Турски филми и сериали - Обща Тема за Общи Приказки - Тема 12

• 73 888
  • 734
  •   2
Отговори
# 300
Честита нова година!

# 301
Ех, тази година ме събуди един друг МЧ 😉 😜 с пожелания.

https://instagram.com/stories/thebursin/3005634885145916378?igshid=MDJmNzVkMjY=

И каза да ги предам и на вас. ❤️
Хубав ден, a аз днес ще повтарям Чапкънчето , че не си спомням в кой момент съм заспала.
Обаче въпреки рейтинга им до небесата, ми се стори доста скучен епизод.

На 9-ти оше една премиера, която чакам с интерес.
https://www.instagram.com/p/Cm130YzJtS6/?igshid=YmMyMTA2M2Y= 
Скрит текст:
И да се отчета за киното- препоръчвам филма за Уитни Хюстън, ако си го намерите в нета.
Освен приятното изживяване да сме сами в салона 😂 и спокойно да се насладим на филма без дразнещия звук от хрупане на пуканки, беше и повод за размисъл върху съдбата на големите таланти.

Последна редакция: нд, 01 яну 2023, 09:27 от pepel_ot_rozi

# 302
Добре дошла на Новата Година  на всички нас и на нашите любимци.
Да е мирна и спокойна.  
За наше и тяхно здраве!

Поздрави от семейство Атай Smile

Тези влюбени гълъбчета са в романтична Венеция. Радвам се че устискаха и не се разделиха в края на годината както много други. Яд ме е за Алп и Айча и за Мерт и Афра. Скъсали са Афра го е потвърдила след 4 годишна връзка но си личи по споделянията в мрежите  запазват хубави отношения.

Зимородок в новогодишния епизод . Сериала на продуцента Онур Гювентам се оказа тоталния хит с рейтингите.

https://twitter.com/cagatayyfanclub/status/1609304164122648577
Огън и вино пред камината така е празнувал Мистър загадка.    

Чачи поздрави всички в сторито си за добра година. Това е виното собствено производство от Текирдаг . Грижи се за земята и произвежда. Пенливо и тъмно червено. Никой не казва от нерде да ко купим и точим лиги и се нервим .

По нашите тв тъпотия , пуснахме си сърбите за фиеста
Ето това е пълни ти душата и този глас Heart Eyes поздрав за моя лепотац Heart Eyes
Като беше затворено всичко в пандемията  се правиха домашни концерти
https://www.youtube.com/watch?v=9JioUVLL7fk&t=727s

Последна редакция: пн, 02 яну 2023, 00:23 от femmi2

# 303
За много години, група! Nature Sparkles
Бъдете здрави, нека ви се случват чудесни неща и да имате много поводи за радост! Sparkling Heart
И нека има мир на земята! Nature Fireworks

# 304
# 305
Днес рожденичка е Зейнеп Колтук (42). С пожелание за много здраве, щастие, късмет, успехи и любов!

Хивда Зизан Алп ще участва в “Момичето на прозореца”. Тя ще играе ролята на Тюркян- съпругата на Хайри.

# 306
Сериала за който питаше Нинчето - Кралица без корона стартира на 10 януари по Фокс тв.

На 20 Януари Официално Нетфликс пуска Шахмеран с Бурак Дениз и Серенай. На снимките и тийзъра ми харесват заедно може и да се прежаля да го погледна. Харесвам Буракджъм и стил фентъзи. Дано има някакъв превод.

# 307
Еда Йозеркан ще участва в “Малък лъч светлина”.

# 308
Мисля да видя дали ще харесам Кралица без корона и Жар птица. И други нови има, но не ги запомних , ще следя. Засега Жар птица най-вече ми предизвика интереса.

Започнах "Възходът на Османската империя", стигнах до 3 серия. Определено е по-скучен от 1 сезон. И който не може да гледа средновековна жестокост, да го прескочи. Ще го довърша, разбира се, пък и сериите не са дълги.

Туба Бююкюстюн е царствена Мара Бранкович, а румънецът, който играе Влад Дракула е много атрактивен. Него са го подбрали добре, и са го накиприли екстра. Grinning И на този от картинките прилича. Grinning
Актьорът, който играе Мехмед Завоевателя не ми допада за ролята. Знам, и предполагам, веднага ще кажете, че е много добър професионалист. Не оспорвам това, нямам нищо против, просто за ролята не ми допада.

