💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 13 (21.11 - 05.12) * ФИНАЛ *

• 228 387
  • 5 334
  •   1
Отговори
# 30
Добро да ни е утрото и успешна, забавна и вълнуваща седмицата!
Благодаря за уютната и прекрасно оформена тема! 🥰🤗

По анкетата:
1. Георги. Прекрасно младо момче, което мина през доста индивидуални битки, една от които изигра много болен. Гената спомена, че едва си е стоял на краката. Много воля се иска за това. Филип също заслужава да спечели и би спечелил в едно недирижирано реалити.
2. Бих върнала Михаела и Генчо. За мене те трябваше да са част от обединеното племе, за да се насладим на играта им в индивидуалните битки.
3. Място на финала нямат според мене Мира и Виктория, защото и двете са патерици за някой друг.
4. Един номиниран... за да спести продукцията от четвърто съоръжение. Trollface
5. Георги, защото ще подходи тактически, иначе Гого ще е по-бърз.

В колажите не открих един от любимите ми в пълния си блясък (само частично го има). Припомням:
Скрит текст:

# 31
Добро утро! Хубава седмица на всички.
Така като видя темата, малко ми вдига настроението, но като цяло ентусиазма ми пада право пропорционално с наближаването на финала. Grinning
Браво, браво, Diavolo&Bengun, колекцията с гифчета е топ допълнение към цялата аранжировка.
По анкетата, фаворит ми е Георги, аз отначало му симпатизирам, а и като виден "удавник" се прехласвам по хора, които плуват така пленително. Grinning По тая причина Фифо ми е втори в класацията и накрая Гого, който и различен от тях тримата да спечели ще съм разочарована до степен, в която това ще ми е първи и последен изгледан сезон.
Смятам, че Гената и Мишето все пак заслужаваха финали.
В текущата деветка най- не ми пасват Рали и Мира.
Жорката се надявам да се справи най- добре, защото веднъж вече печели на такова домино.
Малко към предходната тема, на мен също ми направи странно впечатление раздялата с Генчо, изпратиха го на две- на три, после си останаха с Женя да се обясняват. Той самия също беше споделил някъде, че в началото след излизането си, е бил доста огорчен и като цяло с не добри впечатления от участието си, мислил е, че няма да му остане никакъв добър спомен от преживяването, но са се поуталожили нещата.
Миленски, епизодите ги има в playtube.

Последна редакция: пн, 21 ное 2022, 09:37 от Lys Bleu

# 32
Ваня в Надкаста обясняваше за някаква драма в Максимал, пак с нея, някой дали знае за какво става дума, защото аз този формат не успявам да издържа?
Да използвам, че стана дума и да помоля, някой да ми разкаже за играта на въпросната Ваня в нейния сезон. Как се представи?

# 33
Еее, последна тема - жалко! Кофти, че вкъщи никой не се интересува от футбол, за да се преместя в другата тема на Diavolo за световното. Не е късно да започнем де, но ще трябва да вържа момчетата вкъщи за столовете и да ги заплаша с някакво хладно оръжие. Като беше малко по-малък синът ми, аха да се докосне до някоя футболна топка и мъжът ми му викаше "да не си посмял, ще ти се изкривят хубавите крачета" Joy И се почна: ски, плуване, тенис Laughing Пак се отплеснах...
И за мен вече не е толкова важно кой ще спечели, важен беше пътят дотук и че като цяло (с малки изключения) ми беше забавно да гледам този сезон. Участниците (с всичките им кусури) са си супер, а следейки и тази тема, гледането на предаването ми беше още по-приятно.
А пък и се оказа, че ИВ е навсякъде около нас Stuck Out Tongue Winking Eye (две снимки си ги краднах от други съфорумки, но те ще ми простят, нали тук всичко се дели по братски... по сестрински де).

Оф, не мога, слоганът на Зора  "Голям, по-голям, 2 пъти по-голям" все едно наистина Зори го е мислила Sweat Smile

Последна редакция: пн, 21 ное 2022, 10:15 от Мила Атова

# 34
Благодаря за темата, много труд и прекрасен резултат!
За мен победител трябва да е Гого или Фифо. Гласувах за Гого заради играта му за красота за радост на публиката, но Фифо има и плуване.
Помечтах си да бяха останали Елица и Михаела вместо Евгения и Мани.
Гого би трябвало да спечели на доминото според мен, надявам се.
Прогнозирам 1 номиниран, но от 3та да отпаднат 2ма.
Пожелавам на всички ни да не бъдем разочаровани на финала Blush

# 35
Ваня в Надкаста обясняваше за някаква драма в Максимал, пак с нея, някой дали знае за какво става дума, защото аз този формат не успявам да издържа?
Да използвам, че стана дума и да помоля, някой да ми разкаже за играта на въпросната Ваня в нейния сезон. Как се представи?
Ваня беше един от първите, ако не й първия човек, който се опита да създаде явна коалиция в Игри на Волята. За съжаление "Сила и чест" бяха прекалено силни тогава, начело с "лидера" в нейното оригинално племе - Тодор, което  я изолира. Тя започна като социален играч, но се наложи да се превърне в силов, заради неблагоприятната обстановка.

