Професионални серии за коса - тема 158

• 90 036
  • 768
  •   1
Отговори
# 630
  • Някъде там
Кофеиновия шампоан е страхотен за ежедневна употреба, няма агресивни пенители, не раздразва скалпа и бонус даже му помога. Аз го оставях даже по две минути да стои докато си мия зъбите под душа и ми е най-любимия шампоан може би.
Пресушава ли върховете на косата като повечето от този тип?
Преди много години съм го използвала заедно с олиото с кафе от същата серия, но нямам абсолютно никакъв спомен как са се отразявали на косата ми.

Последна редакция: ср, 18 яну 2023, 10:15 от Искрица

# 631
Не бих казала, че пресушава, но със сигурност и не помага в тази посока. Дава си усещане за безсулфатен шампоан, но различното в него, което ми харесваше беше, че държи косата чиста повече време, изглеждаше лъскава и много здрава. Разбира се и положително отразяване за косопада, но Напура там бие. По-скоро дължините ми много дръпнаха с него.

# 632
  • София
Скрит текст:
Аз пък се къдря с чорапи 😂
Спрях да използвам преса, а и къдравото с чорап ми държи повече.
Иска ми се да си взема и големи ролки за едри къдриц
и.

Silver_Mist, малко тъп въпрос, но ти как го ползваш този спрей?
И аз го имам, но някак си ми прави косата на клечки и сякаш ми я утежнява.

Скрит текст:
Вече използвам само крема на Олиосета де, и съм супер доволна. 😍

Пръскам малко на полуизсушена коса, преди да я оформя с четка. Или ако я навивам, леко пръскам всеки кичур.

# 633
Благодаря, ще пробвам пак.
Аз също съм пръскала на полу мокра коса и суша така, но имам чувството че ми се късаше косата от него, не знам дали е възможно. 🙄

# 634
Здравейте, купих си боя  Oway 7.03 с идеята да дам на косата си по добра грижа и с добра боя. Дали ще покрие бели коси 60% или трябва да смеся с 7.0? Взех боя+ окси 20% и шампоана hbalance. Бях поръчала и маската, но я нямали ще я поръчам другият месец ако се получи с боята.
Исках да ви попитам, вие слагате ли и още нещо към боята използвате ли hmilk, hnectar и т.н и кое е 1вото най важно да си взема? Доста ще ми дойдат за едно пазаруване. Иначе постепенно бих се снабдила ако наистона дават допълнителна защита при боядисване?

# 635

Цената е супер, още повече и с код.

# 636
  • Варна
SunFlowerLady

Не знам как са 7-ците като покривност. Аз ползвам 9-ки,10-ки и 90-ките/силноизсветляващите. За покриване на бели коси правя препигментация с чиста 8-ца и ви съветвам вие да го направите също. Не е нужно да е на Oway. Може и друга някака боя даже масмаркет. Правилото е препигментация да се прави с един тон по-светла боя. При мен няма как да се случи обаче защото всичко над 8-ца не ми вкарва пигмент в бялата коса. Затова ползвам 8-ца. Получава се.

В боята ползвам Олаплекс. Не,че нямам и Hmilk,но съм пробвала с него веднъж. За мен е слаб при използване на силноизсветляващите им бои с оксидант 12. Добавям го допълнително при обливката на дължините да има Grinning. От продуктите им за грижа ползвам само киселия шампоан за след боядисване и капките с цена на злато Grinning. Имам и други неща някъде по шкафовете шампоани,мисля маска за боядисана коса,но щом съм ги наритала в шкафа бройте,че не са ме впечатлили особено.

# 637
  • София

Цената е супер, още повече и с код.
А кой е кода?

# 638
За нюзлетър.

# 639
  • Някъде там
Бях обещала да пиша с каква боя ми правят корените, защото издръжливостта е наистина изненадваща.
Toва е боята
Black Sintesis Professional
Като боядисвам единствено и само корени, последното ми боядисване беше на 05.12.
За корените използват 3 части 5 - ца и 1 част 4 - ка.
Много си харесвам цвета на косата.
Споделям снимка.
Скрит текст:

# 640
  • София
Искрица ,страхотен цвят!
Ще си поръчам и аз за проба две бои мисля цвят Кимион-2,01
Какъв окислител  трябва да си поръчам?

# 641
Искрица, Black Sintesis Professional има ли покритие върху бели коси?

# 642
Аз пък искам да попитам Искрица, чиста 5-ца и 4-ка ли й слагат. Получил се е много хубав студен цвят, който търся и аз, но на ниво 7-ца.

# 643
Извинявам се за леко страничния въпрос, но знаете дали в златна рибка, може да се купи само оксидант, без боя? 🤔

# 644
  • Пловдив
Извинявам се за леко страничния въпрос, но знаете дали в златна рибка, може да се купи само оксидант, без боя? 🤔
Със сигурност може - поръчвала съм така онлайн.  Hands Thumbsup

Общи условия

Активация на акаунт