Манго- тема 19

• 113 294
  • 1 066
  •   1
Отговори
# 915
Здравейте, има ли неполучени поръчки от 17ти? Моята още я няма и май май няма да я получа. Sad

Виж какво ти пише в профила.По мое мнение е загубена и няма да я получиш.
В профила пише dispatched и има линк към еконт - където пише, че чакат да я получат.

Току що погледнах пак - пише че е канселирана цялата поръчка.
За първи път ми се случва подобно нещо.
От друга страна си спестих едни пари. Simple Smile

Последна редакция: пн, 11 дек 2023, 21:28 от Emerald81

# 916
Здравейте ,  направих покупка на 20.11 първо това значи ли ,че връщането ми е до 20.01? Като в сайта пише ,че срока за връщане е удължен за покупки след 20 .11 ,а моята е на 20.11.
Имала рок на връщане 24.12 ,а аз съм взела пратката от офис на Еконт преди няколко дни -5-6 дни
Второ -направих заявка за връщане на 17.12 късно вечерта ,видях ,че телефона ми е объркан .Не мога да кажа как съм я  получила,може би Еконт имат данните ми и са звънали,но сега никой не ми звъни за взимане ,а са минали 48 часа от заявката.
Моля за съвет какво да направя?

# 917
Някой има ли това сако, колебая се между s и м

# 918
Повечето връхни дрехи на Манго, които имам, са все уголемени, аз бих взела S.

# 919
  • София
Мм, зависи. Аз за яке или сако АКО са втален модел бих заложила на по-големия размер.

# 920
Поръчах от друг сайт /заради глупавото връщане тук/ , ще докладвам. Пише зелено/ каки- аз го виждам в кафявата гама- Simple Smile ще е изненада.
BTW в японския сайт на Манго има измерени делайлни размери / рамо, ширина под мишници, ръкав, дължина и тн/, ще видим дали са точни.

# 921
  • Варна
Здравейте! Поръчах вчера  в бързината едно яке за сина ми,но сега като го гледам не ми харесва. Не мога и да анулирам поръчката.
А  ако откажа на куриера…с наложен платеж е?
Или трябва дa се плати и после да се връща?

# 922
  • София
Отказвай директно! Иначе ще ти излезе солено връщането. Пиши на съпорта, ако още е в процес на подготовка. Ако не  - живи и здрави да са Манго!

# 923
  • Варна
Отказвай директно! Иначе ще ти излезе солено връщането. Пиши на съпорта, ако още е в процес на подготовка. Ако не  - живи и здрави да са Манго!
Благодаря! Отказах я.

Последна редакция: пт, 22 дек 2023, 16:30 от Velina_p

# 924
  • 1st floor
Харесах разни неща от shop.mango.com. Доставката е безплатна над сто лева, връщането с взимане от адрес също. Обаче не разбрах, ако поръчам неща за 100+ лева, а после реша да върна за 50, пак ли е безплатно връщането? Не съм много сигурна в размера на едно кожено яке и понеже няма разтегливост, трябва да ми е по мярка. Чудя се дали да не поръчам два размера. Също така се чудя дали да не отложа поръчката за 25-ти? Не правеха ли тогава намаления?

# 925
И цялата поръчка да върнете си остава безплатно.

Аз бих изчакала.

# 926
Получих си сакото за 2дни (от FD), точно са описани размерите в японския сайт на Манго. Взех S и е супер- плътен плат, мек, изглежда ок, цвета на живо действителено е зеленикаво каки с черно- не е в кафята гама.

# 927
  • 1st floor
Честита Коледа!
Очаквах цените да малко надолу, но няма допълнително намаление (поне на нещата в кошницата). Grinning
Не правеха ли Манго на 25.12 или бъркам?

# 928
  • София
Честита Коледа!
През януари е голямото намаление в Манго.

# 929
Започват от 06.01.

Общи условия

Активация на акаунт