Несигурност

• 13 819
  • 323
  •   1
Отговори
# 105
  • Чужбина
И аз харесвам спа, особено сауна, последвана от хладен душ... Може там да се срещнем, разбира се, в натуралистката... Simple Smile

# 106
Да ни излекува, кат ни прати задружно на спа, пък нас ще ни болят главите за благодарност Joy

О да, съгласна съм.
Даже не само спа. Имам много травми. Едно спа няма да ми помогне tooth

# 107
  • Чужбина
Наскоро разбрах, че имало масаж с бамбук, добре ще се отрази Simple Smile

# 108
Не само с бамбук. Всички видове масажи.
Аз имам много травми.
Ако седна да ти обяснявам....

# 109
  • София
В едни отношения между двама не може само с "Аз", има "ние", "заедност", "човечност" и т.н.

Това е вярно само до половината Simple Smile Когато жената е крива, тогава е "ние" и "заедно". Когато мъжът има проблем - зарязвай го и да се оправя сам, никаква човечност (или милост, както се изрази една дама тук) за него Wink Двойните стандарти, те са си така. Представяте ли си някой мъж да се оплаче, че жената вече не го задоволява сексуално. Ще го разкъсат.

"Ние" и "заедно" не означава само, когато имаш проблем, да получиш помощ. Също така значи, когато имаш проблем да не забравяш, че до теб стои човешко същество, на което също не му е леко в този момент и има нужда от насрещна подкрепа. Иначе няма "ние" и "заедно", има "аз" и "длъжна си ми". И вече не става дума за помощ, а за злоупотреба.

# 110
Първо "блеещи", после се размечта за натуралистична заедност в спа... Борисе, твоят натюрел започна да ми убягва. Но е гнусно първо да плюеш, после да се сприятеляваш натуралистично в спа. (В друга тема се коментираше що е то гносно - ето това е.) Катарзис? Thinking

# 111
Е, явно за него злоупотреба е естествено нещо. Иначе нямаше така да рипа и защитава.
Ама да има кой да му се върже.

# 112
  • Чужбина
Аз знам много добре какво значи злоупотреба и няма нужда точно на мен да ми се обяснява, но няма значение.

Тук всички, вкл. и аз, сме изкушени да се изживяваме като ментори и като последна инстанция, даже раздаваща "присъди".

А става дума да споделим опит и да дадем препоръка и съвет на питащите, поставящите темата.

Ние си коментираме помежду си, а аз досега и една тема не съм поставил, един въпрос не съм задал като тема във форума.

Не се познаваме и няма нищо лично в моите постинги. Не схващам защо много хора ги възприемат лично и изглежда се "хващат" на това.

Подкрепа по задължение, разбира се, е нещо непродуктивно. Но в една дългосрочна връзка, както може би някои от нас знаем, има различни периоди, възходи и спадове.

В един момент, напр. жената на 20+ се чувства силна, ухажвана, навсякъде й отварят вратата, палят и цигарата, непрекъснато й повтарят колко е хубава и как я желаят. Но, нещата се променят, напр. на 40+ мъжът до нея вече не е онова срамежливо и бедно момче от миналото, а при нея комплиментите и "предложенията" рязко са намелели. Какво да правим - колелото на живота се върти.

Ако двамата нетърпеливо и брадварски са зарязвали всяка по-сериозна връзка, сякаш ще се обрекат на злоба, недоверчивост, подозрения, злободневност и най-вероятно самота.

Подкрепата и взаимните компромиси в една сериозна дългосрочна връзка за мен са просто задължителни, ако се уважаваме като хора и така уважаваме поне малко и партньора до нас. В такава връзка, според мен, няма място за конкуренция, напр. той донесъл 1000 лв повече и тя да е длъжна да му прави постоянно френска любов. Неориемливо, нали? Или обратното, тя донесла 1200 лв повече и той длъжен да слага престилката и да готви и чисти като изоглавен.

Всеки трезвомислещ човек ще знае, че не стоят така нещата в нормалните, адекватни отношения.

Но разбирам, ако нещата са ненормални или неадекватни...

Последна редакция: пт, 25 ное 2022, 13:16 от Boris1177

# 113
Тя не го кара да готви и чисти, нямат дългогодишна връзка, а са гаджета и даже не живеят заедно. И са на 23 и 25, не на 40+.

Искаш да кажеш, щом сега той й е обърнал внимание, да го държи, че на 40 той ще е успешен и желан, а тя не и вече край, ще трябва да  отиде в манастир и да съжалява за мързеливеца с ... увисналата вратичка на шкафа.

Ами не, и на 40+ все така има пътници за всеки влак, уверявам те. Чак толкова отчаяна да е на 23, наистина не виждам причина.

# 114
  • София
В един момент, напр. жената на 20+ се чувства силна, ухажвана, навсякъде й отварят вратата, палят и цигарата, непрекъснато й повтарят колко е хубава и как я желаят. Но, нещата се променят, напр. на 40+ мъжът до нея вече не е онова срамежливо и бедно момче от миналото, а при нея комплиментите и "предложенията" рязко са намелели. Какво да правим - колелото на живота се върти.

Са кво излезе, че жената на 40 е компромис и трябва да се чувства благодарна, че мъжът още стои с нея Joy

Какво ще е развитието на 40 зависи не от пола, а от много различни фактори. Мъжът над 40 може да е оплешивял чичка с шкембе и съвсем не дебел портфейл. Жената над 40 може да има много повече предложения тогава, когато вече не търси тепърва мъж за създаване на деца и семейство, а само за забавление, както и собствена кариера и финансова стабилност. Ако сте стигнали до етап, в когото единият от двамата е голям компромис за другия, какъв е смисълът на такава връзка? Аз не бих искала да съм от никоя страна на такива отношения.

# 115
  • София
Е, ние коментираме зададената тема, не си смучем несъществуващи качества в мъжа на авторката, то, просто няма такива.

Нефелна работа, би казала бабка.

# 116
Явно Борис чете някаква друга тема и пише в тази Grinning

# 117
  • София
Явно Борис не чете темите, а колкото да се намира в приказка

# 118
  • Чужбина
А който отговаря на Борис коя тема чете? Щото Борис не е поставял тема във форума...

# 119
  • София
Но, коментираш поставена такава. Да?

Общи условия

Активация на акаунт