам какво да правя.На мен лошото сутрин  почти ми мина.Само от време на време ми става лошо-ама по рядко.
Мен гърдите също ме болят яко,и при мен гърдите ми имат разлика в големината.Мисля че дясната е по голяма от лявата.Но аз мисля че това се дължи че дясната страна на човека е по развита от колкото лявата,мисля че нещо такова беше. newsm78.Днес е последен ден от работа Hug-е гати и кефа.
Желая ви елк и приятен слънчев ден  bouquet
целувки на всички

# 163
  • Кърджали, България
Здравейте, сладурки  Hug
Аз все още забравям, че съм бременна и тичам, скачам... по някое време се усещам, че трябва да се пазя и затова днес си изпуснах автобуса за работа,  не ми стигнаха силиците Tired
Beni4, аз също пия Folacid по 1 хапченце на ден сутрин.
Tiarra, гласувам ЗА заглавието на темата - чудесно е  Heart Eyes
ani-bani, все едно за мойта шефка говориш - същата "кобра" е  #2gunfire Миналата година колежката трепеше, като й казваше, че е бременна, накара я да се върне бързо-бързо от майчинство... А аз съм сама, няма кой да ме замества, работа се задава все повече, направо не знам  Rolling Eyes Добре поне, че работата ми позволява да работя и от вкъщи. А колкото до уволняването - със сигурност нямат право!!! Работила съм като експерт по човешки ресурси и ти го казвам "от извора". Освен ако не си на срочен договор, тогава може да не ти го удължат, когато ти изтече. Така стана и с мен при предишната ми бременност - в този случай, освен на лоялност, на друго не можеш да разчиташ... Май мъжете шефове са по-благосклонни Thinking thumbalina, ти явно си случила на шефка, радвам се, че съобщаването на новината е минало успешно!
Дано изследванията ти да са добри, ani-bani и да видиш точицата  Heart Eyes, ще чакаме да се похвалиш!Честита точица и на nadq!

# 164
  • София
Добро утро, мили бремелинки!
Желая ви слънчев и радостен петък   Nature Sun With Face
Nadiq, разликата в големината на гърдите е нещо съвсем нормално, не се притеснявай. По принцип на повечето жени едната им гърда е по-голяма от другата.
Ani-bani, нямат право да те уволнят, можеш да ги осъдиш много лесно, особено сега, когато сме в ЕС.
Mileta, ти ме уби, представям си как си шашнала шефа си при предишната бременност  Joy Колко беше наддала?
Mackomacko, как ще отслабваме не ми се мисли, не знам защо коремът ми е подут все едно съм в 5 месец. При предишната бременност до 4-тия месец не беше мръднал. Аз се опитвам да откажа сладкото, вчера цял ден не ядох и накрая вечерта в 12 часа изядох половин пакетче поп чок  Blush  Animal Pig

Общи условия

Активация на акаунт