💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 13 (21.11 - 05.12) * ФИНАЛ *

• 228 980
  • 5 334
  •   1
Отговори
# 2 970
Тя и лъжкиня е тая Виктория -била направила повече обиколки по трасето , забрави че при пъ рвите куки извади с 2 мятания 2 куки , а Ралица на този етап направи две обиколки повече. Колко е нахална и сърбина веднага и целува ръка Simple Smile
Ние не сме видели всяко едно преминаване, което са направили. И двете имаха общо по 15 ринга - 10 истински и 5 фалшиви. Виктория беше извадила всички рингове без един, включително всички фалшиви и оставаше само истински, а на Ралица са останали 1 истински и 3 фалшиви т.е. имала е по-добра успеваемост при ринговете.  Значи Виктория е направила повече обиколки и е изваждала повече фалшиви.
Това, че някой не е харесван, не трябва да пречи, да има обективизъм.
Не е вярно че и оставало само едно, минимум още едно имаше до това, което изтегли последно. Може да е имало и други по-настрани. Като качат епизода ще се види.

# 2 971
Със смесени чувства съм към Виктория. Определено не я харесвам като човек, отделно и не е особено комплексен играч. Но - изигра играта си през сезона по правилен начин. И с две излизания на арената е на полуфинал.

# 2 972
Никой на никого не е длъжен.
Направи разлика в етапа на играта, всички там в момента го разбират и го казаха по един или друг начин Simple Smile
Не е длъжен, ама Алекса и Виктория половин предаване натякваха на Жоро, а Алекса се кълнеше, че той момичетата ги пази, и никога няма да ги праща на дуел.

Не преувеличаваш ли? А че Жорката направи глупост, факт е, и той, и Генчо си го казаха.

Пак те моля, виж етапа на състезанието.

Да, Алекса опази своите хора, докато можеше, неговите хора го пазеха също. Ето това е, което не се разбира, всичко е двупосочно Simple Smile

Алекса сам си го каза на Гого, че е имал коалиция, която му е била удобна и го направи пред камерите Simple Smile
Добър играч е, той се наслаждава от и на играта, рискува, пада, става...затова е моят фаворит в такъв формат като ИВ.

Последна редакция: пт, 25 ное 2022, 23:27 от pe6ka

# 2 973
От съвета тази вечер най интересното беше как Гого разправяше, че се пазели с Виктория и нейния учуден поглед, явно тя не знаеше за това Simple Smile
Гого в този момент ми напомни Ралица дето щеше да спасява най-близката си “приятелка” Джаферович със сабите Grinning Много е русичък Гого, много, не се изненадвам вече, че е вярвал в тяхната коалиция докато са нападали Мани и Фейгин.
А иначе стана ясно кои двама достигат до финал - на промото лицата им са в пясък. Поне за финала можеха да оставят минимален съспенс.

# 2 974
Аз ще си гледам полуфинала и финала, нямам проблеми с победа на Алекса. Искам да видя как ще намажат ските на останалите, за да съм видял всичко през сезона Simple Smile

# 2 975
Че то изобщо имаше ли по-голямо предателство от това на Жоренцето към Фейгин!? Пет минути преди това целувки и прегръдки и след това скатаване и нагъване пред гладното момиче... и нито думичка на любимата до края... Отврат!
Ами да, те наистина общо взето от 5 минути бяха гаджета, но Жоро вече се очакваше да декларира, че ако спечели стоте хиляди, ги преотстъпва на Фейгин. Затова пък Алеко с цял сезон биене на гърди за чест и достойнство, се изложи като кифладжия.

И още ли има хора, дето вярват, че някой ще кара седмици на джанки, и Жоро е ял пред гладни хора? Интересно, че никой от участниците не го споменава и не го натяква на Жоро, само навън още го преживяват.

# 2 976
  • Другата България
Скрит текст:
Обзор на епизода:
Предстои най-драматичният съвет от началото на игрите и напрежението витае във въздуха. Всички тръгват с имане и предимства. Георги си купува имунитет. Алекса отказва, но за сметка на това на практика си купува мястото на финала. Той е доволен, защото има нещо, за което другите не подозират - томахавката! Ралица прави хода на сезона като използва сабите си, за да добави 3 гласа към актива на и без това номинираният от всички Фифо. Той разтваря суичъра и вади тайният имунитет. Жоро се облещва. Алекса се разтреперва. Той също вади томахавката, но само за да каже, че няма да я използва, за да прати най-близкият си човек на арената - Виктория. Жените пред екраните се просълзяват - това е истинският мъж, закрилник на жените! Вики също се насълзява и като истинска амазонка моли Алекса да я прати на двубой, за да се докаже и да заслужи мястото си на финала. И той със сълзи на очи се съгласява, понеже няма право да спира една жена в желанието и! Двамата плачат в прегръдките си. Тримата други мъже се оглеждат.
Ралица и Виктория се изправят в най-нагласената игра в историята на продукцията, известна сред зрителите като 'кукичкагейт'. Димо е екзалтиран колко оспорвана и драматична е битката. Видимо няма пристрастия, но за пръв път сменя "И ДА!" с "И НЕ!", когато отговаря на въпросът си дали
Ралица ще бие Виктория. Ралица е изтеглила твърде много фалшиви неща този сезон и напуска предаването,
Скрит текст:
класирайки се на шесто място. Виктория е най-силната жена в Игри на волята!
Мъжете за пръв път от началото на формата са намерили душевния си комфорт, без женско присъствие около тях и сервират скарата. Алекса е най-усмихнат от всички, но никой не се съмнява колко се тревожи за Виктория.
Виктория се връща. Двамата отново се отдават на прегръдки. Зрителите получават дежа вю с едни мишлета от предния сезон. Алекса благодари на Виктория, че е спасила душата му с победата си!
Предстои само най-вълнуващият финал в историята на Игри на волята!
Joy Това е добро.
А всъщност, Рали е страхотно момиче, но доста наивно, чак до глупост на моменти. Което не означава, че е глупава - напротив, но е лесно манипулируема именно защото хиени като Джаферович не пропускат такива играчи. Така я работеше до последно, че чак направи това да представи Ралица пред зрителите като една перхидролена “кукла“, която е безлична като играч. А самата Ралица пък се обезличи заради Евгения, до степен такава, че да каже в ефир - “Джаферович заслужава да е победител!“ Ей това мен ме накара да съм така , а после така . Ама - .

