💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 13 (21.11 - 05.12) * ФИНАЛ *

• 228 696
  • 5 334
  •   1
Отговори
# 3 930
Погрешно е да се мисли, че не се помни победителя.
Добата е жив пример Simple Smile Още ми нагарча от тази негова "победа".

Иначе за останалата част от написаното съм съгласен - така е. Но ще си позволя един не много коректен коментар за участниците - сред тях не виждам достатъчно умен човек, който би могъл да се възползва максимално добре от петте минути слава.

Може би Лефтеров има някакви шансове за развитие и врати, които би могъл да отвори по-лесно.
Мирела също ще има шанс, най-вече заради външността и да се наложи.

Останалите - ами по-скоро не. Гого ще се занимава с това, с което се е занимавал винаги. Хубаво ще е да е на собствена територия, в собствена зала. Сигурен съм, че ученици няма да му липсват. И така Simple Smile

# 3 931
  • Другата България
А какво точно визираш с това “да се възползва максимално добре“?
В какво се изразява това възползване?

# 3 932
От всички участници най-добре към този момент на играта са се котирали Лефтеров и Гого. Лефтеров има все повече клиенти в музиката и издаде 1-вото си парче, а Гого трупа все повече последователи в ИГ и клиповете, които качва за седмица са гледани над 100 к. Гледам, че много го търсят за реклами на коли, фитнес, храна и доста други неща.
Интересното при него е, че всичко си е много добре подбрано, без излишна пошлост. То затова ама 60+к последователи, а Фифо почти 35 к.

# 3 933
Дописах Мери.
Не се заяждам, просто няма мащабно мислещ човек според мен.
Но може и да не съм прав.

# 3 934
Хора, много благодаря! Размазах се от кеф. Виното го подкарах, докато слушах вашите "гласове". За финала сигурно на нещо по-твърдо ще мина... или ще го проспя. 🤪

# 3 935
  • Другата България
Дописах Мери.
Не се заяждам, просто няма мащабно мислещ човек според мен.
Но може и да не съм прав.
А, аз изобщо не смятам, че се заяждаш. Понеже много съм писала за това, заради него ми стана интересно.
Всъщност, за мен повечето от тях не са отишли там, за да спечелят. Да не говорим за някакво “мащабно мислене“.
За Мирела и Лефтеров вече си писал, но аз за Мирела имам по-различно мнение и няма да се повтарям, тепърва ще има развитие при нея. С помощта на Джаферович. Но съм и поствала, а и писала, че не само нея ще виждаме с реклами на какво ли не. Дори Фифо рекламира самобръсначки “ФилипС“ в кампанията за рак на простатата, Фейгин, Зорница, дори Мира с козметиката за лице и някакъв блог, който ще започва да прави, Мани с това, което ще открива, сега не се сещам за друго, че и два мача гледам, но и Гого ще има последователи предвид тренировките, които води и храненето, което рекламира /не рекламира, но прокламира по-скоро/. Много е рано още, но си мисля, че ще се срещаме с участниците, поне с някои от тях и занапред.

# 3 936
Заредила съм две бутилки вино - ще се пие или от радост или от яд.
Да видим дали ще псувам много тази вечер...

Искам да ви кажа, че първото място е важно, да, но тук не е всичко - 100 хиляди дошли изведнъж се харчат ужасно бързо, но положителния образ и последвалите възможности за работа, за развитие остават по-дълго. Помнят се интересните образи, не задължително победителя.

Хора приятно гледане!  Аз ще гледам на запис не по-рано от 5 сутринта. Как ще се увардя от спойлери дотогава, нямам си представа.  Виното е заредено, чипса също.
Що се отнася до помненето. Имаше преди години един много запомнящ се American Idol.  Запомнихме го с това, че Адам Ламбърт НЕ спечели. Хахаха, добре, че сър Брайън Мей беше на друго мнение.  А името на победителя, аз наистина не го запомних.

И нека по-.... любимият победи!

# 3 937
В началото ще рИва, заради видеата, които ще им пускат.
Какви видеа ще им пускат?

# 3 938
  • Другата България
Другото, което ме....натъжава до известна степен, е нещо, което срещам из нета откакто започна предаването, а и откакто хора като Елица и Фейгин отпаднаха от играта. Навсякъде чета : “Фейгин от ИВ, Елица от ИВ“. Не Фейгин, участвала на олимпиада, не Елица, “медалист от олимпиада“, а Сашка и Ели, участници в долнопробен ТВ сериал. Не знам тези момичета дали спечелиха, или загубиха от участието си. Дано си е заслужавало.

# 3 939
  • Sunshine state
Аз ще гледам след 00:00ч. БГ време, както винаги, понеже тогава се прибирам от работа. Изключила съм известията във фейса от страницата с предаването, та да не се спойлна случайно, макар да знам кой печели, но все пак. Simple Smile Приятно гледане на всички!

# 3 940
От семействата им да ги нахъсат .

# 3 941
  • софия
В промото за финала въртят как всички рИват, барабар с Ралица(ленор) на мястото на което имат съвети.  Та предполагам ще са видеа с близките им.

# 3 942
Еееее .. с тези сълзливи видеа съвсем ще запълнят времето до началото на Драконите срещу Трите лъва Sad

# 3 943
Аз след финала ще съм доволна, без значение кой ще е крайният победител. Имам трима любимци от петимата, но и другите двама да спечелят пак ще съм ок и ще ги поздравя и няма да си късам ризата Grinning

# 3 944
Три часа какво толкова ще разпъват предаването .То ще са видеа  от близки, реване, после някоя битка , и най-добрите моменти на всеки един като излъчат и в общи линии май това ще е.
Ето един зализан алаброс ,готов за парти финал

Общи условия

Активация на акаунт