💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 13 (21.11 - 05.12) * ФИНАЛ *

• 228 624
  • 5 334
  •   2
Отговори
# 3 960
Фифо вече беше купил глас против Джафера и имаше 200 и наколко гроша. Едно средно предимство нямаше да му е зле. Гласове въобще не му трябваха. Жорето имаше към 330 гроша. Можеше 300 за имунитет и 30 за дребно предимство 🤣🤣🤣
Иначе някой от момчетата пита това ли е последният съвет за харчене и Ралица каза, да. Мисля, че така беше.

За да е честно на Георги също трябваше да се предложи предимство.Можеше да му кажат да избира, или предимство или имунитет.При положение, че знае че противник ще е Ралица, не бих се учудил, ако избере предимство.Щом на Алекса можеха да предложат предимство за полуфинала преди да се е класирал за него, защо да не го предложат и на Георги?

# 3 961
https://www.youtube.com/watch?v=qgaRVvAKoqQ

Като сме почнали с  Pearl Jam

Успех Фифо.

# 3 962
Да ви кажа, малко ми е вълнуващо. Има вероятност да се разочаровам от финала, но три месеца компанията беше супер Kissing Heart

# 3 963
Гого има приятен и мелодичен глас, поне за мен, но произношението му е ... с едно особено "ж", "ш" и "e".
Имам познати от Ямбол и те говорят по същия начин - много меко.
Ако Гого е от същия край ...

Ние ще гледаме и Англия - Уелс, и ИВ4 - на ТВ и на телефона. Simple Smile

Ако Гого и Фифо ги нямаше този сезон - отдавна да сме отсвирили този сериал  - като предишните години. Първи сезон гледахме рядко. Втори сезон гледахме 1 серия и  приключихме с него. Трети се загледахме повече, че бяха  спортни момичета и момчета, но като отпаднаха Неделчо и Морунов - пак загубихме интерес.
Гого е на 30 км от Ямбол, от Сливен е.

# 3 964
Фифо вече беше купил глас против Джафера и имаше 200 и наколко гроша. Едно средно предимство нямаше да му е зле. Гласове въобще не му трябваха. Жорето имаше към 330 гроша. Можеше 300 за имунитет и 30 за дребно предимство 🤣🤣🤣
Иначе някой от момчетата пита това ли е последният съвет за харчене и Ралица каза, да. Мисля, че така беше.

За да е честно на Георги също трябваше да се предложи предимство.Можеше да му кажат да избира, или предимство или имунитет.При положение, че знае че противник ще е Ралица, не бих се учудил, ако избере предимство.Щом на Алекса можеха да предложат предимство за полуфинала преди да се е класирал за него, защо да не го предложат и на Георги?

Има нещо, което не споменавате - Алекса беше попитан дали ще купува гласове, той категорично отказа, това е разликата с Георги, той пък веднага прие и съответно си пласира моментално грошовете.

И след това предложиха предимство на Алекса Simple Smile

# 3 965
Приятно гледане на всички!
Продължавам да се надявам на по-различен финал въпреки многобройните спойлери. Стискам палци на Фифо, Гого и Жорката.

# 3 966
Ех ,спомена за битката на Валери и Алекса  и Валери си тръгна Sleepy

# 3 967
  • София
Гледате ли? Bowtie

Много ми е скучна частта с рекапитулацията. Pensive

# 3 968
Приятно гледане на всички 🤍 Дано всеки остане доволен от цялото предаване по собствен начин! Аз все още стискам палци на моите мечти 🤞🏻 Давай, Гого 🫶🏻

# 3 969
Вики па като има едни ценности 😂

Приятно гледане всички!

# 3 970
Ахахаха ... Малкия Мук Simple Smile
АХахаха .. малката тояжка тропна три пъти АХахахахахах
Има скрито имане  АХахахах

# 3 971
Гого как не си харесва представането тази вечер Joy

# 3 972
  • София
Гого провали невероятната препратка на водещата / сценаристите. Smile "Малкият какво?"

# 3 973
Това с малкият Мук нещо не ми допадна.Просто не улучиха.

# 3 974
  • Другата България
Ралица: “Гого, ти си нещо средно между Малкия Мук и Аладин".
Гого : “Кой? Това не го разбрах? МУХ?“
Алекса: “МЪХ?“

Общи условия

Активация на акаунт