Турски филми и сериали - Обща Тема за Общи Приказки - Тема 12

• 73 850
  • 734
  •   1
Отговори
# 210
Ами пише, че ще се казва "Сърце" (Гьонюл) и ще се снима в Анталия.
Това е, сега вече чакаме превод. 😂

Хайде пак НЧ, много е активен за наша радост.

# 211

Колко е чаровен НЧ и причоса не е заливосан, направо капитан Левентакис с прошарена брада.
Онзи ден закара Фера в унито с мотора и Емир - Чачи е  сладур като ревнува може и да беснее .  
Принца не заслужава да го лъжат така . Винаги е искрен с хората и не ги принизява както прави баща му.

Йозге Озпиринджи  с мъжа си на откриването на коледния базар .

Енгин Йозтюрг

Последна редакция: сб, 17 дек 2022, 20:15 от femmi2

# 212
Нещо се е произнесла  професионалната клюкарка. 😂
Не мога да го преведа, но се досещам какво ни казва. 😉 😜

Я вижте МЧ какви ги върши (е, реклама на Де факто, но му прилича). 😍 ❤️

Феми, 😍 дано образът на НЧ си остане толкова готин, че като знаем какви обрати могат да предприемат сц като я закъсат с рейтинга или пък като рекат да се възползват от висок рейтинг.

# 213
Блу тв пита зрителите кои излъчени проекти гледахте през 2022 година?
https://twitter.com/BluTV/status/1603738906712854540

Пепелче , Гуруто Бирсен пише, че Серкан Чаолу се е отказал от проекта на Мед Япъм за фокс тв поради натоварен график и се търси друг актьор.

Последна редакция: сб, 17 дек 2022, 22:20 от femmi2

# 214
Добра вечер, момичета

Ох,Еркан Кюстендил...Страшен е като Вартолу ,Саадетин...Голям актьор е ,гледала съм гони в други продукции,но в Чукур е зашеметяващ...Блести ,Блести

Аз сега гледам Ямата (севте) и разбирам защо е възторгът по Кьостендил. И той, и Неджип показват колко големи артисти са понякога недотам красивите мъже. И двамата играят страхотно, а и омразният ми Беркай Атеш - също.

Еркан Кьостендил го забелязах още Болката на есента сериал с Берен Саат и Мурат Йълдъръм /2009/, после във филма Хайде да съгрешим с Хазал Кая /2014/ ,гледах го и във ВВ-Кьосем
Неджип Мемели направи незабравима за мен роля в Дила ханъм
Беркай Атеш след умопомрачителната роля в Майка последно го гледах с положителна роля във сериал с Джинагир Джейхан - Alev Alev /Пламъци/
В края на нощта за мен е пълно разочарование.
Спрях да следя тези с финални серии поради нисък рейтинг.
Излезе първа серия на Сипахи , но и там един национализъм, до втръсване чак.Не знам защо така "воюват" комшиите с Америка, а са членове на НАТО.  Май това, което правят американците в арабските страни съвсем не е по вкуса на Ердоган султан , та се бъзика и насърчава творците в тази насока.
Не знам защо Капан е с толкова нисък рейтинг в Турция.Едва, едва се държи на повърхността /1.49 /
Та така - топла и уютна нощ ви пожелавам

Последна редакция: нд, 18 дек 2022, 00:27 от Dimeto_M

# 215
Днес рожден ден празнува Еркан Авджъ! (40)
Еркан Колчак Кьостендил съм го гледала и в “Ей, Истанбул” и там си партнираше с Шебнем Бозоклу.
Беркай Атеш участваше и във втори сезон на Неверният.
Неджип Мемили съм го гледала в Дила, и Пълнолуние (излъчван тук под заглавието Горчиво и сладко).

# 216
  • София
Привет!
Искам да споделя мнението си за Беркай Атеш, което е много положително. Гледах го в "Майка" и "Неверният" - коренно противоположни образи, с които той се справи великолепно. За мен той е много талантлив актьор.

Също препоръчвам и горните два сериала, които заслужава да се гледат.
Хубава вечер и до скоро.

# 217
Беркай Атеш в Майка така игра че да го намразиш.
В Чукур не знам какъв го играе сигурно мафиот.  
Неджип Мемили също е добър гледала съм и Дила и Пълнолуние. Препоръчвам и аз като сериали. Неджип ще участва в Семейство с Киво и Серенай.

