🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 12 (21.11 - 27.11) 🐄

• 33 023
  • 630
  •   1
Отговори
# 90
Не знам за планината, но е време Кахър Лиляна да се притури. Няма изтрайване това вече.

А на Хепи Ванче, моля ви се, не ѝ отивало на възрастта да ползва грозни епитети. Не знаех, че 38 е чак такава преклонна възраст, особено казано от човек на 33.

# 91
Така бях аз ти като заговореше  😁
🥲🥲

# 92
  • Вестерос
Не искам да разбунвам духовете, от чисто любопитство питам тези, които гледат и Фермата, и Игра на Волята - на какво отдавате по-големия интерес към темата на ИВ тук във форума? Не съм гледала нито един епизод от който и да е сезон на ИВ, затова нямам лични впечатления.
Taм се лее адски спам, развиват се теории, плюе се яката, поне докато четях. Доста потребители даже вече пишат в темата за спойлери, а не в основната. Като цяло нямам идея като бройка потребители там или тук са повечето, според мен там са по-малко, но по-активни. Някои от редовните минали години от тук, са само там вече.

Smirk Beer

# 93
Скрит текст:

Благодаря за темата и труда, момчета!

И аз не мога да харесам Калин...

Гласувах за победител Веселка, искам да е тя. Сега и разглеждах Инстаграм-а и видях, че наскоро е отворила кафе, дано и върви в новото начинание.

Лили да не напусне тази вечер? В промото дават как плачат, и се чува нейният глас, който пита:
- Защо всички плачете сега?

Извинете, ако Ви звучи дребнаво, но не се ли пише " бОлшевик" ?
Е, пише се, ама... И тук много често наблюдавам замяната на о с у и обратното.
Сега ще ни обвят за правописна полиция 😁

# 94
  • София
Финци дръпна най-фалшивата от всичките си речи когато предаваше властта.
Време му е вече да си ходи и той. Досади ми повече от кахърните песни на Лили.

# 95
Да, представяте ли си каква реч ще е, ако вземе да спечели:))))

# 96
Финци дръпна най-фалшивата от всичките си речи когато предаваше властта.
Време му е вече да си ходи и той. Досади ми повече от кахърните песни на Лили.
Наистина много нелепо, тотален криндж.

Яни в този епизод беше основно загащен и ревящ.

Иван, ако не беше добавил "и гласът на Лили" (а за някои може и това да включва), почти описа идеалната среща за много мъже - "един залез, една чаша вино и един кавал". Извинявам се, но не се стърпях, толкова ми писна вече от това фалшиво обединение, че ме избива на простотии.

Опосумите сами не си вярват, че чудодейно от началото на епизода, изпълнен с разцепление и напрежение, накрая всички хипарската плеснаха с ръце и се прегърнаха. 🙄

Единственото свежо нещо бяха шегите с учителката. За жалост не видяхме много такъв безобиден хумор в сезона, основно нафталин, каканижене, мрънкане и злоба.

# 97
  • Sunshine state
Абсолютен бълвоч беше днешният епизод - драми, ревове, чудесии..Адски неприятни хора вътре, то просто няма кого да харесаш и избираш по-малкото зло Веселка и туй то. За никого не мога ей тъй да стисна палци от сърце. Финци фалшив като банкнота от монополи, Камелия е абсолютното дъно, Яни циври, Нина е клюкарка и половина.. Ужас някакъв.

# 98
  • Другата България
Не искам да разбунвам духовете, от чисто любопитство питам тези, които гледат и Фермата, и Игра на Волята - на какво отдавате по-големия интерес към темата на ИВ тук във форума? Не съм гледала нито един епизод от който и да е сезон на ИВ, затова нямам лични впечатления.
Taм се лее адски спам, развиват се теории, плюе се яката, поне докато четях. Доста потребители даже вече пишат в темата за спойлери, а не в основната. Като цяло нямам идея като бройка потребители там или тук са повечето, според мен там са по-малко, но по-активни. Някои от редовните минали години от тук, са само там вече.
Ееее, посмали малко! Не е точно така. Нито има спам, нито има “плюнки“. Аз чета и в двете теми, там пиша основно, смея да кажа, че “плюнките“ по участниците са почти на едно ниво и в двете теми, само дето тук обект е Камелия, там е Джаферович. Тук всъщност има и за други участници, там тя е основния дразнител. А ако под спам имаш предвид снимки, статии, линкове, надкасти, подкасти и т.н., то всичко това е свързано с предаването. И е доста полезно инфо, защото не може всеки да гледа всичко. Не е спам. Истината е, че ИВ има по-голяма аудитория, затова и в темата пишат повече хора, няма как да са по-малко. И не са, все пак следя и двете теми от началото на двата формата.

# 99
  • Sunshine state
И аз мисля, че просто ИВ са по-гледани, колкото и да ни навират тия рейтинги и как Фермата уж водела. Не го вярвам. И като цяло е по-динамично състезание. Този сезон на Фермата е доста умрял, ако трябва да бъда честна, макар да гледам и двете предавания всяка година паралелно.

# 100
Кокошката трябваше да е ратай...
Трябваше ама си казаха с Валерия, че не искат в обора. Трите кокони нахендриха за трети път Веселка в обора, а Вал с клизма изкара само едно ратайство. Голяма глезла е. Шокирах се, като каза, че не ще в обора, много ме разочарова. Днес трябваше не да се скатава от ратайство, а сама да се предложи. При положение че Веска и Аксения са били два пъти, а тя само веднъж.

Веселка си изработи победата. Нито мрънка, нито е показала претенции. Два пъти по собствено желание отиде на дуел, за да спасява отбора, не се скри зад ничий гръб. Сега за ТРЕТИ път става ратай, спасявайки коконите да не си счупят маникюра. Поне животинките имат късмет ще се грижи добре за тях, а и ни спести сълзите на Валерия, ако последната беше ратай.

Последна редакция: вт, 22 ное 2022, 01:47 от sineva 1

# 101
  • Sunshine state
Абсолютно си извоюва победата Веселка. И това го казвам като човек, който не я харесваше. Не ми е любимка, но не мога да й кажа копче за това й участие.

# 102
И аз мисля, че просто ИВ са по-гледани, колкото и да ни навират тия рейтинги и как Фермата уж водела. Не го вярвам. И като цяло е по-динамично състезание. Този сезон на Фермата е доста умрял, ако трябва да бъда честна, макар да гледам и двете предавания всяка година паралелно.
Не знам откъде идва това, че Фермата е водела в рейтингите, но няма нищо общо с реалността.

Дял на аудиторията и най-гледаните ТВ програми – седмица 44,  31 окт. – 6 ное. 2022г.

# 103
Искам да ви попитам нещо, което ми направи впечетление. Имам спомен, че Иван или Андрей казаха, че при извънредните двубои няма да има точкуване на битките. Учудих се, като дадоха на Камелия да нарежда точките.  Аз ли нещо не съм разбрала или има промяна в движение? Имам чувство, че промениха правилата, заради Камелия.

# 104
  • Sunshine state
Още в началото като стана дума се скочи как рейтингът на Фермата бил наравно и дори по-голям от Игрите , дори тук имаше лeка дискусия по темата. Сега изскача тоя рейтинг, който показваш. Ето оттам дойде.

Общи условия

Активация на акаунт