Несигурност

• 13 845
  • 323
  •   1
Отговори
# 165
Оказа се, че като съм му говорила и мотивирала, той си е мислел, че аз не ги говоря сериозно и не е предполагал, че можело да се стигне до там.
Обвинява ме, че съм си го била взела това решение сама...

Авторке, от човек, който не те взема насериозно, нищо хубаво не очаквай.

И естествено, че ще си вземеш сама решението, носиш отговорност за себе си. Решения "заедно" се вземат само с някого, който го е грижа за теб и градите общо бъдеще. Признавам, че четох малко по диагонал, че много се оспами темата, но у твоя човек не видях да има такива признаци.

# 166
Еми да, когато някой не взема насериозно това което му говорим, значи за него самата връзка е несериозна.

# 167
Шут в г*за на човек, който не приема насериозно думите ти. И може да не звучи сладко или романтично, но за една сериозна връзка и съвместно бъдеще само едната любов не стига.

# 168
Шут в г*за на човек, който не приема насериозно думите ти. И може да не звучи сладко или романтично, но за една сериозна връзка и съвместно бъдеще само едната любов не стига.

Знам, че е така..
Впрочем преди час ми звънна и започна реве и да ми крещи по телефона, да ме обвинява как 48 часа не съм го потърсила след последния разговор. Как нищо лошо не ми е направил, а аз съм се отнесла така с него. Може би и аз имам вина, че не му звъннах веднага, да му върна всичко, но така го почувствах. Както и да е, и в крайна сметка ми каза, че колелото се въртяло, аз може да съм имала хубава работа и добра среда, но не се знаело до кога.
Колелото можело да се завърти и да спечели 10 милиона от тотото и едва ли не, аз ще съжалявам. Бил свикнал хората, да го разочароват. Общо взето на мен нищо не ми даде да кажа и накрая ми тресна телефона.

# 169
...но за една сериозна връзка и съвместно бъдеще само едната любов не стига.
Трябвало и някакво гадже да имаш.

# 170
Този пич ми прилича на голям комплексар. Имах едно подобно гадже преди години - приключих бързо с него.

# 171
  • Далечният изток
Не се връзвай на тия манипулации.
Манипулира те.
Ще се научиш....
И не му вдигай телефона!
Имаш вина в момента, че му вдигаш телефона и му слушаш глупостите.

# 172

Знам, че е така..
Впрочем преди час ми звънна и започна реве и да ми крещи по телефона, да ме обвинява как 48 часа не съм го потърсила след последния разговор. Как нищо лошо не ми е направил, а аз съм се отнесла така с него. Може би и аз имам вина, че не му звъннах веднага, да му върна всичко, но така го почувствах. Както и да е, и в крайна сметка ми каза, че колелото се въртяло, аз може да съм имала хубава работа и добра среда, но не се знаело до кога.
Колелото можело да се завърти и да спечели 10 милиона от тотото и едва ли не, аз ще съжалявам. Бил свикнал хората, да го разочароват. Общо взето на мен нищо не ми даде да кажа и накрая ми тресна телефона.

Моме Калино, тоз е много луд.
Сега видя ли му истинското лице. Егати и манипулатора. Що не му каза, че и 200 часа няма да му звъннеш, защото не ти пука вече за него.
Имаш ли си на идея от какво си се отървала?
Като ти каза, че щял да спечели от тотото, що не му каза, че предпочиташ работлив мъж пред мухльо разчитащ на тото.
Този трябва да го изтриеш. Отвсякъде.
Триеш фейс, вайбър, блокираш номер.
 И забравяш че съществува.
И не вдигаш повече, ако звъни от друг номер.
Ако звънне пак, просто затваряш и не се обясняваш и блокираш отново.

# 173
Както и да е, и в крайна сметка ми каза, че колелото се въртяло, аз може да съм имала хубава работа и добра среда, но не се знаело до кога.

E, това поне не може да се отрече, че е вярно. На мен лично ми е много интересна хипотезата, при която някой като него по някакъв начин си оправя положението. Как ще гледат на него тогава? Как ще гледа той на тях, помнейки (или пък не) как са се отнасяли, когато е бил на дъното?