Последна редакция: нд, 18 дек 2022, 03:04 от femmi2

# 218
Серкан се е отказал от ролята в сериала на Fox TV "Gülcemal - Гюлджемал" /поради смяната на календара/, но на негово място ще е Мурат Юналмъш. Надявам се да не му сложат пак Алтънбилек Grin, че и тя е напуснала каста на "Ab-ı Hayat - Източник на живота", където щеше да партнира с Биркан Сокуллу.
Преди около два месеца Бирсен беше писала за сериала, тогава се казваше "Aşk-ı Destan / Gülcemal". Разказва тъжната история на Гюлджемал и неговите братя, за които се говори в Болу. Сценарият е на Еда Тезджан - "Hercai", "Aziz", "Kalp Atisi - Сърцебиене".

# 219
Тъй като за няколко години не гледах сериали, през последните 2 години от темата получавам добри насоки за интересни такива. Е, не всички са по моя вкус, но повечето са, за което винаги съм благодарна. Сега загледах "Крупие" и "Шербета" - още съм след 1-ва серия, но са ми интересни, пък по-нататък ще видя.

Заради пропуснатите години, сега прочетох тук за 2 сериала от миналото - "Болката на есента" и "Хайде да съгрешим". Аз харесвам Берен, как съм го пропуснала, не знам. Може ли имената на руски, за да ги потърся, защото и при тях има, макар и минимална, разлика в превода.

# 220
jfjallen, само "Есенна болка - Güz Sancısı" съм гледала.

https://filmisub.com/filmi/32906-guz-sancisi-esenna-bolka-2009.html

# 221
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Аз съм гледала Есенна болка, но много отдавна, поне преди 10 години.  Тъкмо "прохождаше" познанството ми с турската киноиндустрия. И съм останала със спомен, че беше филм, не сериал. Не съм отбелязала тогава присъствието на Кьостендил, но и аз не ги познавах още турските артисти, само заради Берен и Мурат го гледах.

Беркай Атеш ми е оставил такова задушаващо чувство на омраза след Майка, че дори и положителният образ във Алев, Алев не можа да го отмие. Но аз гледах много малко от този сериал, зарязах го.
Не съм го гледала и в Неверния, даже не знаех, че е играл там.
И Неверния го зарязах някъде към 30-40 еп. Оставих двете пленени жени  на диванчетата да се мъчат да се одвободят и дезертирах, беше ми писнал сериалът.

# 222
  • София
Аз съм гледала Есенна болка, но много отдавна, поне преди 10 години.  Тъкмо "прохождаше" познанството ми с турската киноиндустрия. И съм останала със спомен, че беше филм, не сериал. Не съм отбелязала тогава присъствието на Кьостендил, но и аз не ги познавах още турските артисти, само заради Берен и Мурат го гледах.

Беркай Атеш ми е оставил такова задушаващо чувство на омраза след Майка, че дори и положителният образ във Алев, Алев не можа да го отмие. Но аз гледах много малко от този сериал, зарязах го.
Не съм го гледала и в Неверния, даже не знаех, че е играл там.
И Неверния го зарязах някъде към 30-40 еп. Оставих двете пленени жени  на диванчетата да се мъчат да се одвободят и дезертирах, беше ми писнал сериалът.
Светълче, да Беркай Атеш в "Майка" беше отвратителен злодей, какъвто аз поне не съм срещала в турските сериали. Точно това е таланта след такова чудовище да изградиш образ на положителен герой и да заличиш създадената отрицателна  представа. В "Неверният" играеше във втори сезон и се справи също много добре с ролята си. /Според мен/ Сега се замислям, че много красавци /манекени/ без театрално образование играят и запленяват много фенки с положителните си  роли. Те  отказват отрицателните типажи,  ами защото знаят, че не могат да ги изиграят. Аз се възхищавам на тези актьори и актриси, които приемат и играят, както положителни, така и отрицателни персонажи и го правят с много талант.

Последна редакция: нд, 18 дек 2022, 16:18 от Nina NN

# 223
Привет! Hug Да се изкажа и аз относно Беркай Атеш. Да , в "Майка" беше отвратителен образ. Но в "Чукур" героят му преживя такава трансформация от лош към добър.  Беркай се справи блестящо, дотолкова, че да ми стане симпатичен. А последвалите две положителни роли , в "Алев Алев" и "Неверният" само затвърдиха мнението ми- прекрасен актьор. Heart

# 224
Благодаря за линка за "Есенна болка", запазих го за някога си. Много харесвам Берен и Мурат, ама като прочетох анотацията за национализъм, селско стопанство, пък 1955 г...... По принцип съм много любознателна, но ми се гледат по съвременни неща, по общочовешки или житейски проблеми, които не само са ми интересни, но и ме карат да се замислям за ситуации, поведение, доброто добро ли е, винаги ли е правилно нещо си..... Ей такива неща.

Общи условия

Активация на акаунт