Професионални серии за коса - тема 158

• 90 027
  • 768
  •   1
Отговори
# 600
Момичета, искaм мaлко дa си сгъстя косaтa кои aмпули нa Нaпурa ще сa нaй- подходящи - за възстановяване на фоликулите ли?

# 601
  • Варна
Стамиген,но и анаген са хубави. При миене на косата два пъти седмично 6 от едните и 6 от другите стигат за три месечна терапия. Стамиген се слагат преди миене/преуош ампула са/,а анаген на измит скалп.

# 602
  • Пловдив
Момичета, някоя от вас да си поръча lanza от Brasty.bg? Дали са ок, с оглед цената?

# 603
  • Варна
Да Ок са

# 604
А цялата серия Ланза кератин ли мирише, като олиото?

# 605
Стамиген,но и анаген са хубави. При миене на косата два пъти седмично 6 от едните и 6 от другите стигат за три месечна терапия. Стамиген се слагат преди миене/преуош ампула са/,а анаген на измит скалп.

Aнaген омзняват ли? Много ми натежават на скалпа повечето ампули и серуми ..

# 606
Кенди, Анаген въобще не се усещат на скалпа, не утежняват. Аз използвах поне на 2 пъти една ампула. Бяха ми по-удобни от Стамиген, защото ги слагаш на чиста коса и забравяш, а не ги чакам, както е при Стамигена, че да влизам в банята.

# 607
Момичета, искaм мaлко дa си сгъстя косaтa кои aмпули нa Нaпурa ще сa нaй- подходящи - за възстановяване на фоликулите ли?

Аз използвам ампулите на Lakme за косопад - не утежняват, не омазняват а напротив и съм много доволна, определено виждам резултати а и има хубави отзиви за тях.

# 608
Момичета, може би малко глупав въпрос, но при финишите и термозащитите важи ли правилото протеин-хидратация? Тоест, ако съм измила косата с хидратираща серия следва ли да ползвам само такива финиши или не е задължително?

# 609
Здравейте, започнах лека полека да подменям евтините ми продукти за коса с по- хубави. Като целта ми е да ме изкарат сравнително дълго време, защото не мога да си позволя да купувам постоянно. Замених шампоана и leave in балсама с професионални, но сега съм в чудене за балсам/маска. С балсамите нямам много добър опит, косата ми е плътна и иска повече хидратация. Гледам хубавите маски, едни малки бурканчета за по 40-50 долара, колко време изкарват, по- малко ли използваме от тях? Определено една голяма опаковка балсам на редкен излиза много изгодно, но дали ще хидратира достатъчно се чудя.

# 610
  • София
Моля за мнение дали Matrix Sleek или Hydrate са по-добри за плътна, твърда, суха и начупваща се коса.
Не искам да постригвам много и затова искам нещо, което да я изправи максимално.
Направих простата сметка, че цената на 1 кг балсам на Мейтрикс от Нотино излиза като 200 г от по-масовата козметика.
В момента ползвам първия вид шампоан и балсам, но се колебея за следваща покупка.

# 611
Ланза кератин миришат божествено, но ароматът е различен от този на олиото.
По въпроса за маските. Нуждите на косата се променят с времето и не съм убедена, че е удачно да си вземете литров балсам и да разчитат само на него. Профи сериите са силни и ако се използва само една продължително време, косата се насища и вместо добре, започва да действа лошо. За това трябва поне 2 да се редуват.

# 612
Аз наскоро купух Kay Pro Aegean серията - шампоан, маска, олио и спрей 10 в 1. Отдавна  й се каня ама все на Керастаз залитам вместо това.
Ароматът е един път. Аз усещам карамелена сладост и съм пристрастена към олиото - мажа всеки ден. Ефектът от серията надминава очакванията ми - обем, мекота, хидратация, блясък… Няма какво повече да иска човек (аз).

От скоро ползвам и ампулите на BES за изтощена коса - BES Silkat Nutritivo N4 Repairing Lotion for Damaged Hair.

И последно - лилавата дрогерийна маска на Лореал с хиалурон, която някой по-горе похвали.

Спретнах манджа с грозде, а именно - сложих от Лореалската маска като приуош за поне два-три часа, измих с продуктите на Kaypro, сложих ампулата на BES и после… косата ми беше като след фризьор, което аз лично постигам мноооогооо трудно вкъщи.

# 613
  • Някъде по Дунава
Аз наскоро купух Kay Pro Aegean серията - шампоан, маска, олио и спрей 10 в 1. Отдавна  й се каня ама все на Керастаз залитам вместо това.
Ароматът е един път. Аз усещам карамелена сладост и съм пристрастена към олиото - мажа всеки ден. Ефектът от серията надминава очакванията ми - обем, мекота, хидратация, блясък… Няма какво повече да иска човек (аз).

От скоро ползвам и ампулите на BES за изтощена коса - BES Silkat Nutritivo N4 Repairing Lotion for Damaged Hair.

И последно - лилавата дрогерийна маска на Лореал с хиалурон, която някой по-горе похвали.

Спретнах манджа с грозде, а именно - сложих от Лореалската маска като приуош за поне два-три часа, измих с продуктите на Kaypro, сложих ампулата на BES и после… косата ми беше като след фризьор, което аз лично постигам мноооогооо трудно вкъщи.
Бихте ли дали линк към продуктите на Kay pro.

# 614
https://www.arlen.bg/category/657/argan-za-suha-i-bezzhiznena-kosa.html

Това е серията. Продават ги в няколко онлайн магазина. Проверете цените преди да поръчвате, защото не знам дали в арлен са най-добрите.

Общи условия

Активация на акаунт