Манго- тема 19

• 114 402
  • 1 066
  •   1
Отговори
# 795
  • Варна
От кога доставката стана 15 лв?
От края на миналата година не съм поръчвала през аутлета, помня, че беше 6-7 лв относително нормална цена.

# 796
  • Бургас
Толкова е за съжаление вече. От месец-два може би.

# 797
Момичета, реших да върна  продукт от поръчка от основният сайт.
Поръчката е с дата 20.07. 
Получих я по куриер на 9.08.
От коя дата да смятам 30 дни право на връщане?
Мога ли да върна или въобще съм загубила правото?

# 798
# 799
В аутлета доставката в момента е безплатна над 100лв. Вчера поръчах и не ми начисли доставка. Не знм дали съм уцелила "промоция"..

# 800
Не, не е промоция. Така си е за аутлета, а за редовния сайт беше над 150 лв. безплатната доставка.

# 801
Здравейте, за първи път правя поръчка от онлайн магазина на манго, моделът го няма във физическите магазини... верно ли доставката е 15лв? 😒

# 802
За доставката 15 лв - вярно е Weary

# 803
А връщането излиза дори повече.

# 804
Поръчката ми от аутлета е за 100.03лв, а ми начисляват 15лв доставка, още не съм я пуснала, идеи защо е така?
Пробвах и с малка сума, за 55лв. с доставката ми начислява тотал 131лв., сигурно е бъг в сайта, отказвам се за сега.

Последна редакция: ср, 13 сеп 2023, 08:13 от Genuine

# 805
Втори бъг се съобщава тук за една седмица. Ще взема да си сметна фактурата, че никакво внимание не й обърнах.

Да се оплача. Дойде ми пратката с напълно отворен кашон. Въобще не е бил залепен от Манго. Дано всичко е вътре. Ако нямах важни неща, щях да го откажа.

Идвали са мръсни и скъсани кашони, все едно са влачени не в бусовете, а отвън на въже. Но чак пък незапечатан....

Вече съжалявам след всяко изкушение от Аутлета. Обещавам си следващото да е чак за Черния Петък! Няма да отварям сайта преди това!
Обещано!

# 806
Последната ми поръчка от аутлета е от 9 април, а преди това 20.11.22г.

Нищо не мога да си харесам вече, защо така не знам…….

Последна редакция: чт, 14 сеп 2023, 16:50 от alethea

# 807
И аз само ровя и не харесвам. Ако не са спортните клинове за каката, сигурно няма и да поръчвам. Сложила съм две рокли в кошницата, ама на тия пари няма да ги пусна, като знам каква материя са.

# 808
Здравейте!
Моля бихте ли ми казали, когато се направи поръчка през официалния сайт на Манго, плати се чрез наложен платеж, как става връщането на платената сума.
Има ли формуляр, където се записва банкова сметка, по която да бъдат върнати парите след изпращането на пратката.

# 809
  • Варна
Тази рокля никак не е лоша като за 12.99 лв. На живо изглежда даже по-добре от сайта.

Още една рокля - одобрена е Simple Smile Отново ще трябва да коригирам дълбокото деколте, но иначе роклята е ОК. 13,99 лв. беше

Поредната рокля от този модел, който много харесвам. 15,99 лв.

Тази рокля е голямо разочарование. На всичкото отгоре дойде скъсана и ще я връщам. 17.99лв.

Страхотен панталон! Стои чудесно, материя, модел - без забележки. Може би идва малко уголемен, но ми харесва как стои. 40.99 лв.

Тази блузка е приятна изненада. Взех един номер по-малък и стои отлично.

Спортен клин - отличен!

Роклите и клинът са S, блузката XS, а панталонът - 36.

Общи условия

Активация на акаунт