Несигурност

• 13 845
  • 323
  •   1
Отговори
# 135

Има едно интересно и сатирично видео за Магазина за съпрузи (мъже): https://www.youtube.com/watch?v=0xaQP_8ydBc

Според мен участничките тук направо биха взели асансьора до последния етаж Wink Никакъв шанс за по-долните. Така им се и пада.

# 136

Аз пиша като човек, който е излезнал от неудовлетворяващи връзки  и сега съм щастлива и съм намерила по-добър партньор. Само злобата би накарала някой да съветва друг да стои в нещастна връзка, защото няма да намери по-добро. По скеча, който си постнал по-горе, гаджето на авторката дори не е на първия етаж, а вън от магазина, и някой бездомен й го пробутва на паркинга срещу 2 кинта, а ти я караш да го купи от съжаление.

Много точно написано.
Само злобен човек може да съветва някой да седи в отровна връзка.

А даденото клипче няма нищо общо с поставения казус и отново опираме до въпроса за мисловния процес.
И е ясно, че адекватен съвет не може да даде освен някоя тъпа философия изчетена в тъпо списанийце.
Жената е обяснила какви проблеми има, а булшита от него е изключителен. Че и нищо конкретно не казва.
Слушай си сърцето, на ти ей тва клипче дето няма общо с темата ти.
Но пък има наглоста да намеква как само неговите съвети са адекватни, а всички останали сме злобни.
Което показва, че той напълно одобрява поведението на приятелят и.
Което пък говори някои неща за него самия.

# 137
  • Чужбина

Има едно интересно и сатирично видео за Магазина за съпрузи (мъже): https://www.youtube.com/watch?v=0xaQP_8ydBc

Според мен участничките тук направо биха взели асансьора до последния етаж Wink Никакъв шанс за по-долните. Така им се и пада.
Няма спор, който подценява казаното в този интересен скеч, значи буквално не знае къде се намира. В Бг нещата са много объркани, хората нямат мотивация, а явно и капацитет да се огледат, да прочетат, да се научат. За тях да получават напр. по 2 хил лв на месец срещу свирка на шефа сутрин и вечер е върха на сладоледа...

# 138
Борисе, извинявай за искреността,
Скрит текст:
що не вземеш да се гръмнеш?
Пишеш гадни неща и пълни глупости без връзка с конкретния казус.
Ходи пиши някъде, където се търсят точно гадните и безполезни съвети, и за хора, които обичат да ги подценяват и обиждат.
Бъди жив и здрав.

# 139
Трябва да се разреши оръжието в България.
Ето ви малко материал за тренинг. За по-добри семейни отношения:
www.youtube.com/watch?v=UIDEvaUp4n0&list=RDPcFqXJRHPVM&start_rad … =1&rv=PcFqXJRHPVM

# 140
  • Чужбина
Борисе, извинявай за искреността,
Скрит текст:
що не вземеш да се гръмнеш?
Пишеш гадни неща и пълни глупости без връзка с конкретния казус.
Ходи пиши някъде, където се търсят точно гадните и безполезни съвети, и за хора, които обичат да ги подценяват и обиждат.
Бъди жив и здрав.
Благодаря, ще имам предвид.
Аз имах диалог с авторката и с други потребители, а трети различни потребители почват да се ядосват. Нещо не се връзва...

Авторката, надявам се, е свободна да чете и подбира мненията и препоръките във форума по нейната тема, както и да взема сама решения.

Бъди жива и здрава!

# 141
Трябва да се разреши оръжието в България.

Да да, че да почнат да ни разнасят по форумите, че не можем и да стреляме Smile

# 142
  • Далечният изток
Борко, ти нали си в чужбина?
Какво те интересуват бг свирките и другите простотии?
Живей си в твоята чужбина, там нали не правят свирки, ама защо толкова се интересуваш от шиб*ната бг действителност?!

# 143
  • Чужбина
Живей си в твоята чужбина, там нали не правят свирки, ама защо толкова се интересуваш от шиб*ната бг действителност?!

Теб какво те интересува?

# 144
  • Далечният изток
Теб какво те интересува дали някоя прави на шефа си свирки за 2 бона в България?

# 145

Ми това му е в душичката само, друго не знае.
Всичко останало е копнал и пейстнал да се прави на много знаещ, но прозира и си показва постепенно истинското личице, култура и възпитание  Grinning

Аз даже не разбрах какво общо имат свирките и 2000 бона с темата.
Ама fuck logic, какво да правиш.

# 146
  • Чужбина
Теб какво те интересува дали някоя прави на шефа си свирки за 2 бона в България?
Моя работа. Да нямаш угризения, случайно?

# 147

Да, имам въпрос. Съществуват ли мъже, на които не им липсват основополагащи черти? Да, аз съм наясно, че се правят компромиси, но как се прави компромис с неща, които са изключително важни? Защото да вдъхваш сигурност според мен е основополагащо.
Да, маса мъже ги имат тези черти, ти някак си сколасала да попаднеш на кифльо, който идва с всички свойства на кифлите. Доста мъже са в твоето положение. Те се примиряват щото смятат че така е мъжко, но ти нямаш никакви причини да се примиряваш.

# 148
  • Далечният изток
Моя работа. Да нямаш угризения, случайно?
Аз нямам шеф. Свободна професия, работя за себе си...

# 149

Да, имам въпрос. Съществуват ли мъже, на които не им липсват основополагащи черти? Да, аз съм наясно, че се правят компромиси, но как се прави компромис с неща, които са изключително важни? Защото да вдъхваш сигурност според мен е основополагащо.
Да, маса мъже ги имат тези черти, ти някак си сколасала да попаднеш на кифльо, който идва с всички свойства на кифлите. Доста мъже са в твоето положение. Те се примиряват щото смятат че така е мъжко, но ти нямаш никакви причини да се примиряваш.

Което ме навежда на друга мисъл.
Тя казва, че и предишната и връзка е токсична.
Та въпросът е какво и има на авторката, че все попада на такива.
Защото хайде да не се оправдаваме, че сме невинни. Изборът е наш. Насила във връзка не се влиза.

Общи условия

Активация на акаунт