Несигурност

• 13 821
  • 323
  •   1
Отговори
# 225
Иначе следващият мъж вероятно ще бъде амбициозен и лесно ще му става, но той ще изисква напр. трите основни вида секс - орален, вагинален и анален... Това ще бъде друга реалност, ще се присобиш ли към нея?

Това направо си е друга реалност.... Хахаха...

# 226
  • София
Има нормални, работни и потентни мъже, с внимание и отношение към партньорките си и не, не са еднорози.
По- скоро мунчовците са малцинство, но са толкова безпомощно кресливи, че създават усещане за масовост.

Поздрави!

# 227
  • София
Ама това минус ли ще е, че ще иска секс?

# 228
Честно, не сте ли срещали най-обикновени нормални хора?

Срещали сме. Обаче в един момент влязохме тук и......

Мунчо също желае на всички ви успех с американската система "и двамата отгоре". Wink
Човек, тук се задава тема и се пише по нея. Не разбирам какво искаш и очакваш. Сам се описваш като Мунчо, защо? Ако имаш проблеми, правиш си тема. Твоите разочарования от жените нямат връзка с разочарованието на авторката от един конкретен индивид.

# 229
  • София
Скрит текст:
Аз самочувствие имам, травми също си имам, но не мисля, че пък няма да намеря нещо по-добро. Дали по амбициозен мъж или такъв на когото патето му става от гола жена, а не предимно от филмчета. Не съм се отчаяла, не съм нещастна. Факт, имам си страха от самота, имам си тежестта от вината, но знам че и това ще отмине.

Както говорихме, ти си млада, още необвързана, може да си позволиш да действаш смело. Дори и да е грешка, сега е времето за такива.

Ако направиш още една крачка към обвързване с този мъж, най-вероятно от теб ще се очаква и изисква наистина да станеш част от неговото семейство. Ще бъдеш нещо като негова спътница, подкрепа, част от него и заедно с него ще бъдете подпомагани и обгрижвани от неговата фамилия. Често това върви и с поне лек контрол от страна на тази фамилия. Може би ще получавате много придобивки, но при такива условия. Мисля, че просто това са реалностите. Важно е как ти се виждаш в тях.

Иначе следващият мъж вероятно ще бъде амбициозен и лесно ще му става, но той ще изисква напр. трите основни вида секс - орален, вагинален и анален. Може да бъде също комарджия или лесно да се пали с изблици на гняв, т.е. няма да е супер добричък. Това ще бъде друга реалност, ще се присобиш ли към нея?

Поздрави!

Гледам продължава операция страх и ужас Joy То, че винаги нещо е за сметка на друго, е ясно, ама защо да стои при някого, при който е видно, че компромисът не я устройва? Какво толкова видяха точно в този мъж някои съфорумци, та такъв зор да стресират девойката да стои при него?

Ми момичето може да харесва и орален, и анален... защо това да е проблем? Но неангажарини и неамбициозни мързеливци не харесва, нито манипулатори, дето само искат, ама половинката трябва да живее на любов, която се демонстрира с липса на секс.

Ще намери момичето някой, с когото ще се чувства на място, и ще й е супер. Сега й е моментът да го търси. А не да си пропилее сума години с Мунчо от страх, после ще й е много по-трудно, а годините никой няма да й ги върне.

# 230
  • Чужбина
У нас много липсва изобщо концепцията, разбирането за смирение, което в много случаи е и примирение. В смирението се коренят и способностите за прошка, изобщо качествата да се научим да обичаме, да мислим доброто за другия.

Много сме отучени от основни човешки (христиснски, религиозни) ценности. Това само ни пречи, доказва се във всички сфери на личния и обществения живот.

След като авторката е задала въпрос и поддържа дискусията в темата, аз лично смятам, че е хубаво да й се представят всички гледни точки, всичко, което е на дневен ред.

Разбира се, че всички са свободни сами да решават и да действат. Разбира се, че никой не е длъжен никому и "всеки сам си преценЯ".

Аз просто смятам, че момичето е хубаво да се запознае с всякакви гледни точки и всякакви опции. Може би болшинството от момчетата в Бг са подобни, може би тези, които не са подобни, биха използвали момичето.

Нека има широка информация, а иначе всеки си поема отговорността за решенията и техните последствия.

# 231
  • София
Широката информация е : Или ядеш това сега, или после ще гладуваш.
Голям ще да е този взор!

# 232
  • София
Набиването на страх не е гледна точка. На смирението и примирението не съм фен - това са способи да се държат хората кротки, докато отгоре ги тъпчат. Не е това начинът да се научиш да обичаш, приемаш и да се съобразяваш с някого. За това е нужно едно много просто нещо - взаимност. Когато тя липсва, стискането на зъби не е решение.

# 233
  • Чужбина
Тук се разминаваме. Аз смятам, че смирението е основополагащо. То е във всички основни религии. Човечеството е живяло хилядолетия по този начин и по-щастливо от сега. Към момента и в световен мащаб се доказва, че либералните отношения губят спрямо по-консервативните, основани на смирение, привързаност и лоялност.

# 234
Смирен човек,не е човек,наведена глава безбука.

# 235
Мрънкащ от безпаричие, необразован, мързелив, който семейството му го дундурка, после го е поела жената до него, завистлив, не амбициозен, а за капак на всичко с не работещ инструмент.
Някои сериозно ли с някакъв вид секс я плашите???

# 236
Борис, нека чуем за твоето смирение като си избирал партньорката си и с какво си се примирил от обич и филантропия? Стана ми интересно.

# 237
  • Чужбина
Борис, нека чуем за твоето смирение като си избирал партньорката си и с какво си се примирил от обич и филантропия? Стана ми интересно.

Примерно, че е малко по-глупава, но компенсира с хубост 🙂😃

# 238
Е, с това не бих се примирила,ама всеки си знае.

# 239
  • Чужбина
По принцип, смирението е по-присъщо на жените. Това е в патриархалната координатна система.

Първите патриарси, създатели на религии, преди хилядолетия са разбрали, че жените по-лесно се приспособяват, по-адаптивни са към промените, компромисите, оттам и към смирението. Това е зазидано в основите на патриархалната уредба на живота и света.

Просто Бг принадлежи към ориенталския и все още по-патриархален свят...

Общи условия

Активация на акаунт