💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 13 (21.11 - 05.12) * ФИНАЛ *

• 228 615
  • 5 334
  •   1
Отговори
# 4 620
  • Другата България
Някой има ли сведение дали има сръПско Игри на волята, че да се пиша кат участница!
Ама, можеш ли да пееш “кукавица” - иначе не важиш Wink
Специален поздрав от.....почти сръБско.
https://www.youtube.com/watch?v=LPcSjYogj-A&ab_channel=%D0%91%D0%BE%D0%B1%D0%B8

Кукавица на сръбски всъщност значи “страхливец“.

# 4 621
Показателно е, че големият победител си изтри инстаграма Simple Smile
А продукцията в следващия сезон направо старта да даде на Избраника едни 1000 гроша, няма смисъл да го мъчи да си ги печели в нагласени битки.
Да обобщим как Алеко стигна до победата:

Беше вкаран заедно с половинката си, друг нямаше такава възможност.
Отиде на Обиталището, където в първата битка стана втори и му се даде имунитет. Такова предимство не беше предложено на втория в следващата битка.
Спечели следващата игра и му се предложи да не влиза в племената, а да прибере 200 (!!!) гроша + имунитет за съвета, както и да избере кого да прати в племената.
Влезе в племената и унижаваше и заплашваще отсрещната коалиция, за да ги кара да му играят по свирката. Като се усещаше, че прекалява, ходеше да ги прегръща и да им говори високопарни слова.
Отиде на капитанска битка, която явно в последствие бяха решили, че ще е елиминационна, защото Валери не беше разбрал до последно. Предложи му се предимство, което си е направо като имунитет и което не беше давано на друг - нищо, че Сабите на спасението още не бяха взети, макар и да бяха предлагани на другите играчи. Даже е по-хубаво от имунитет - с Томахавката можеше да се увери, че номинираният няма да е от неговата коалиция.
Наследявайки коалицията от половинката си, подчини изцяло племето, в което се присъедини. Отиде на капитанска, за която имаше много вдигнати очаквания за смърт и като я изгуби, се оказа гладна смърт.
Трупаше си грошове, а накрая срещу тях получи предимство, което на практика го заведе на финал - Гого например ако имаше такова, щеше да е на финал, защото точно последното топче го спъна.
Финала не го гледах внимателно, но по думите ви тук, е бил най-улеснен откъм логистика.

Безсмислено е да сравнявам пътя му с този на Фифо или Георги.
Еми честит да ни е победителят. Поне се радвам, че вече няма да му слушам тъпите изказвания всяка делнична вечер.

# 4 622
Много химия между тия двамата Heart EyesHeart EyesHeart Eyes

Много са сладички

# 4 623
  • Брюксел / София
Снимките от договорите на играчите напълно го потвърждават това. Жалко избрания победител Алекса. Филип е истинският победител.
Къде могат да се видят тези снимки?
В темата за спойлерите, ако не са ги изтрили. Имаше страница две от договорите.

# 4 624
Честит шахматист със слип.
Браво на Филип, Гошо и Гого.

# 4 625
Елица казва в последното стори, че профилът на Алекса е “натоварен от многото съобщения”, не бил изтрит. Не ми се мисли какво съобщения получава😂

# 4 626
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Алоооу ,ПРОДУКЦИЯТА!!!!!
"Интернационализъм" в действие...
Догодина да очакваме ескимоси, зулуси и индианци Навахо...побут, побут......Пфу!!!

# 4 627
1. ГОГО ;
2. Филип;
3. Жоро.
Туй е моята скромна класация, макар и без чек Simple Smile

И полуфинала, и финала оценявам ниско. Минус и саботаж отвсякъде. Вярно, че завършиха като в "Ергенина".
Както едно време се казваше: АЙ СИКТИРЕ, БЕ, ДРАГИ ЗРИТЕЛИ!

# 4 628
Включвам се само да кажа, че в профила на Жени има страхотни сторита от парти на участниците на резиденцията и всички се забавляват много.

# 4 629
  • Другата България
Снимките от договорите на играчите напълно го потвърждават това. Жалко избрания победител Алекса. Филип е истинският победител.
Не знам за темата за спойлери, но ето от нета.

# 4 630
Много добър сезон, може би най-добрият досега, прекрасен каст, силен финал! Моят победител бе Гого, но след отпадането му фаворит ми бе Алекса. Алекса, браво на теб! Не се предаде докрая, показа какво е воля и достойно победи! Браво и на всички отстояли себе си момичета и момчета!

# 4 631
  • Другата България
И последно още едно мнение от нета, което пък потвърждава това, което писах за пъзела на Алеко на полуфинала - че беше почти нареден, затова беше покрит. Колко пъти да казвамЕ, че зрителите не са идиоти, или поне не всички от тях...

Последна редакция: ср, 30 ное 2022, 01:37 от Merri_An

# 4 632
Скрит текст:
Не знам за темата за спойлери, но ето от нета.
Скрит текст:

Не намирам нищо ненормално в тези клаузи аз лично.
Завързване на панталонките е клаузата с преиграване/презаснемане на игрите.
За да станат валидни тези клаузи имат нужда от съгласието на участника под формата на подпис.
А щом са готови да ги подпишат - след това могат да се ядосват само на себе си.

# 4 633
Това е едната снимка за другите не знам..

# 4 634
Аз също не виждам проблем в договора.

Общи условия

Активация на акаунт