Професионални серии за коса - тема 158

• 90 029
  • 768
  •   1
Отговори
# 615
Да похваля серума на Керастас Екстеншънист. Това е единственото нещо, от което косата ми пада значително по-малко, 3-4 пъти. Буквално когато я реша и къпя, ми падат само по 3-4 косъма, а преди събирах доста повече, колкото малко топче. Също дръпна и на дължина. Съчетавам с шампоан и маска Денсифик. От тях ефектът е по-скоро в усещане за уплътняване и обем. Мисля си, че основно за косопад и растеж помогна серумът.
Преди време съм използвала шампоана и маската Екстеншънист, но определено нямаха ефект за растеж, ако ги сравня със серума. Те по-скоро за мен са грижа за по-добре изглеждащи, по-пригладени и прави дължини.
Използвала съм серума Генезис. И той има ефект, като посоката там според мен е по-скоро нова коса и по-бърз растеж. Но ако трябва да го сравня с Екстеншънист, не е толкова силен. Изобщо Екстеншънист дава много добри, осезаеми и видими резултати и мога да кажа, че това е най-добрата грижа за скалпа, която съм използвала до сега изобщо. Професионални серии си купувам вече много години.

# 616
Здравейте! Влизам в темата с молба за съвет. Имам дълга и сравнително права коса. Скоро се сдобих с ролер и се къдря, получава се страхотно, но до края на деня само краищата са леко с чупка, а след преспиване си ставам отново права. Искам някакъв крем или спрей, не знам какво трябва да бъде точно. Ако използвате нещо такова и има ефект, моля за насоки?

# 617
  • София
Ползвам този спрей:

Има средно ниво на фиксация

# 618
  • виртуално
*важи до 20 януари /включително/ при поръчка онлайн и за магазини Златна рибка

# 619
Моята коса е много мека и обикновено държи всичко докато се изкъпя, но с тези ролки каквото и да правя не се задържа. Проблема при тях е че навиваш отдолу нагоре и когато къдриците са в краищата винаги падат по- бързо.

# 620
Аз навивам косата по метода на тази жена ( https://www.youtube.com/watch?v=X8o9oExf39k ) и къдриците издържат. Използвам хавлиен колан (нямах халат и си уших колан от стара хавлия). Ако използвам от сатенените ролери получавам само обем и почти никакви къдрици, но и косата ми не е особено дълга и имам подозрения, че са подходящи за по-дълга коса. Освен това сатенения ролер не ми е удобен при спане. С хавлиения колан, си седи косата къдрава доста време. Последният път, когато косата ми беше на 30-40% суха, сложих пяна за коса от магазина (Syoss, 2-ро ниво на фиксация), доизсуших и навих с колана. Дори след сън имам къдрици - да спаднали са, но пак ги има, не са само краищата или да е права косата.

# 621
Аз пък се къдря с чорапи 😂
Спрях да използвам преса, а и къдравото с чорап ми държи повече.
Иска ми се да си взема и големи ролки за едри къдрици.

Silver_Mist, малко тъп въпрос, но ти как го ползваш този спрей?
И аз го имам, но някак си ми прави косата на клечки и сякаш ми я утежнява.

Вече използвам само крема на Олиосета де, и съм супер доволна. 😍

# 622
как с чорап? Simple Smile

# 623
Като с колан, но с чорап.🙃 Сега гледах в ютюб, че ми стана интересно.

# 624
То има различни начини и различен ефект.
Нещо такова е при мен. Правя си по-едри къдрици.

https://youtube.com/shorts/y6W5KnpJHto?feature=share

# 625
  • Някъде там
Промоцията на ЗР ми идва чудесно.
Избирам нов шампоан, който не само ще е за мен, на ще използват и децата.
В момента използвам на Напура за растеж и на второ измиване Керастаз за дълга коса, и двата са ми много любими, но пък няма как да ги използват дъщерите ми.
Колебая се между тези шампоани.

И двете са с коси до кръста, като косата на малката е много гъста и трудно минава четка от там.

# 626
Моята коса е руса и до кръста и съм много доволна от марката МКС, обаче друг вид шампоан - MKS Eco Original Nourish Daily Shampoo, мирише уникално и косата става многоо лъскава. Сега в момента има намаление за втори продукт на МКС, така че
може да пробвате двата вида.

# 627
  • Варна
За шампоан не знам как ще ,но е страхотен душ гел второто Grinning. Мирише страхотно и кожата е една такава сочна.
 Според мен заложи на Орайт. Имала съм го Рекафето и си е хубав шампоан. На хлапетиите ще им хареса. На теб също след Анаген.

# 628
  • Някъде там
Накрая ще поръчам и двата Simple Smile)

# 629
Кофеиновия шампоан е страхотен за ежедневна употреба, няма агресивни пенители, не раздразва скалпа и бонус даже му помога. Аз го оставях даже по две минути да стои докато си мия зъбите под душа и ми е най-любимия шампоан може би.

Общи условия

Активация на акаунт