Манго- тема 19

• 113 332
  • 1 066
  •   1
Отговори
# 225
От основния сайт връщането е със Спиди,
От аутлета е с пощите.
Много благодаря!

# 226
  • sofia
Имате ли тези палта и хубави ли са, също уголемени са?

# 227
Получих пратка в петък , но не съм се заглежала особенно  имаше яке за баща ми днес му го дадох и ме заредва, че е с магнита срещи кражби от магазина.  Как да процедирам не ми се правят експерименти да го махам аз  якето не евтино и не искам да го унищожа със запалки и награване на пластмасата. В магазин ако отида ще трябва да се обяснявам на дълго, че не съм го откраднала. Много неприятно. А манго отговарят със скороста на гъсеници с поне 2 седмици закъснени.

# 228
Получих пратка в петък , но не съм се заглежала особенно  имаше яке за баща ми днес му го дадох и ме заредва, че е с магнита срещи кражби от магазина.  Как да процедирам не ми се правят експерименти да го махам аз  якето не евтино и не искам да го унищожа със запалки и награване на пластмасата. В магазин ако отида ще трябва да се обяснявам на дълго, че не съм го откраднала. Много неприятно. А манго отговарят със скороста на гъсеници с поне 2 седмици закъснени.
Вървете в магазина с хартиената фактура, която придружава пратката, там се вижда, че не сте го откраднали.

# 229
Отидете спокойно в магазин на Манго. Ако е от аутлета, може дори да го нямат като модел. Ще покажете фактурата.

# 230
Във всеки магазин с такива алорми ще ви го махнат. Не е необходимо да ходите в Манго или по молове.

# 231
  • Sofia
Може ли да кажете как се връща, че явно липсва информация в първия пост. в началото.

Да разбирам ли, че така се връща: "Приготви пакета БЕЗ да го запечатваш. В пощата ги накарай да го измерят и калкулират, като ти издадат бележка за разхода я пъхни ВЪТРЕ в пакета и тогава го затвори. Обясняват ти, че парите за пощенски ще ти върнат като отделна транзакция."

Поръчах едно палто, но ми стои смешно.

Действително в първия пост се е загубил скрития текст, погледнете го в първия пост на предната тема, описано е ясно как се връща към основния сайт и към аутлета (различни са начините):
https://www.bg-mamma.com/?topic=1405963

# 232
  • Вестерос
Благодаря! Палтото, което искам да върна е обемно и се отказах, ще го продавам Simple Smile

# 233
От основния сайт връщането е със Спиди,
От аутлета е с пощите.
Много благодаря!
Не било със Спиди. Днес ходих получила съм била пратката с Еконт и там ме изпратиха! Не носех етикет за връщане и не успях. Но момчето се усмихна как до Германия /такъв етикет за връщане имам/ да бъдело безплатно. На самата пратка , която съм получила подател е адрес в гр. София. Вече съвсем се обърках!

# 234
  • Сливен
Ти последно от кой сайт го купи?В пратката трябва да имаш документ за връщане.
За връщане към аутлета се пращат с БГ пощи в Испания.
За връщане към оссновният сайт на Манго прочети в сайта,последно според постове връщането е безплатно чрез Спиди.
Не съм връщала никога към основният сайт и не мога да помогна.
Дай повече инфо и все някой ще ти помогне.

# 235
От основния сайт искам да върна!

# 236
Това е от поста:

1. ЗАЯВЕТЕ ВЗИМАНЕ ОТ ВКЪЩИ НА MANGO.COM
Ако сте регистрирани, отворете раздела Връщания в раздела Моят профил. След това изберете опцията „Взимане от вкъщи“ и попълнете заявката си онлайн.

Ако не сте регистрирани, отидете в раздела Моите покупки и въведете вашия имейл адрес и номера на вашата поръчка. В детайлите на вашата покупка кликнете върху „Заявете замяна или връщане“ и изберете опцията „Взимане от вкъщи“, за да завършите заявката си.

След това ще получите имейл за потвърждение с пълни подробности за вашата заявка и деня за взимане.

2. ПРИГОТВЕТЕ ПРАТКАТА СИ, КАТО ПРИКАЧИТЕ ЕТИКЕТА ЗА ВРЪЩАНЕ И БЕЛЕЖКАТА ЗА ДОСТАВКА
Опаковайте добре артикулите, по възможност в оригиналната опаковка, и прикачете бележката за доставка. В този документ трябва да посочите дали искате да промените размера или възстановяването на средства и съответните артикули.

Ако не можете да намерите бележката за доставка, отидете на Моите покупки, изберете поръчката си и отпечатайте „Формуляр за връщане“. Ако все още нямате акаунт, въведете вашия имейл и номера на вашата поръчка, за да достъпите подробностите за вашата покупка.

3. КУРИЕРЪТ ЩЕ ДОЙДЕ НА ДОМАШНИЯ ВИ АДРЕС, ЗА ДА ВЗЕМЕ ПРАТКАТА.
Нашият куриер ще се свърже с вас през следващите няколко дни, за да потвърди датата и часа, за да събере артикулите.

В случай на връщане сумата ще бъде възстановена чрез същия метод на плащане, използван за покупката, в рамките на 3 до 12 работни дни от датата, на която сме получили пратката в нашия склад.

# 237
  • Sofia
Не знам откъде дойде тази идея да се ходи до Спииди за връщане в основния сайт. Заявява се през сайта, както е описано, куриерът е Еконт.

# 238
Не знам откъде дойде тази идея да се ходи до Спииди за връщане в основния сайт. Заявява се през сайта, както е описано, куриерът е Еконт.
Точно така направих! Сега ще чакам куриер, дано да стане!

# 239
Точно така направих! Сега ще чакам куриер, дано да стане!
Ще стане, няма проблеми с връщането. Обикновенно Манго заявяват връщане за около 2-3 дни, идва Еконт, взема и след около 10дни връщат сумата, забелязала съм, че четвъртъците правят преводи. Не се притеснявайте, коректни са, макар бавни. Многократно съм връщала.

Общи условия

Активация на акаунт