🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 12 (21.11 - 27.11) 🐄

• 33 049
  • 630
  •   1
Отговори
# 135
Добре де, ама ние защо все сравняваме двете предавания?
   Аз гледам и двете, но на запис.Не ме хваща рейтинга, но пък реално съм абсолютен фен на Фермата.Без значение как определяме каста. Като реалния живот ми е,но малко синтезиран. Има от всичко.
    Тъй, за снощи- Лили е решила да си ходи. Нина ми е никаква.Като отиваше да приеме поста от Финци, езикът на тялото говореше , че товарът е непосилен за нея - вървеше леко приведена, със смъкнати рамене, все едно има огромна тежест на плещите си.И това е така, да.
   Не знам защо Хепи я направи фермер,за да й подари още една седмица вътре?
  Много се смях с Яни и патарока, хахахаха. Веселка е машинка, дано не се издъни много до края!
    Камелия е толкова несимпатична жена, толкова злоба и лошотия има в нея.
   Дяволо , аз чета спойлерите, знам развоя , но винаги гласувам независимо от това. Гласувам така, както е логично да се случи според мен , или така, както много ми се иска.
   ММ все ме пита , като знам кой е на финал , що гледам. Защото ми е интересно как се стига до там, как се развиват образите, какво си казват, а после какво казват и в синхроните. Често дори не гледам дуела.Затова и ИВ не е моето предаване, гледам го заради мъжете у дома. Между другото, докато беше вътре Цветан не пропускахме - много се смяхме с този неадекватен човек и отношенията им с Виктория.Сега само прелитаме ,за да видим на края кой остава в играта и кой е номиниран.

# 136
Имам съмнение, че Ваня изобщо няма социална игра. Тя си е натурална шматка вътре, каквато си е и отвън.

Живка стигна до финала, защото си беше една от най-силните жени на арената и стратегически. На финала би заради социалната игра със зрителя, но не и с фермерите вътре, въпреки че успя да привлече Пламен съвсем накрая. Кастингът миналата година откъм умения на арената беше :X

едит: Поне за мен идеята е да се ограничи значението на зрителския вот и да се приравни на останалите елементи. Така може да се отпуснат хората, да играят и да не гворят постоянно глупости на синхроните, че после и да ги излъчват. Ако чуеш реално какво Камелия има в главата, не играейки изцяло за зрителския вот, може пък да се окаже съвсем друг човек. А гласовете на старите "ферми" и зрителския вот се припокриват като смисъл, защото и едните и другите са такива в някаква степен. Има и разлика, естествено, но поне като гласуване всичко отива в една насока !

Последна редакция: вт, 22 ное 2022, 12:44 от fermata72021

# 137
След думите на Калин - за това, че е разочарован от Камелия, на Ваня - за липсата на спортсменство, и като нямаше каквато и да е празничност във фермата след дуела, чудя се - какво не ни показаха от Камелия в събота…. какво изрязаха при монтажа….?
Защото ако беше само пародийното поведение на агитката й - Камелия не може да бъде държана отговорна.
Явно и тя самата се е раздала по някакъв начин и се е показала в некрасива светлина, ама така и не разбрахме как.

ПП Точно в тази връзка …. Едно днешно стори от Нина, която отговаря на въпроси (снимката очевидно не е от последния дуел):

На мен тази снимка нещо не ми си връзва. Лили не помня да е била ратай,а тук е облечена като такава. От друга страна няма как това да е следващата седмица, защото дори да предположим невъзможното да бие Камелия и тя се вижда на снимката ,та явно пропускам нещо Rolling Eyes

# 138
Лили беше служебен ратай.

# 139
И пак нещо не е така,когато е била слежебен ратай  бяха още на отбори а на снимката агитката е смесена от нови и стари

# 140
Кадърът е от дуела между Евгени и Влад, който се случи след обединението и всеки имаше право да избира зад кого да застане.

# 141
Какво да не ни показват след дуела - че кой харесва Камелия? Иван. Нормално да няма парти след победата.

Ваня и социална игра? Кога - между “сега ще ревна” и “мрън-мрън-мрън”? Тя си е такава - инфантилна и вятърничава, явно и мързелива. Не мисля, че играе нещо. Може би жертвата, друго едва ли.

