Манго- тема 19

• 114 352
  • 1 066
  •   1
Отговори
# 885
Здравейте, срещали ли сте в Манго или друг сайт елегантен
овърсайз костюм в 3 части, неоходим ни е XS или XXS размер?
Нещо такова https://bananarepublic.gap.com/browse/product.do?pid=773624042&c … #pdp-page-content

# 886
  • Варна
Копчето е там, само илик няма.

# 887
Според мен си е дефект.Не се предполага човек да си прави илиците...

# 888
Във връзка с връщането аз искам да попитам дали някой скоро е писал мейл до customer service на outlet-а, тъй като ги залях със съобщения и никакъв отговор нямам, а даже не съм сигурна доставят ли се, въпреки че автоматично ми дават номерче на запитването. Покрай черния петък много неща постоянно се появяваха в наличност и изчезваха, при което бързах да поръчвам, но накрая ги хванах всичките по едно и също време в наличност и си направих обща поръчка, за да ми дойде заедно всичко и да е по-лесно ако има за връщане. Опитах се да отменя останалите поръчки още в процеса им на обработка и никой не ме отрази… следователно не знам дали е окей да ги откажа щом дойдат към мен една по една, тъй като не ми се връща на няколко пъти.

# 889
Към аутлета като получите смс от Еконт просто отказвате поръчката или като дойде куриера и те я връщат. Не ги приемайте, защото връщането д много скъпо.

# 890
Копчето е там, само илик няма.

Може ли линк към палтото?

# 891
  • Варна
Заповядайте

Допълвам: грешката с илика е моя. Закопчала съм палтото в грешната посока.Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: ср, 29 ное 2023, 08:10 от Lady April

# 892
Здравейте.Имам следния казус:Направих поръчка,върнах я за смяна на номер(за тяхна сметка),но сега искам окончателно връщане,за да си получа парите.Тази опция в момента не ми е активна.От две седмици!В профила ми в сайта дори не е отбелязано,че съм получила новия номер.Някакви идеи какво да направя?Да я върна без да съм отбелязала това?Или да чакам?

# 893
Здравейте, момичета!
Пиша тук, като се надявам МАРИЯ ТОМЧЕВА от София да е сред потребителките на тази тема.
Вчера получих от Манго пратка на поръчката си, която направих по време на черния петък. Взех кашона от куриера, платих и едва по-късно, като отворих пратката, видях, че вътре не е моята поръчка. И тогава обърнах внимание, че на кашона има етикет от МАНГО с адресат г-жа Мария Томчева, а отгоре е етикетът на ЕКОНТ с моите данни и адрес. Обърнах се към Еконт, но от там ми казаха, че това етикетиране става в чуждестранна разпределителница и не е станало при тях объркването . Звънях на тел. от етикета - някакъв испански номер, но не мога да се свържа.
Надявам се, че ако Мария чете тук случайно, и е получила моята пратка - за Диана Атанасова, ще ми пише.

ПС: Мария се намери, но не и моята пратка, която не е у нея.

Та, ако у някоя от вас е попаднала пратка от МАНГО за Диана Атанасова от София, моля да пише ЛС.

Последна редакция: сб, 02 дек 2023, 17:23 от Puh

# 894
Здравейте! Поръчах дрехи от официалния сайт на Манго, но ще връщам част от тях- заявих вече безплатно вземане от дома. В кутията ми обаче няма стикер за връщане с обратен адрес, който да залепя от външната страна на кутията. Трябва ли да имам такъв стикер и ако да от къде мога да го взема. Имах само лист, на който да отбелязвам кои дрехи искам да върна и защо.

# 895
darka88, няма ли някакъв линк при преглед на поръчката, който води към форма за разпечатване?
Всички поръчки  ми са изтекъл срок за връщане, защото са от доста по-рано, имам такъв надпис под номера на поръчката.

Последна редакция: ср, 06 дек 2023, 19:16 от annysy

# 896
Реално в приложението дори не е отбелязано, че поръчката ми е пристигнала. Прилагам снимки. Единственото, което мога да разпечатам е този лист, където да отбележа кое точно връщам (формуляр за връщане). И сега общо взето, когато дойде куриера до вкъщи, за да вземе пратката, аз дори не знам какъв адрес да му кажа, на който да я върне. Някой знае ли актуален адрес за връщане от официалния сайт?

Последна редакция: ср, 06 дек 2023, 19:00 от darka88

# 897
https://shop.mango.com/bg/help/returns/returnHomePickup/bltcdb7b90a4663c474

Най-долу на страницата има Връщания
->Заявка за връщане, ако успее да се отвори линка от по-горе

# 898
  • София
darka88, няма етикет за лепене. Аз връщах оня ден и на мен ми е за първи път. Заявих връщане от сайта, дойде куриерът и му връчих кашона, нищо не съм лепила или обяснявала, той си знаеше.
Сега чакам.
Имам още една пратка да дочакам от Манго и мисля повече да не се занимавам с този сайт.

# 899
emeto, благодаря ти много, олекна ми, защото става въпрос за доста пари 😂
А ти сама ли облепи кашона с тиксо или доставчикът? Че да знам дали да ходя да купувам тиксо.
Иначе и аз вече обмислям да престана да поръчвам от там, доста нерви май ще си спетя.

Общи условия

Активация на акаунт