Алопеция ареата

• 753
  • 10
  •   1
Отговори
Кой има бяли пятна или неокосмено петно като остров в главата или по брадата?

# 1
  • София
Защо питаш?

# 2
Ти имаш ли? Провери си зъбите - получава се при болни зъби - особено по брадата.

# 3

тъй като знам лечението, няма нужда да проверявам зъбите, мезотерапията, плазмотерапията и други глупости.  Имах алопеция ареата 3 години

# 4
Ти имаш ли? Провери си зъбите - получава се при болни зъби - особено по брадата.

Вече няма

# 5
  • София
Напиши го тук. Аз не бих слушала човек с неизвестно медицинско образование, но всеки има глава на раменете си в крайна сметка.

# 6
Необходим е васерман.

# 7
Напиши го тук. Аз не бих слушала човек с неизвестно медицинско образование, но всеки има глава на раменете си в крайна сметка.

Не сте ли чувала, че медицината е бизнес?, че сте идвали, идвали и пак идвали и давали пари за това?  случай, когато има резултат?  а тук хората харчат много пари и без резултат.  през 2006 г. в България имаше такова нещо, но той го махна веднага щом се появи мезотерапия и други глупости!  Ареата е автоимунен проблем, лекува се от само себе си, но ако повече от 7 месеца заболяването не се е възстановило, тогава това е, край.

# 8
И вие как го излекувахте?

# 9
И вие как го излекувахте?

Купих лекарството от Индия и ми помогна за 3 месеца, след седмица забелязах подобрения.

# 10
  • София
Защо даваш информация на час по лъжичка? Как се казва лекарството?

Общи условия

Активация на акаунт