🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 12 (21.11 - 27.11) 🐄

• 33 017
  • 630
  •   1
Отговори
# 60
  • Асеновград
Нина фермер ....пълен ужас.
Хахах Яни , как каза на Лили , трябваше да  избереш патарока.

# 61
Ох бе Яни...спри се, моля те.

"По-добре е да замълчиш и да те помислят за глупав, отколкото да си отвориш устата и да премахнеш всички съмнения за това."

Та и Яни така.

# 62
Тези пък много се вживяват, Лили и Яни. Чак пък толкова драма.
Само дано  не стане вместо да извадят очи на Камелия, да й изпишат веждите.

# 63
Патарока вика JoyJoy

Нямаше как да избере ни Патарока, ни Шматарока, че после щяха да я направят на трътка.

# 64
И аз предпочитах Лили да посочи Аксения, но тя реши да остане с тях докрай, въпреки че не всички го заслужават.
Жалко, предпочитам нея да гледам, отколкото Нина.

# 65
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Аз съм изненадана,че чак сега забелязвате какъв селчо е Яни,учил маниери и възпитание в обора между две крави.. и като започне да се чеше по ..знаете къде.. и картинката става пълна.

За Веселка победител съм.Толкова млада и толкова разлюляна вече от живота е.

Калин винаги ми е бил симпатичен,от ден Първи. Въпреки,че гледах отначало с едно око,винаги ми е правил добро впечатление на възпитан и деликатен мъж.Камелия сякаш е хлътнала по него..така се държи,все едно е нейн Simple Smile

# 66
Лили от седмици говори как не цели финал, не иска парите, отишла да пее...ми тя и навън можеше да пее, но се е съгласила да участва в този сезон. Малко ми идва в повече мрънкането й.

Според мен пък и в дуел срещу Аксения, Аксения щеше да я бие. Аксения няма шанс срещу Веселка и Валерия...срещу Нина и Лили има голям.

# 67
Имам чувството, че съм единствената, която не симпатизира на Веселка. Не че е изненада масовото "припадане" по нея.

# 68
Не си. И аз не я харесвам.

# 69
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Лили направи грешен избор. Физическата и форма сравнение с тази на Камелия
е в пъти по-лоша. Не казвам, че е липсваща, но тя и Нина са ми вторите Маженки в състезанието.
Дано поне поназнайва алманаха.
Яни, уверено, но стабилно си копа към дъното.
Нинчето защо ми се струва, че злобичката и ще избие стабилно като фермерка.

# 70
  • Вестерос
Лили трябваше да избере Аксения, Яни беше много прав

# 71
Кокошката трябваше да е ратай...

# 72
Лили няма шанс срещу никоя и си го знае. Логичен избор за мен. Поддържа една линия до края.

# 73
  • Асеновград
Лили най слаба , но все пак срещу ,,Патарока,, имаше по голям шанс.
Нина много ми е антипатична , само видя гърба на Лили, и веднага изкоментира мнението и. Пълна интригантка.
Веска си заслужава да е победител , то дуели то ратайства и всичко с усмивка.

# 74
Имам чувството, че съм единствената, която не симпатизира на Веселка. Не че е изненада масовото "припадане" по нея.

Аз също не и симпатизирам, никога не съм.
Яни беше прав, Лили има шансове срещу Акдения, срещу Камелия са по- малки.
Ей, това правят повечето от старите през целия сезон- украсяват, украсяват, за да не кажат директно истината. Радвам се, че вече си го признават.

Общи условия

Активация на акаунт