Ако питат мен, да вземат Туба в исторически проект, има качествата. След толкова изгледани исторически филми и сериали вече мога да съветвам кастинг директорите. Grinning

# 309
Честита Нова година, момичета и момчета 🎇🥰
Да е мирна, здрава и щастлива за вас и любимите ви хора 💞

Първата за 2023 година дълго чакана премиера вече е ясна. Мисля, че някой я беше обявил в коментарите, но все пак да си кажа/напиша и аз 😃

"Шахмарин" ще омагьоса зрителите на Netflix със своя първи сезон на 20.01.2023. Магията е забъркана от фентъзи, психо елементи и романтика в интересна комбинация. Очаквам да ми хареса и чакам с нетърпение.

Тийзърът вече предизвика вълна от недоволство за голите снимки на Бурак и Серенай.

Най-честите обвинения са, че подобни снимки и сцени са морален упадък и вредят на нацията. Лицемерието на турците е пословично за подобни случаи, така че изобщо не си заслужава да се коментират. Като фен на Бурак смея да напиша, че той е супер готин в малко кадри видяни досега.

Следващите снимка е от партито в новогодишната нощ. Пак е готин....съзнавам, че не е типичен красавец и чертите му са леко груби и несиметрични, но в това му е чарът 😃🤪

И накрая малко жълти клюки за личния живот, които нямам представа доколко са истински.

Бурак Дениз и Бюшра Девели бяха най-обичаната двойка за един период от няколко години. Новината за раздялата им през 2018 разстрои фенове им. Сега започнаха да се носят слухове, че двамата са сключили мир и дори са решили да подновят отношения си.
В началото на декември се потвърди, че Бурак и Дидем са се разделили окончателно след втората серия "сдобряване" в началото на 2022. Бурак беше на почивка почти две седмици из ледниците на Исландия. Преди това се носеха слухове, че е имало някакъв флирт със Серенай, но явно не е било сериозно. Какво и как е в живота Бурак и жените му само те си знаят, важното е да работи и прави завладяващи роли за удоволствие на такива като мен 😃🤪

# 310
Шахмеран буди любопитство.
Аман моралистите да си пискат колкото искат.
Правят се че такива неща не съществуват.
Актьорите си вършат работата и няма от какво да ги е срам.  
Значи наистина са се разделили за втори път с русокосата след втория шанс. Не е лесно особено, като си актьор има изкушения.
Не мисля, че е вярно за Бюшра и Бурак Дениз. Случайно са се засекли
и ето ти сензация.
Бюшра започва да снима новият си проект с Озан Долунай ще има снимки в провинцията.

Последна редакция: ср, 04 яну 2023, 19:51 от femmi2

# 311
”Доброта” прави финал с 27 епизод.

# 312
Здравейте!🌺Честита Нова година! Здрави, щастливи и успешни да са всички! 🍀🌷🌹

..........

"❗Има слухове, че Kъванч Татлъту ще получава около един милион турски лири за епизод от сериала "Семейство/Aile", а Серенай Саръкая - 500 хиляди турски лири. Сериалът се очаква да се излъчва във вторник вечер, с изключение на нови промени."

Последна редакция: чт, 05 яну 2023, 15:36 от Stella2021

# 313
Как ги пишат тия суми ?
Това е конфиденциална информация. Милион си е рекорден хонорар.   
Няма да забравя как гонеха Чачи да го питат за големия му хонорар.
Наглост! На ум им тегли Сиктира ,запази спокойствие и им тръшна вратата на колата.

# 314
Как ги пишат тия суми ?
Това е конфиденциална информация. Милион си е рекорден хонорар.  
Няма да забравя как гонеха Чачи да го питат за големия му хонорар.
Наглост! На ум им тегли Сиктира ,запази спокойствие и им тръшна вратата на колата.

Ами, аз не съм си я измислила тази сума femmi2. Това пишат - аз само копирах текста от там, където го прочетох - даже и съм сложила кавички. И за мен е грозно......., но журналята много си позволяват. Винаги дъвчат хонорарите на актьорите. Не е само Чачи към, който е зададен този въпрос.....
Доколкото си спомням  бяха питали и Халит Ергенч и то за хонорара на Бурак Йозчивит....смях в залата...

Общи условия

Активация на акаунт