🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 12 (21.11 - 27.11) 🐄

• 33 017
  • 630
  •   1
Отговори
# 75
И аз мисля, че Яни беше прав. Не разбирам с кое от това, което каза, не сте съгласни. Аксения също е видимо по - силна от Лили, но с нея има по - големи шансове, колкото и да са малки.
Нина не знам как ще я изтърпя цяла седмица. Тя и Камелия са ми почти еднакво неприятни. И как можа да изпрати Весето за ратай с вечното оправдание, че може да работи. Ами Весето вече за 3 път ще е фермер ! Как не й е неудобно да се възползва. Типичен пример как добрите хора са използвани безогледно.

# 76
И аз мисля, че Яни беше прав. Не разбирам с кое от това, което каза, не сте съгласни. Аксения също е видимо по - силна от Лили, но с нея има по - големи шансове, колкото и да са малки.
Шансовете са илюзорни, не виждам смисъл да си променя линията на поведение, би й донесло повече дискомфорт отколкото реални ползи. "Добрите" хора се поставят в ситуация да бъдат "използвани" и това е техен поведенчески проблем, който очевидно не осъзнават, защото се повтаря. Не смятам обаче, че Нина се възползва в случая от нея. Старите нищо не си признават директно, освен Аксения. Мишоци и слаби актьори.

# 77
  • на село
Когото и да беше избрала Лили е пътник, единствено между нея и Нина можеше да има равностоен дуел.
Сега е все тази.

За победител гласувах Веселка, все пак има нужда  и ми е по- различна от предния сезон, изразява мнение, не реве постоянно, но си е работна и отговорна.

# 78
И как можа да изпрати Весето за ратай с вечното оправдание, че може да работи. Ами Весето вече за 3 път ще е фермер ! Как не й е неудобно да се възползва. Типичен пример как добрите хора са използвани безогледно.

Ти, пък, те са гласили Камелия отново за ратай, както си призна Валерия- тя или Лили. Та, Веселка да не изпрати, че е била по- отдавна. Но, иначе си спомням, колко осъдителни бяха спрямо Новите, когато повториха Ванче.

# 79
Лили запява
Аз : 🙉

# 80
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Не си само ти и ние вкъщи сме така.

# 81
И аз не мога да понасям Лили с песните, ама явно фермерите се кефят. То реалността се изкривява вътре.
Нина е кофти човек и това е. Да прати Веси ратай беше тъпо решение. Можеше спокойно да каже защо избира Влад, на такъв етап от играта са, че картите вече са свалени. Дори не можа да излъже що-годе.

Последна редакция: пн, 21 ное 2022, 23:40 от Iseis

# 82
  • на село
Лили, ако пееше нещо различно,  можеше и да ми хареса, ама то е само тъжно, депресивно, абе голяма меланхолия.
Тя цялото и излъчване е такова и говора, и караници, то е едно нареждане с един равен глас.
Сипах и на Лили Joy

# 83
Благодаря за темата и труда, момчета!

И аз не мога да харесам Калин...

Гласувах за победител Веселка, искам да е тя. Сега и разглеждах Инстаграм-а и видях, че наскоро е отворила кафе, дано и върви в новото начинание.

Лили да не напусне тази вечер? В промото дават как плачат, и се чува нейният глас, който пита:
- Защо всички плачете сега?
Извинете, ако Ви звучи дребнаво, но не се ли пише " бОлшевик" ?

# 84
  • Вестерос
Така бях аз ти като заговореше  😁

# 85
  • София

Фермата - сезон 8, епизод 68 (21.11.2022)

# 86
Не искам да разбунвам духовете, от чисто любопитство питам тези, които гледат и Фермата, и Игра на Волята - на какво отдавате по-големия интерес към темата на ИВ тук във форума? Не съм гледала нито един епизод от който и да е сезон на ИВ, затова нямам лични впечатления.

# 87
Оф, КамитУ с тези "angry birds" вежди 🙂
Ками, другаде иди като избледнеят и ги правиш отново,  честно, с добро чувство 👍

# 88
Гледам със закъснение , но се чудя водещият как реши , че Камелия взела с лекота битката!!! Добре, че имаше късмет на Алманаха и Ванчето пообърка точките.
А Камелия вече е ударила дъното -колко е самодоволна ,че тя и черния Иван са успели да наранят Ванчето -били успели.....пфф

Последна редакция: пн, 21 ное 2022, 23:11 от gerido

# 89
Започвам да се притеснявам за Финци с избора на Влад за ратай, а от там и първи дуелист. Харесвам Финци, повече от Влад.

Общи условия

Активация на акаунт