Несигурност

• 13 853
  • 323
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Абе, стига пробутва стри травми, като манна небесна за скапан живот с кофти партньор.
Знае какво иска мацката и съвсем чистосърдечно е казала баста, като не го получава.
По- зле няма тук, има само по- добре.

# 211
  • Чужбина
Ние знаем само за младостта, нямаме инфо за нивото на самочувствие или за переспективите.

Въпросите, които съм споменал, са човешки/ хуманни. Според мен, с различни нюанси се появяват у повечето хора.

Съгласен съм, че на млади години е даже хубаво да се греши и човек да се учи от грешките си.

Може в случая да има обич и привързаност. Както бях писал по-рано, препоръчвам на авторката да послуша сърцето си.

# 212
  • София
И на сърцата им стига, трезв разум трябва.
Шест месеца давам болничен и сертификат за временна невменяемост с диагноза “Любов”, после или почваш да мислиш или го ядеш.

# 213
Аз самочувствие имам, травми също си имам, но не мисля, че пък няма да намеря нещо по-добро. Дали по амбициозен мъж или такъв на когото патето му става от гола жена, а не предимно от филмчета. Не съм се отчаяла, не съм нещастна. Факт, имам си страха от самота, имам си тежестта от вината, но знам че и това ще отмине.

# 214
Самият факт, че се замисляш за “нещо по-добро” е красноречив, че човекът не е за теб.

# 215
Калинова, правилно постъпи. Явно въпреки страха от самота имаш и здрав разум, за което браво!

# 216
  • Чужбина
Аз самочувствие имам, травми също си имам, но не мисля, че пък няма да намеря нещо по-добро. Дали по амбициозен мъж или такъв на когото патето му става от гола жена, а не предимно от филмчета. Не съм се отчаяла, не съм нещастна. Факт, имам си страха от самота, имам си тежестта от вината, но знам че и това ще отмине.

Както говорихме, ти си млада, още необвързана, може да си позволиш да действаш смело. Дори и да е грешка, сега е времето за такива.

Ако направиш още една крачка към обвързване с този мъж, най-вероятно от теб ще се очаква и изисква наистина да станеш част от неговото семейство. Ще бъдеш нещо като негова спътница, подкрепа, част от него и заедно с него ще бъдете подпомагани и обгрижвани от неговата фамилия. Често това върви и с поне лек контрол от страна на тази фамилия. Може би ще получавате много придобивки, но при такива условия. Мисля, че просто това са реалностите. Важно е как ти се виждаш в тях.

Иначе следващият мъж вероятно ще бъде амбициозен и лесно ще му става, но той ще изисква напр. трите основни вида секс - орален, вагинален и анален. Може да бъде също комарджия или лесно да се пали с изблици на гняв, т.е. няма да е супер добричък. Това ще бъде друга реалност, ще се присобиш ли към нея?

Поздрави!

Последна редакция: пн, 28 ное 2022, 11:03 от Boris1177

# 217
Стига сте плашили момичето, не всеки мъж е комарджия, пияница или насилник. Може и да е съвсем нормален и стойностен човек.

# 218

Иначе следващият мъж вероятно ще бъде амбициозен и лесно ще му става,

Доста е вероятно амбициозният мъж просто да няма време за това. Можем да очакваме тема "той гледа само работата си, няма време за мен, да го зарежа ли??"
Средно положение рядко има. Или ще е мързелив, или няма да има време. Трябва да се знае, че ако влагаш много в работата си, от теб се очаква все повече, няма "ама аз сега ще спра за малко, за да отида с жената на почивка" или "няма да оставам след работно време, защото искам да съм в кондиция за як секс"......

# 219
  • София
Мъжете в темата са смешни, освен жалки.

# 220
Задругата на Мунчовците. Трябва да се пазят един друг.

# 221
Задругата на Мунчовците. Трябва да се пазят един друг.

Хората, които обичат да обиждат непознати в интернет, компенсират някакви липси в реалността Stuck Out Tongue Winking Eye

# 222
Да си амбициозен не означава непременно да си женен за работата си. Има не малко работливи и амбициозни мъже, които шокиращо намират време за половинките си.

Иначе следващият мъж вероятно ще бъде амбициозен и лесно ще му става,

Доста е вероятно амбициозният мъж просто да няма време за това. Можем да очакваме тема "той гледа само работата си, няма време за мен, да го зарежа ли??"
Средно положение рядко има. Или ще е мързелив, или няма да има време. Трябва да се знае, че ако влагаш много в работата си, от теб се очаква все повече, няма "ама аз сега ще спра за малко, за да отида с жената на почивка" или "няма да оставам след работно време, защото искам да съм в кондиция за як секс"......

# 223
Аз не знам, ако човек няма нещо смислено за писане, защо пише безсмислици.
Тя едва се е отървала от тази връзка, вие вече я плашите със следващия, който щял да е точно... гад.
Честно, не сте ли срещали най-обикновени нормални хора?

Калинова, успех и късмет ти желая. Purple Heart

# 224
Честно, не сте ли срещали най-обикновени нормални хора?

Срещали сме. Обаче в един момент влязохме тук и......

Мунчо също желае на всички ви успех с американската система "и двамата отгоре". Wink

Общи условия

Активация на акаунт