💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 13 (21.11 - 05.12) * ФИНАЛ *

• 228 629
  • 5 334
  •   1
Отговори
# 3 945
Анкетата за епизода ще я пусна утре, когато срастите са малко от малко поулегнали.

# 3 946
  • Буркина Фасо
Три часа какво толкова ще разпъват предаването .То ще са видеа  от близки, реване, после някоя битка , и най-добрите моменти на всеки един като излъчат и в общи линии май това ще е.
и реклами, реклами .... Smiley

# 3 947
InnocentИ аз се подкарах, ама с Wиски - храна за котки. Laughing Казах, че няма да гледам финала, но докато ви чета-размислих. Laughing Като върл Гоговист, ще гледам до неговото отпадане. И ако това е до финала - ще е най-добре.Laughing Давай, Гого! Мач-кааай! Smiley Innocent

# 3 948
Дайте още гласове, че стана приятно. 🙃👂👂👂
Ето и от мен;)

# 3 949
Приятно гледане на финала! Аз си предпочитам мачовете там поне мога да очаквам някоя изненада 😄.

# 3 950
  • Другата България
Аз ще гледам разбира се, три месеца съм гледала, сега накрая не смятам да пропусна. Пак ще кажа, когато нямаш очаквания и супер дупер любимец, нещата са много по-лесни. Въпреки явните ми предпочитания за това Филип да спечели, след като осъзнах, че няма как това да се случи, просто си чакам - ама много време си чакам /сигурно го пиша за намсикойки път/ битката между него и Алекса. Със загуба на Фифо, естествено. Мислех, че ще е капитанската - цъ. После за момент реших, че ще е онази, на която Алеко пусна коша. Две на нула за Фифо. За заблуда на противника. Ииииии, да!
Няма как /вече/ това да не е финалната, на която той ще отпадне, просто ако точно тук съм сбъркала, ритуално ще се самономинирам за абсолютен профан що се отнася до “четене с разбиране“ на един сериал, наречен “Игри на /НЕ/волята“.

# 3 951
Скрит текст:
Дайте още гласове, че стана приятно. 🙃👂👂👂
Ето и от мен;)

Ей, страхотни сте! А аз сериозно се замислям дали аз ще гледам финала, или финалът ще гледа мене. 🤪🤣🤣🤣

# 3 952
  • София
Ралица вчера също отговаря на въпроси, запазих и нейните отговори, публикувам ги, в случай, че на някого му е интересно. Оставих и един въпрос за приятеля ѝ, защото той смята отново да кандидатства за "ИВ":

Скрит текст:

Animal Heart Eyes Cat

Последна редакция: вт, 29 ное 2022, 19:22 от La Vikinga

# 3 953
Гого има приятен и мелодичен глас, поне за мен, но произношението му е ... с едно особено "ж, ш, щ, ч, е, и".
Имам познати от Ямбол и те говорят по същия начин - много меко.
Ако е от онзи край ...

Без Гого и Фифо този сезон - отдавна да сме спрели да гледаме тази сапунка.

Последна редакция: ср, 30 ное 2022, 14:27 от Tahiti

# 3 954
Aaliyah,

С ръка на сърцето казвам,че искам да те имам за приятелка!
Няма твой пост,който да не ме е развеселил и да не съм се изкефила на макс на тънката и елегантна иронична нотка,която вкарваш в коментарите си !

Сигурна съм,че общуването с теб е топ !

Жени ми се струваше много силна жена и факта, че няма да участва в Надкаста не говори добре за нея. Трябва винаги да можеш да застанеш зад думите и действията си. Ако трябва да блокират коментарите под нейното видео ако това я притеснява.
Но отстрани изглежда, че се страхува да говори дори пред близък като Туджаров.
Никой не й е виновен. Разбира се във Фейсбук е парад на неграмотността и злобата, ама тя защо влиза там и чете 🤣.
Да чете нас - аз една лоша дума не съм казала за нея, ама май и за добра не се сещам 🤣.

# 3 955
Има голяма разлика, Жоро не купи гласове за Фейгин, защото не знаеше, че ще бъде застрашена.
Алеко знаеше, че отива на елиминация и вместо по мъжки да отиде на арената, се скри зад гърба на Виктория и прати нея вместо себе си.
Много мъжка постъпка, няма що.
Как всички знаеха, че Фейгин е застрашена при положение, че те го казаха в прав текст(няма да и простят саботажа). Само Жоро не разбрал.
Двамата са се разбрали, че ако един от двамата е застрашен. Отива Вики. Той просто се чудеше дали да уважи избора и.

Само си представям как щеше да го коментира това самият Алекса, ако беше друг на неговото място. Как така ще се съгласи ако той е застрашен, Вики да ходи вместо него?Какъв муж е?Къде са му топките, щом се е разбрал, Вики да ходи вместо него на битка?Един мъж не би се крил зад жена и да очаква тя да го спасява.

# 3 956
Здравейте!Може да е писано,но нямам време и възможност всичко да прочета.Да питам-къде да гледам финала през телефона,на живо?

# 3 957
Здравейте!Може да е писано,но нямам време и възможност всичко да прочета.Да питам-къде да гледам финала през телефона,на живо?
nova online

# 3 958
Свали си безплатното приложение на Нова - нова плей.

# 3 959
nova online
Благодаря! Приятно гледане на всички 🥰

Общи условия

Активация на акаунт