Жалко, че Нина няма да се дуелира тази седмица, твърде много се заседя.

Патарока и Валерия хич не ги виждам да си дават зор някакъв - скатаха се от ратайство, но пък се изненадах Аксения как им е взела страха на Лили, Нина и Веселка, че не смеят да и скършат хатъра. Играят, за да и угодят, че да не почне да ги хока. Бива ли такова детинско поведение от големи жени? Пети клас, голямото междучасие …

# 142
  • Разпиляна във въображението
Жалко, че от предаването крият как Аксения наговаря останалите и ги манипулира. Лично аз не видях такова нещо, когато обсъждаха кой ще отиде на дуел. Каза, че ще се съобрази, а Финци от леглото - с "К" ще е. След това Валерия обсъди, че ще седне зад Ваня и Акси каза, че и тя мислила нещо такова.

# 143
  • Вестерос
Ако Ваня беше на финал миналата година, Живка нямаше шанс. Чак пък най- силната да е била, не беше.

Ваня имаше някаква социална игра в нейния сезон, за там говорех ..

# 144
Жалко, че от предаването крият как Аксения наговаря останалите и ги манипулира. Лично аз не видях такова нещо, когато обсъждаха кой ще отиде на дуел. Каза, че ще се съобрази, а Финци от леглото - с "К" ще е. След това Валерия обсъди, че ще седне зад Ваня и Акси каза, че и тя мислила нещо такова.
И аз нещо не я виждам тази страшна манипулация, а гледам внимателно, дебна за грешки от всички.

Относно женския ратай, мисля, че Нина, водена от страха си от провал като фермер, реши да се подсигури с един здрав бачкатор, грижовен към животните, в лицето на Веселка. За Влад цитира две причина, като втората (Влад и Веселка са близки) замазва първата (личностна). Като такава може да е евентуално отмъщение за Гьенчу, но от синхрона на Чавдар излезе, че старите мъже са го избрали.

# 145
Много ясно, че са го избрали старите, защото го мислят за лесен противник.Но като по-млад и жилав, не мисля, че ще е лесна мишена.

# 146
  • У Диспансера ...♥♥♥
Яни и Финци в последно време забелязвам, че изобщо не долюбват Аксения, явно има нещо което ние не виждаме. За сметка пък на това научихме целия репертоар на Лили 😄

# 147

Те не само Аксения "крият", не дават почти никакво наговаряне, което е парадоксално, защото го разрешиха явно, но сега излъчват по-малко и от колкото в другите сезони, където дебнеха за най-дребната конспирация. Преди избори разбирам - за да бъде интересно донякъде, но после или паралелно могат да дадат репликите, те обаче ги спестяват почти всички. Което води до още един въпрос - кого всъщност се опитват да лъжат някои хора с това завоалиране на решенията си, знаят че се записва всичко, така че и обсъжданията са записани както и общите решения, те няма как да знаят какво се излъчва, което още повече озадачава. Да се опитват да заблудят другите участници - не виждам смисъл и ми звучи глупаво, остава нас, но защо, ако преди това са уговаряли в групата какво да правят, прави ги да изглеждат дваж по нелепи. Или пък продукцията им е подсказала, че няма да излъчват много наговаряния, а само, да ги наречем, по-безобидни и неважни. Странно е, Живка миналата година, когато лъжеше или правеше някакви стратегии, ги обясняваше после "на камерата", тия тук мълчат като комунисти после, все едно си вярват и по-важното - вярват, че ние вярваме.

# 148
  • София
И пак нещо не е така,когато е била слежебен ратай  бяха още на отбори а на снимката агитката е смесена от нови и стари

Снимката няма връзка с въпроса, на който отговаря Нина в сторито.

# 149
Последният въпрос в анкетата, ми звучи сякаш говорим за някаква оргия на ратайския бряг 🤣🤣

Последна редакция: вт, 22 ное 2022, 20:35 от me_for_president

Общи условия

Активация на акаунт