Пазаруване от Amazon - тема №103 - Black Friday 2022

• 109 372
  • 1 218
  •   1
Отговори
# 1 080
Тази първата на мен ми излиза на 123 лири

Има доста видове намалени чанти на Love Moschino в английския Амазон.

И двете бяха намалени.
Аз взех тази за 34 пауда.

# 1 081
Момичета, мой близък ще е за няколко дни в Германия и бих искала да ползвам опцията Pick Up. Има ли нещо специфично освен, че пратката трябва да е на негово име?

# 1 082
Аз целенасочено не сложих линковете към чантите за да няма излишни отваряния на продуктите и съответно да им се запази по-дълго ниската цена Simple Smile но явно пак бързо са свършили евтините Simple Smile

Milvan2000 ако ще я пращаш до Amazon locker няма значение на какво име ще е пратката тъй като за там ти трябва само кода за отваряне на locker-a и може да я вземе всеки който разполага с този код, това е и най-удобния вариянт който аз ползвам постояннио тъй като е безплатна доставката без значение за каква сума е поръчката.  Ако обаче е до някъде като поща или магазин ще трябва да е на негово има тъй като искат документ за самоличност че даже и адрес някъде.

Последна редакция: чт, 04 май 2023, 17:00 от Pantofka_2010

# 1 083
Благодаря, Pantofka. Мислех да ползваме DHL Packstation, но и Amazon Locker има в близост. Това, че доставката е безплатна е супер.

# 1 084
Момичета, мой близък ще е за няколко дни в Германия и бих искала да ползвам опцията Pick Up. Има ли нещо специфично освен, че пратката трябва да е на негово име?
В Италия не ми искат документ за самоличност. Казвам си името и показвам баркода на телефона (пращат ми го на имейла, когато пратката пристигне в Pick up point-a). Сканират си го от телефона и толкова.

# 1 085
За раница за първокласник,има тема във форума,на мен ми беше полезна,когато купувах. От телефона ми е трудно да дам линк. И двете деца изкараха с кутии 3- 4 години,но така или иначе ги носих аз,тъй като тежат безобразно.

# 1 086
Има ли някой тук, който е успял да инсталирал Андроид на Kindle Fire с Fire Toolbox? Ако да и има 5 минути, бих искала да попитам/помоля да дръпне апликацията сторител за Андроид и да ми каже дали тръгва.

Търся си евтинджос таблет единствено и само за Сторител, fire ми пасва перфектно, но преди да платя, искам да съм сигурна, че ще се получи упражнението.

# 1 087
Здравейте, реших да пробвам и аз да пазарувам от Амазон. Пълна Индия ми е...🙂 Прочетох закачените публикации на темата. Регистрирах се. Сега какво следва... дава ми да сваля арр на Амазон,  с него ли е по-добре да пазарувам или да си влизам през google. Не ми стана ясно какви са тези допълнителни доставчици, и кога трябва да търся такъв за доставка
От amazon.de ли е по-добре да пазарувам?
Благодаря ви предварително за насоките

# 1 088
Има ли някой тук, който е успял да инсталирал Андроид на Kindle Fire с Fire Toolbox? Ако да и има 5 минути, бих искала да попитам/помоля да дръпне апликацията сторител за Андроид и да ми каже дали тръгва.

Търся си евтинджос таблет единствено и само за Сторител, fire ми пасва перфектно, но преди да платя, искам да съм сигурна, че ще се получи упражнението.
Като начало не се инсталира Android, а вече инсталирания Android го отключва. Има различни модели Fire и не е ясно за кой точно питаш. В общия случай няма пречка, да не работи Storytel, като изискването е поне Android 5, а Fire са с по-висока версия от 5.

Здравейте, реших да пробвам и аз да пазарувам от Амазон. Пълна Индия ми е...🙂 Прочетох закачените публикации на темата. Регистрирах се. Сега какво следва... дава ми да сваля арр на Амазон,  с него ли е по-добре да пазарувам или да си влизам през google. Не ми стана ясно какви са тези допълнителни доставчици, и кога трябва да търся такъв за доставка
От amazon.de ли е по-добре да пазарувам?
Благодаря ви предварително за насоките
Поръчваме до адрес на превозвачите(доставчиците), а те ни ги доставят до България, понеже директната доставка на Amazon до България е скъпа. Цената на продуктите варира в различните Amazon и трябва да се провери и следи, защото е динамична. Няма значение дали през сайта на Amazon или приложението. Обикновено поръчваме от Amazon.co.uk, amazon.de и amazon.es, защото от там има превозвачи.

# 1 089
Версията от 2022 мисля да купя, малко над 100 лв идва 7-инчов относително лек таблен, тоест перфектен ми е като цена и размери за четене, само искам да съм сигурна, че ще тръгне Сторител Simple Smile

Theo Klein Electrolux дървена играчка ютия, 3.99 евро намалена от 18.99.

Последна редакция: пн, 08 май 2023, 10:21 от Макарон

# 1 090

Има,има работи си перфектно.

# 1 091
Ragga, много благодаря! Купувам Simple Smile

# 1 092
£5 отстъпка при минимум £20 от склада цък и важи само за неща от Amazon warehouse.

Последна редакция: вт, 09 май 2023, 14:06 от Pantofka_2010

# 1 093
Има ли някой, който като мен чака да обявят наличност на прахосмукачка Шарк, поръчана на 12.март от англ. амазон за 99п?! Ясно беше още тогава, че ще се чака, но даже не си спомням каква беше ориентировъчната предполагаема дата на доставка.

# 1 094
Да, аз...точно от 12 март... Ни вест, ни кост. Най-вероятно в един момент просто ще откажат поръчката

Общи условия

Активация на акаунт