# 174
Както и да е, и в крайна сметка ми каза, че колелото се въртяло, аз може да съм имала хубава работа и добра среда, но не се знаело до кога.

E, това поне не може да се отрече, че е вярно. На мен лично ми е много интересна хипотезата, при която някой като него по някакъв начин си оправя положението. Как ще гледат на него тогава? Как ще гледа той на тях, помнейки (или пък не) как са се отнасяли, когато е бил на дъното?

Глупости. Не е вярно.
Авторката е работлива. Учи, развива се.
Дори и да бъде евентуално съкратена или каквото и да е било, тя ще се оправи. Защото може.
А такива като него няма как да се оправят. Такива като него ще си седят на дъното, защото са мързеливи и тъпи.
И той е на дъното, защото той така иска. Така е избрал.
И образованието не си е завършил, защото не може да учи.
Курсове не му се карат. Нищо не му се прави.
А авторката се е опитала да го извади от дъното. Но той не е искал. На всичкото отгоре тя му е плащала сметките като са излизали. И това ли е лошо отношение. Ако случайно и това си пропуснал да прочетеш, прочети.
Така че не може да казваш, че тя се е отнесла лошо с него. Моля ти се, без глупости.

# 175
Глупости. Не е вярно.
Дори и да бъде евентуално съкратена или каквото и да е било, тя ще се оправи. Защото може.

Според мен не са мнозинство хората, които могат да се похвалят, че е невъзможно да останат без работа/доходи. Даже бих казал, че това ще става все по-вероятно. Сега ако идеята е да кажем как жената винаги ще се оправи, защото й симпатизираме, а мъжът винаги ще е зле, защото е говедо по подразбиране, е съвсем друг въпрос.

Последна редакция: сб, 26 ное 2022, 22:49 от Otus

# 176

Е добре, така да е. Нека стане амбициозен и работлив и богат, аз ще се радвам за него. Аз не съм си тръгнала щот’ видиш ли е беден, а защото няма амбиции, няма желание за развитие, няма цели, не гледаме изцяло в една посока. Отделно то за много неща могат, да се правят хипотези. Хипотетично аз ако пък остана без работа, ще си намеря нова, защото ще правя опит, да намеря нещо и то по-добро.

# 177
Глупости. Не е вярно.

Според мен не са мнозинство хората, които могат да се похвалят, че е невъзможно да останат без работа/доходи. Даже бих казал, че това ще става все по-вероятно. Сега ако идеята е да кажем как жената винаги ще се оправи, защото й симпатизираме, а мъжът винаги ще е зле, защото е говедо по подразбиране, е съвсем друг въпрос.
Къде съм писала, че никой не може да остане без работа?
Хайде да четем с разбиране, ако ти е възможно, разбира се.
Тук не става въпрос за симпатии драги.
Да, точно тази жена ще се оправи.
Ако един льольо без образование, с един тон мързел, никакъв талант, остане без работа, ще му е трудничко да намери. Е, може и за някакви мижави парички.
А авторката е с опит, образование и възможност. И под възможности визирам със сигурност професия, която няма да и позволи да остане дълго без работа.
А точно този мъж никога няма да се оправи, защото е мързелив имбецил и това стана ясно на всички, само ти и Борис му симпатизирате.
Което е доста показателно Wink

# 178
  • Варна
За симпатизиране, не му симпатизирам, ама и няма се изкажа категорично дали ще се оправи или не. Има хора идва им на акъла, вземат се в ръце па успеят. Историята познава такива случаи. И тогава.... нали знаете, зависи кой разказва историята - може да се окаже, че човекът имал нужда от подкрепа и я получил  от новото си гадже . (Нещо като опосумчето Иван, дето спрял пукницата, ама щото попаднал на жената с главно Ж , пък предната му наливаше в устата...)Разбира, това сега е чесане на клавиатурата, ама айде без категорични заключения и присъди.

# 179
  • София
Ами, аз днес да остана без работа, утре започвам нова. Защото ме искат, защото мога и защото знам, че ще е така.
Не ми трябва някой льольо да ме плаши с тото - то.
Парите не са всичко, но са важни. Не мога да си позволя да съм повече бедна, сори.

Общи условия

Активация на акаунт