💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 13 (21.11 - 05.12) * ФИНАЛ *

• 228 980
  • 5 334
  •   1
Отговори
# 2 760
Жал ми е за Елица сега.Това момиче сега като гледа как ли се чувства.Ако съм на нейно място ще забия не една ами две брадви не само на Виктория ами и на Алекса. Smile

# 2 761
Гледаме поредна серия на сериалът "Дон Алексио, най-достойният мъж" Rolling Eyes

Фарс!
Искала Виктория да спечели Достойният? Защо ли?! Тя не обича да губи, не е тип Мира? Спортист и то от най-злобните.🤔Имат ли някаква уговорка? Те знаеха за имунитета на Филип, направиха се на изненадани. Сигурна съм, че Виктория знаеше за томахавката- Георги се е изпуснал в лайв, че са коментирали нещо, което Алекса имал. За кого е този водевил сега, може би за такива хорица порода “Ралица”?  Интелигентни хора няма да се хванат на тези треторазрядни сюжети и актьори.
PS: Хубавото е, че и томахавки и саби и огърлици изгърмяха, остана предимството за полуфинала на Алекса…

Последна редакция: пт, 25 ное 2022, 22:15 от ellis

# 2 762
За Чакалов. Когато видях визитката ти беше моя фаворит. Учител обожаваш децата! Една от най-благородните професии. Само за миг не си ли помисли, че децата гледат. Ти си любимият им учител. Твоята "стратегия"  да изгониш най-силния според теб на какво точно ще ги научи. Думички, като честност, феърплей, ако говориш за тях в час нищо ли не означават? За Алекса не мисля, че е прекалил. Нито в отношението към теб, нито към някой друг от играчите. От всичко, което излъчиха. Аз лайфове с Алекса на съм гледала. Ще помоля, ако някой има да сподели. И накрая мисля, че имаш всичко да бъдеш добър учител.
Лека вечер Simple Smile
Ще направя едно сравнение много лаишко при това:трябва да се състезавате с Юсеин Болт и дядо Пешо от Горно Надолнище(извинявам се за сравнението нито Алекса е Юсеин Болт, нито Веси е дядо Пешо) за това кой да продължите напред в надпревара на 200 м и продължава само 1, вие кой ще изберете за свой противник - и не казвайте, че ще изправите срещу Болт,че ще ми е смешно.
И аз благодаря много на Чакалов за разяснението и припомнянето на неговата гледна точка.
ПП:Евала на Вики, че поиска тя да иде на битката - щеше да е грозно, ако не бе поискала.

# 2 763
Алекса и Виктория могат да изкарат и че Сталин е достоен човек, ако е в тяхната коалиция. Как лъжат и мажат абсолютни простотии.

# 2 764
  • София
Омг...Виктория и Алекса са топ двойката на сезона
Елица???

Елица, ако точи брадви и тя като гледа това, няма да я съдя.

Елица в момента, най-вероятно, ще да си харчи 100-те бона, които нейния Дон Жуан вероятно ще спечели, след като три жени бяха за заколение, когато нещата опрат до него.
Добре изиграно от Алекса!

Най-много ме е яд, че всички жени влязоха с визитката да докажат, че жените сме достойни за наградата и, че сме достойни съперници на мъжете! А показаха точно обратното! Всичките изгаряха, за да защитават Алекса, който просто си направи буквално жив щит от мадамите. Срам ме е, срам ме е!

Последна редакция: пт, 25 ное 2022, 23:59 от Lunna_sonata

# 2 765
Цялата драма беше за да му продадат ОГРОМНО предимство на Алекса за полуфинала.

Последна редакция: пт, 25 ное 2022, 21:44 от Bengun

# 2 766
Отдавна не съм писала, но и вече не гледам внимателно, та няма какво толкова да коментирам. Надеждите ми бяха за финалните битки и епизоди, но уви. Топ ниво и интерес от моя страна до обединението, след това само надолу по личната ми скала.
Поне беше забавно като започнаха да вадят по нещо и все пак в миналия сезон наследените саби на Морунов от Андрей бяха по ефектно обявени.
Радвам се, че Гого стигна до финалните етапи, а всички му предричахме не много светло бъдеще Laughing

# 2 767
  • София
Дам, какво чуха ушите на Жорето от Виктория и Алекса за Фейгин, а сега .... смешници

# 2 768
  • София
Жалко за Гого или Георги, те са огромните губещи от този съвет тази вечер. Умно измислено от Продукцията.
Филип защо го забравяш? С предимството на Алеко, може да не добута до финала.

# 2 769
Какво им чистят имиджите на тея двама смешници? Най-недостоиния победител ще е ако спечели някой от тези недоразумения.

# 2 770
  • София
Аз в това предаване не бих влязла, да ме обсъждат хората, но в една паралелна вселена, ако съм вътре - ще отпадна от неможене, не от глупост. Laughing В тази ситуация - веднага улеснявам Алекса и му казвам да не ме номинира, т.е., ако не може да избере, веднага бих избрала. Laughing Казвам: "ти си най-силният, нямаш нужда от нищо, пожелавам ти успех, разбий ги Kissing Face".

Последна редакция: пт, 25 ное 2022, 22:00 от La Vikinga

# 2 771
Жалко за Гого или Георги, те са огромните губещи от този съвет тази вечер. Умно измислено от Продукцията.
Филип защо го забравяш? С предимството на Алеко, може да не добута до финала.
Защото е по-комплексен като качества в сравнение с Гого и Георги. Затова го изключвам.

# 2 772
  • Брюксел / София
И какво стана с “амазонките”?! Нито една от тези моми не може да бие нито един от фифо, Гого, Жорката и Алекса. НО от тези четирима мъже, Алекса е най-слабият!

# 2 773
Алекса къде полегна Nerd

# 2 774
Леле, нищо не съм разбрала Joy Мислех, че всичко бие секирчето. Някой да ми припомни, на този етап давали ли са имунитет за пари?

Общи условия

Активация на акаунт