🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 12 (21.11 - 27.11) 🐄

• 33 045
  • 630
  •   1
Отговори
# 105
  • earth
Не искам да разбунвам духовете, от чисто любопитство питам тези, които гледат и Фермата, и Игра на Волята - на какво отдавате по-големия интерес към темата на ИВ тук във форума?
На Гого мравката!

# 106
Още в началото като стана дума се скочи как рейтингът на Фермата бил наравно и дори по-голям от Игрите , дори тук имаше лeка дискусия по темата. Сега изскача тоя рейтинг, който показваш. Ето оттам дойде.
През този сезон Фермата е имала сходен на игрите рейтинг само в епизода, в който Стоичков влезе при Фермерите. И в следващите няколко епизода беше близо. След това ..сама виждаш,няма нужда от коментар.

Ако трябва да направя обобщение - този сезон като цяло е малко по-слаб от предходния за Фермата като рейтинги. И много далеч от сезоните от едно до пет. След това започва движение надолу, с тук-там избухвания. Докато игрите през тази година са в най-добрата си форма от започването на излъчването си в България. Доближиха се до ББ, което е рядкост за реалити. Основната разлика в двете предвания е каста, независимо, че по същество са различни. Докато Игрите имат най-добрия си каст през този сезон, при Фермата даже и в полу-звезден сезон не стоят така нещата и от каста има много какво да се желае.

Последна редакция: вт, 22 ное 2022, 02:19 от Bengun

# 107
  • Sunshine state
Това отговаря на въпроса по-напред в темата относно интересът. Мен няма какво да ме убеждаваш.

# 108
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Oще на 7ма минута, Лили включва опеваческите песни и ме кара да се чувствам все едно съм на погребение.
И на мен много ми е писнало от нея вече,ама е на седмична заплата при Иван и Андрей и жената си изработва хонорара.
Превъртам.
Ваня я подмятаха от отбор на отбор и всеки я подритваше.Сега на финала,се сетили да я харесват и да реват за нея. Натоварващо куку ми е,Ванчето.

# 109
Аз искам Иван да спечели Trollface
Ти и Лили може да искаш, ама няма да те огрее.

След последния дуел съм без думи. Онова извращение спечели и от излизането на Ваня формата загуби чара си.

Гласувах за Веселка, не защото я харесвам, а че не ме дразни с поведение.

# 110
Нина определено не се чувства комфортно в тая роля на фермер и лидер като цяло. Как пролича от самото начало... групата го усети веднага и малко я взе на подбив. Аксения го каза с недомлъвки... решенията ще се взимат от всички.
Веселка ме изпълни с жертвоготовността си. Просто е трудолюбива и не я бърка толкова. Явно е окуражила Нина в решението за ратай и браво на нея. Голяма душичка. Определено печели с тия неща, трудно е човек да се хване за каквото и да било в нейното представяне. Наистина браво на нея, а дори не ми е някаква голяма любимка, но няма как да кажеш на черното бяло.

# 111
Гласувах за победител Веселка, искам да е тя. Сега и разглеждах Инстаграм-а и видях, че наскоро е отворила кафе, дано и върви в новото начинание.

Извинете, ако Ви звучи дребнаво, но не се ли пише " бОлшевик" ?
Ако конкретно мен питате, дребнаво ми звучи, да.
бОлшевик се пише, отидете на страницата на Веселка в Инстаграм, и направете забележка.

# 112
Снощи изпуснах епизода, но като ви чета не съм изтървала кой знае какво. Ванчето явно е направила Нина фермер, но за мен е тъпо решение. Що не вкара малко мисъл ,че тази седмица можеха да се борят Нина и Лили ,понеже и двете не са ходили на дуел и са по-равностойни ,а така тази седмица като направи Нина фермер другата седмица точно Нина ще е първата изхвърчала

# 113
Веселка може и да не знае какво е болшевик и да ѝ звучи с У.

Нина ме побърква с тази нерешителност – за всичко вкарва драми. Добре, че повечето са отговорни и сами ще си гонят задачите. Вече започнаха да я правят на дива калинка.

За разлика от нея Лили има реална представа къде е спрямо другите участници. Целта ѝ беше да се задържи по-дълго и сега е наясно, че времето ѝ е дошло да си ходи. На Нина много ѝ се иска да стигне до финал, ама тия работи с „иска ми се“ не стават.

# 114
Оф, КамитУ с тези "angry birds" вежди 🙂
Ками, другаде иди като избледнеят и ги правиш отново,  честно, с добро чувство 👍

Съмнявам се, че е правен от професионалист, те са като карикатура просто. Според мен сама си ги рисува.

# 115
Дял на аудиторията и най-гледаните ТВ програми – седмица 44,  31 окт. – 6 ное. 2022г.

Време им е да ги свалят от ефир и да ги пратят там където им е мястото.Изчерпаха се  макс и превърнаха хубавия формат в една треторазрядна боза с фалшивите си ценности,неадекватни решения и изчерпаните сценаристи.Даже много изкараха.

# 116
  • София
След думите на Калин - за това, че е разочарован от Камелия, на Ваня - за липсата на спортсменство, и като нямаше каквато и да е празничност във фермата след дуела, чудя се - какво не ни показаха от Камелия в събота…. какво изрязаха при монтажа….?
Защото ако беше само пародийното поведение на агитката й - Камелия не може да бъде държана отговорна.
Явно и тя самата се е раздала по някакъв начин и се е показала в некрасива светлина, ама така и не разбрахме как.

ПП Точно в тази връзка …. Едно днешно стори от Нина, която отговаря на въпроси (снимката очевидно не е от последния дуел):

Последна редакция: вт, 22 ное 2022, 10:54 от Vivi

# 117
  • Разпиляна във въображението
Да вземат да направят надграждане на "Бързи, смели, сръчни" с учениците на местно, общинско, областно, национално ниво. Така ще подобрят спортната им култура, ще придобият хъс за победа и ще се забавляват.

# 118
Vivi, има нещо не неред там, защото накрая Хепито поиззлобя малко, а не ѝ е в характера. Сигурно е била провокирана от победителката.

# 119
  • София
Да, и аз така мисля.

Даже си допълних горния пост с едно стори на Нина от днес.

А и Камелия на два пъти се оправда с клишето, че на война и в любовта всичко било разрешено.

Общи условия

Активация на акаунт