# 2 977
Скрит текст:
Тя и лъжкиня е тая Виктория -била направила повече обиколки по трасето , забрави че при пъ рвите куки извади с 2 мятания 2 куки , а Ралица на този етап направи две обиколки повече. Колко е нахална и сърбина веднага и целува ръка Simple Smile
Ние не сме видели всяко едно преминаване, което са направили. И двете имаха общо по 15 ринга - 10 истински и 5 фалшиви. Виктория беше извадила всички рингове без един, включително всички фалшиви и оставаше само истински, а на Ралица са останали 1 истински и 3 фалшиви т.е. имала е по-добра успеваемост при ринговете.  Значи Виктория е направила повече обиколки и е изваждала повече фалшиви.
Това, че някой не е харесван, не трябва да пречи, да има обективизъм.
Не е вярно че и оставало само едно, минимум още едно имаше до това, което изтегли последно. Може да е имало и други по-настрани. Като качат епизода ще се види.
Този ринг е на Ралица, виждаше се разделителната летвичка.

# 2 978
  • Другата България
От съвета тази вечер най интересното беше как Гого разправяше, че се пазели с Виктория и нейния учуден поглед, явно тя не знаеше за това Simple Smile
Гого в този момент ми напомни Ралица дето щеше да спасява най-близката си “приятелка” Джаферович със сабите Grinning Много е русичък Гого, много, не се изненадвам вече, че е вярвал в тяхната коалиция докато са нападали Мани и Фейгин.
А иначе стана ясно кои двама достигат до финал - на промото лицата им са в пясък. Поне за финала можеха да оставят минимален съспенс.
Аз видях само Алекса в пясък. Другия кой е? Ако се смята за спойлер, въпреки, че е излъчено в ефир, не пиши, на мен не ми е проблем. Аз отдавна съм заложила на финалната битка и играчите в нея, а и на победител предвид това, че още от самото начало бях сигурна, че нито Фифо, нито Гого ще са с чека.

# 2 979
И на мен ми е кофти за Ралица. Много пъти я наричах глупава, но реално тя е просто супер наивна жена. На доста битки отиде без да мрънка, бори се достойно, не се тупаше в гърдите как е била олимпийци или е излязла на капитанска елиминация. Мисля, че чак на Джаферович и стана неудобно как искрено се разстрои Ралица, че я била.
И все пак беше разочароващо как сабите и отидоха зян и не се осмели да вземе юздите в нито един момент. Ама характер.

# 2 980
Аз пък ще си гледам финала и шампанско съм си заготвила.И като победи Гого ще Ви пиша да гледате записа.😁😁😁

# 2 981
Че то изобщо имаше ли по-голямо предателство от това на Жоренцето към Фейгин!? Пет минути преди това целувки и прегръдки и след това скатаване и нагъване пред гладното момиче... и нито думичка на любимата до края... Отврат!
Ами да, те наистина общо взето от 5 минути бяха гаджета, но Жоро вече се очакваше да декларира, че ако спечели стоте хиляди, ги преотстъпва на Фейгин. Затова пък Алеко с цял сезон биене на гърди за чест и достойнство, се изложи като кифладжия.

И още ли има хора, дето вярват, че някой ще кара седмици на джанки, и Жоро е ял пред гладни хора? Интересно, че никой от участниците не го споменава и не го натяква на Жоро, само навън още го преживяват.

Изобщо не се е изложил Алекса Simple Smile Поне не и в моите очи!

Всички твърдят, че са били на джанки и Никой не е намекнал дори, че има нещо скрито, чак толкова да са синхронни в лъжата, абсурдно е. А има доста обидени на продукцията, все нещо щеше да излезе, мисля Simple Smile

# 2 982
Аз ще си гледам полуфинала и финала, нямам проблеми с победа на Алекса. Искам да видя как ще намажат ските на останалите, за да съм видял всичко през сезона Simple Smile
Няма да ти хареса. Прекалено е елементарно.

# 2 983
Но ми е интересно как би го изкоментирала Елица това лягане в скута и галене. Аз леко бих откачила Grin
Или тази страстна целувка по врата  на Виктория от стоящия отзад Слип, когато бяха на съвета ... Доста интимно и същевременно неловко за зрителя, а за Елица да не говорим ...

# 2 984
Това за пясъка не е вярно . Всички имат пясък. Алекса най- много ,ама може с лице да е ринал. Сигурно това му е предимството. 😁😁😁 И Гого има видях го.😁

Общи условия

Активация на акаунт