💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 13 (21.11 - 05.12) * ФИНАЛ *

• 228 793
  • 5 334
  •   1
Отговори
# 3 495
Да, анкетата е показателна колко подкрепят Алекса Simple Smile. Просто чакам да видя как ще го залее народната любов след финала и ще се чуди в коя миша дупка да се скрие.
При толкова силни мъже като Фифо, Гого и Георги да дадеш победата на Алеко ще е пълна  смешка и подигравка спрямо зрителите.

А защо изобщо има зрители?
Някой да е заставен да гледа? Моля, нека сподели. Този Тупарев как го е принудил, за Бога! Хем се ядосвате, хем някой ви се подиграва, хем гледате...е, това не мога да го разбера. Не си дърво, премести се, като нещо не ти харесва Stuck Out Tongue

# 3 496
  • Sunshine state
Хейти се поголовно. Играчът с най-много победи се нарича слабак. Ей това е смешно. Аз съм тук до края да чета и ще си гледам финала с кеф и винце. 😁

# 3 497
  • софия

Така като се замисля този сезон е много слаб откъм хумор и смешки. Благодаря за хубавите гифчета от предни сезони. Мани колкото и да дразнеше, падаше смях с нея. Joy
При жълтите много смях е имало, поне така разказват. Просто са гледали само интригите да показват....

Никога не са показвали истински смешните и забавни моменти.
Миналата година е имало щуро парти на басейна на резиденцията след една териториална, и е имало и камери, които са снимали .. и в сезона не попадна нито един кадър от него .. а е било с преобличане - мъжете като жени и обратното и е било страшен купон.
  Кое е било племето, имаш ли спомен?

# 3 498
Нищо не са се разбрали слипчето и Вики. Тя съвсем искрено го бранеше, а той съвсем искрено се ската.

Какво значи скатал? Ако някой Ваш приятел остане без пари и Вие му кажете "Аз ще ти дам от моите пари", а той Ви отвърне "не, не е честно, твоите пари са си твои пари, спечелени с труд от теб, аз ще си намеря работа и сам ще се измъкна от тази ситуация". После Вие настоявате, той отказва и така сто пъти. Накрая човекът тръгва да се оправя сам, защото така смята, че ще запази достойнство -това ще означава ли, че Вие сте се скатали? Виктория не искаше да я спасява Алекса днес. Искаше да си понесе каквото се е паднало по правилата на играта и да излезе сама от ситуацията, със собствени сили.
Или по-точен пример - борите се с Ваш приятел за работното място на мечтите си и накрая след дълга цедка, след цялата конкуренция оставате само двамата. Той три месеца се е подготвял за интервюто и е придобил много знания. На изпита се пада въпрос, който знае и има предимство пред Вас. Казва Ви: "Знам го това, но няма да го кажа, защото сме добри приятели" . Вие настоявате "Ти си учил за това, спечелил си си знанията и предимството и ще ги използваш...дори и срещу мен". Ако приятелят Ви спечели позицията при тези условия, предател ли ще е или скатавко?
Ти май си гледал/а някакво друго предаване. От какво Алекса е трябвало да  спасява  Виктория? Тя имаше 1 номинация, Алекса - 2 и трябваше той да отиде на дуел. Та Виктория трябваше да "понесе" спасяване от елиминация, докато другарчето й Алекса най-дружески не й заби секирата в гърба и не й прехвърли неговите номинации. По правилата на играта нищо не й се беше паднало, беше спасена преди дружеския жест от Алекса. Та той никакво предимство нямаше, Черният Петър беше останал в него, и той й го прехвърли.
Ако беше истински мъж, въобще нямаше да вади секирата, а всички да разберат за нея след излъчването даже.

# 3 499
  • Sunshine state
По повод стопанството - тая година по мое мнение стопанинът не става за полазване. Няколко пъти влезе в кадър и трябваше да ходя на екзорсизъм, да св заредя с чесън и повечко тамян. 😄

# 3 500
  • София
Последни за днес Bowtie:

# 3 501
Хейти се поголовно. Играчът с най-много победи се нарича слабак. Ей това е смешно. Аз съм тук до края да чета и ще си гледам финала с кеф и винце. 😁
Кой е въпросния човек с най-много победи, че ми стана интересно Joy

# 3 502
Вики в противоречие с правилата е знаела, че Алекса има предимство. Говорили са го. И тя самата е поискала да отиде на битка, ако се стигне до там, защото за нея това е честно. За мен също. Той си го е извоювал това предимство. И според нея е трябвало да го използва независимо, че от другата страна е тя. Излъчиха го. И тя го потвърди в лайф. Simple Smile

# 3 503
Алекса и Георги делят в момента първото място.

Последна редакция: нд, 27 ное 2022, 22:39 от Bengun

# 3 504
  • Някъде там...

Жорката, на държавното в Бургас. Мисля, че не участва в крайна сметка, в лоша форма е. Трудно се наваксват няколко месеца без тренировки.

# 3 505
Алекса.
По коя статистика е той? Че наистина ми стана интересно.

# 3 506
И аз съм на мнение, че този сезон има много малко смешни моменти, главно са коментарите на Димо. Но дори не ги помня дословно, въпреки, че са били скоро. Обаче няма да забравя Александър от сезон 2 как псуваше на играта с топчето. 🤣🤣 Култов момент. Също и Ники майонезата, който изброяваше какво е ял когато отидоха в резиденцията, след 5-6 поредни реки. 😁😁

# 3 507
Алекса.
Индивидуални победи за сезон, по правилата, по които са оценявани всички сезони на игрите до момента в статистиката.

# 3 508

Е, хайде сега, интересно ти е, като чуеш Алекса и подскачаш Stuck Out Tongue
Отпусни я тази душа Simple Smile

# 3 509
Вики в противоречие с правилата е знаела, че Алекса има предимство. Говорили са го. И тя самата е поискала да отиде на битка, ако се стигне до там, защото за нея това е честно. За мен също. Той си го е извоювал това предимство. И според нея е трябвало да го използва независимо, че от другата страна е тя. Излъчиха го. И тя го потвърди в лайф. Simple Smile
Предимството не е задължително да се използва, особено пък да нахендриш най-близкия ти.
Справка - Морунов миналата година. Това е достойна постъпка.

Общи условия

Активация на акаунт