Професионални серии за коса - тема 158

• 90 029
  • 768
  •   1
Отговори
# 585
  • Sofia, Bulgaria
Здравейте!Някой поръчвал ли е от сайта:xpertbeauty?И по точно KERASTASE?Благодаря!

# 586
  • София
Препоръчайте ми подходящ шампоан за 12 г. девойки с бързо омазняваща  се коса? Мият я на всеки 3 дни.

# 587
Препоръчайте ми подходящ шампоан за 12 г. девойки с бързо омазняваща  се коса? Мият я на всеки 3 дни.
Здравейте! Не са професионални, случайно ги открих, но са страхотни- Spa Masters. Почти са безплатни😄 и точно 11годишна госпожица ги ползва. Ще дам линк към поста, който писах за тях. (не знам дали е разрешено. СКО не, ще го изтрия.)
https://www.facebook.com/groups/6595172880512014/permalink/6644670532228915/

# 588
Момичета, намирали ли сте скоро капките на Оуей на по- приемлива цена? Някак над 70лв хич не ми се дават, а са наистина нещо добро. Сега са на 60 и няколко намалени.
Последно и аз на такава цена ги взех. Явно не ги намалят повече, дори на черен петък бяха толкова.
62 лв и стотинки бяха, вчера поръчах с боята, по-евтино не ми се вярва да станат.

# 589
  • София
Здравейте! Не са професионални, случайно ги открих, но са страхотни- Spa Masters. Почти са безплатни😄 и точно 11годишна госпожица ги ползва. Ще дам линк към поста, който писах за тях. (не знам дали е разрешено. СКО не, ще го изтрия.)
https://www.facebook.com/groups/6595172880512014/permalink/6644670532228915/
Благодаря! Ще опитаме! Писах в групата🌺

# 590
Здравейте!Някой поръчвал ли е от сайта:xpertbeauty?И по точно KERASTASE?Благодаря!
Аз съм поръчвала няколко пъти, всичко им е наред.

# 591
На 12г е нормално да се омазняват от хормоните и миене на 3 дни е желателно даже при мазна коса.Не мисля, че нещо може да повлияе, но капки масло от чаено дърво в шампоана може да се опита, неагресивни продукти и маски с хума( или шампоан).
Моят скалп беше същия и така си и остана.Не ползвам продукти за мазна коса.

# 592
  • На черешатааа
Трудна работа да спре галатомицес омазняване.....ама знам ли Grinning. Аз го ползвам като първи серум на околоочен контур и се справя повече от добре с подпухването. На скалпа не съм го клепала.
Ще може ли линк към серума, за контура, че ми е проблем тази зона  Flushed . Благодаря предварително Flowers Hibiscus. И да не е спам подариха ми олиосета всичко в едно, наистина страхотен продукт е:sparkling_heart:.  И да споделя какво открих за моята коса- изрусена, чуплива, с твърд косъм, ако не я обгрижиш след  баня с някое оливце или нещо подобно, кече и четка.  Открих, че издържа повече на  изправяне, начупване ако пропусна да и сложа балсам или маска , след шампоана.

# 593
Цитат
...И да споделя какво открих за моята коса- изрусена, чуплива, с твърд косъм, ако не я обгрижиш след  баня с някое оливце или нещо подобно, кече и четка.  Открих, че издържа повече на  изправяне, начупване ако пропусна да и сложа балсам или маска , след шампоана.

В този ред на мисли и аз скоро установих, че при мен най- добре се получава, ако ползвам маската или балсама преди шампоана, а след него само пяна Лакме. По този начин последния път матирах - смесих Хидратора на Джойко с лилав балсам, стоях 20 мин.  и отмих. Получи се по- добре отколкото в обратния ред.

# 594
Здравейте. Искам да питам ламиниране на коса нали не в същото като трайно изправяне с кератин? Или е същото? Защото много ми харесва ефекта по разни снимки във фб,но винаги снимат права коса и се зачудих като пишат ламиниране на коса и пишат ефект 3месеца ,това същото като  трайно изправяне ли е ?

# 595
Трябва да звъннеш в салона и да питаш, имам спомен ,че ламинирането е основно за блясък. На мен фризьор не ми препоръчва трайно изправяне с кератин,каза за тънка коса,като моята е много силно и може да има обратен ефект.

# 596
Да,аз също искам само блясък,иначе да си я нося къдрава.

# 597
Пробвай ,но не очаквай чудеса.

# 598
Препоръчайте шампоан за много суха коса, фин косъм, но омазняващ се за ден.

# 599
Според мен не ви трябва шампоан за много суха коса, а такъв, който е подходящ за скалпа ви. Все пак него мием с шампоан. За дължините ви трябва маска/балсам за много суха коса. Такава е например цикаекстрийм на керастаз.

Общи условия

Активация на акаунт