Манго- тема 19

• 114 347
  • 1 066
  •   1
Отговори
# 900
  • София
Залепих я с тази лепенка, която си е към техния кашон. Нали има една лентичка след като го отвориш - там е лепенка за при евентуално връщане. Съответно при мен лепенката не хвана добре, но куриерът е пич и каза, че няма проблем той ще я оправи. Но все пак защо да не се подсигуриш с тиксо, за да не мислиш после пратката, все пак ще я премятат насам натам,

# 901
  • София
Вчера получих последната си поръчка от аутлета. Доволна съм. Всичко ми става. Simple Smile Нямам забележка към материите и качеството. Тениските не се посукаха или свиха, след като ги изпрах.

# 902
  • sofia
Този пуловер от новата колекция има ли го някоя от вас? Съставът е много изкуствен и се чудя дали не е от твърдите…

# 903
Здравейте!
За първи път искам да направя замяна на размер при онлайн покупка от Манго. Странен ми е този формуляр, който се попълва на ръка. Как се гарантира наличност на размер докато пристигне и обработят заявката? Някой ползвал ли е тази опция и как седят нещата?
Благодаря!

# 904
Здравейте!
За първи път искам да направя замяна на размер при онлайн покупка от Манго. Странен ми е този формуляр, който се попълва на ръка. Как се гарантира наличност на размер докато пристигне и обработят заявката? Някой ползвал ли е тази опция и как седят нещата?
Благодаря!
Аз поръчвах нужния, и връщах излишния.Стори ми се по- сигурно. Но скоро не съм поръчвала от Манго, може да има промени.

# 905
Тази доставка в аутлета няма ли да пада пак на 6,99лв.? Не ми се дават 15 лв. сякаш...

# 906
Че то в БГ доставката вече е толкова, няма как от Испания да е същата.
Аз не бях пазарувала много време, миналия месец напоръчах малко неща и платих две доставки. Не останах доволна изобщо.
Скоро няма да потретя със сигурност.

# 907
Тази доставка в аутлета няма ли да пада пак на 6,99лв.? Не ми се дават 15 лв. сякаш...
За мен най-големият проблем с аутлета е скъпото връщане. Страшна набутвация е, ако не си уцелиш номера или просто нещото не ти е по вкуса. Затова и все по-рядко поръчвам от там.

# 908
  • Sofia
Така е, при тази цена на доставка е редно да има поне безплатно връщане.

# 909
В абаут ю има доста продукти на Манго, може би цените са една идея по-високи, но поне връщането е човешко.

# 910
Здравейте!

Можете ли да ми дадете насоки как се действа при сбъркана поръчка от Mango Outlet. Изпратили са ми грешен продукт, на който по някаква причина са сбъркали те самите етикета, т.е. двата продукта са с едно и също име и сериен номер. Поръчах рокля, а са ми изпратили блуза. Колко бързо отговарят за проблема, как действат, те ли изпращат продукта за своя сметка или трябва да се направи нова доставка? Имате ли някаква представа.
Благодаря Ви!

# 911
Здравейте, има ли неполучени поръчки от 17ти? Моята още я няма и май май няма да я получа. Sad

# 912
  • София
Аз имам неполучена от 23-ти от Манго, но не аутлета. Странно е, след нея имам поръчки, които дойдоха.

# 913
Имам две поръчки от Манго - от 20.11 и от 26.11.
И двете отдавна пристигнаха.

# 914
  • Пловдив
Здравейте, има ли неполучени поръчки от 17ти? Моята още я няма и май май няма да я получа. Sad

Виж какво ти пише в профила.По мое мнение е загубена и няма да я получиш.

Общи условия

Активация на акаунт