Невероятно представяне на арената, бих казала, че само в плуването не беше топ, донякъде и пъзелите, но втори сезон все още беше в изследователска фаза, оттам нататък страхотно представяне на терен, една от най-добре подготвени не само жени, но и участници в ИВ.

Доста грозно и тенденциозно отношение вътре към нея, но тя стигна до полу финал и технически завърши трета, не без "помощта" на Милен, победителят, който помогна на другия финалист само и само Ваня да не иде на финал.

# 36
  • София
За пореден път благодаря за страхотната тема!

В анкетата - Филип победител, Михаела и Генчо вместо Женя (според мен още като си премаза пръстите трябваше да си отиде) и Мира, двама номинирани, Гого победител.

# 37
Благодаря! Беше ми интересно, защото ми се стори, че изпитва голямо огорчение от участието си. За нея май негативите са били повече от позитивите.

# 38
сега само хората с мужко 'достойнство' ли требва да са на финал или що стана

# 39
Добро утро и от мен. Честита ни финална седмица. 😃 Прекрасно оформена тема отново !!! Благодаря за което.😃
  В анкетата Гого единствената нинджа досега стъпвала в ИВ. ❤ Играчи заслужаващи да са във финална седмица Мишето и Зорница, нали сме сезона на амазонките.😁 Играчи ,които нямат работа там Джаф ( заради помощта от продукцията и заради подливането на вода срещу собствената и коалиция ) и Мани ( по подобни причини, без саботажа досега щеше да е извън играта). Тази вечер мисля ,че Жорето ще е първи , а може би Мира или Мани последни.
 П.С. Пожелавам на всички любимците ни да стигнат на финал.😁😁😁

# 40
В Максимал има една безумица, наречена Съвет на Максимал, която има силата да спасява една от застрашените двойки и да я праща напред. Уж това бил "социалният елемент" в реалитито, но всъщност става въпрос за "моите хора" срещу "твоите хора". И тъй като фермерите... как да се изразя деликатно... не са на нивото на участниците от ИВ, както казва Дяволчето - нямат тази школовка от Игрите, именно основно фермери отпадат и пълнят Съвета. Те съответно искат да спасят своите хора, останали в състезанието. И доколкото разбирам оттук идва конфликтът между Ваня (ИВ) и Красимира (Фермата), като втората (доста неприятна персона между другото) се е опитвала и да променя вота на други от Съвета в полза на "своите хора".

Последна редакция: пн, 21 ное 2022, 10:51 от Bilyana14.

# 41
Благодаря! Беше ми интересно, защото ми се стори, че изпитва голямо огорчение от участието си. За нея май негативите са били повече от позитивите.

Ами самото й преживяване вътре, лично според мен, си беше негативно за нея. Честно, отношението си беше открито сексистко и тенденциозно, много хейт си отнесе, беше в устата на хората нон стоп дори и акто диша само. Но пък след това бих казала, че един от най-уважаваните участници пост фактум, поне от мои наблюдения. Не я следя особено, но тя си е особен характер, което в комбинация с наистина впечатляващите й физически качества често я правеше мишена.

Bilyana14,
много благодаря. Гледах само първите 4-5 епизода, но накъсването на битките много ме напрегна, а и е пълно с не особено интересни за мен хора, Фермата не гледам и така.

# 42
А пък и се оказа, че ИВ е навсякъде около нас Stuck Out Tongue Winking Eye (две снимки си ги краднах от други съфорумки, но те ще ми простят, нали тук всичко се дели по братски... по сестрински де).

Гената-мицин!!!
Laughing

# 43
  • София
Между другото, някой беше коментирал, че Зори си е направила устните след играта, но явно и преди си е била така. Просто за игрите сигурно е решила да не влиза с корекции:

Изгледах я при Чакала - еми не ме впечатли. Не може да си оправдава липсата на възпитание и такт с това, че била първична и не мислела дали ще обиди някой. Еми това се учи вкъщи, независимо какво тренираш и по колко часа на ден. Аз на моите деца винаги давам този пример - ако някой се държи така с теб, добре ли ще се чувстваш? 21 години не са малко - щом са големи за джуки, сериозни професии и разни други неща - еми не са малки да са възпитани и да се държат добре с околните. Смях се на фразата - "ние като популярни личности..." 😆😆😆

# 44
Благодарности за темата! Не мога да повярвам ,че скоро ще приключва предаването Cry
Тегаво ми е от сега, защото това е любимото ми ,вълнуващо до края реалити и го чакам винаги цяла една година .Друго такова няма / поне за мен/ . Sob

Общи условия

Активация на акаунт