Манго- тема 19

• 113 258
  • 1 066
  •   1
Отговори
# 975
Здравейте, някой да е връщал пратка към основния сайт направо в офис на Еконт? Чакането на куриер на адрес ме затруднява и се чудя дали не може аз да си предам пратката в Еконт?
Да, аз така върнах преди няколко дни.
След като на мейла получих потвърждение, че съм направила заявка за връщане, отидох в офиса на Еконт и там дадох нещата за връщане. Момчето ме попита за номера, който се е генерирал в мейла или да му кажа моя телефонен номер. По телефонния номер видя заявката и ми взе пратката.
Открих си поста, когато съм върнала към Манго в офис на Еконт.Връщала съм началото на 2023.

# 976
  • sofia
Някоя от вас да има този шлифер от естествена кожа? Ако да, много ли е уголемен?

# 977
Здравейте, връщането заплаща ли се? Имам спомен, че беше много скъпо, а сега виждам в сайта, че е безплатно, но важи ли за БГ?

# 978
Здравейте, връщането заплаща ли се? Имам спомен, че беше много скъпо, а сега виждам в сайта, че е безплатно, но важи ли за БГ?
Важи, но не за аутлета

# 979
  • 1st floor
Аз на камък с връщането от не аутлета.  Никой не идва да вземе пратката,  в Еконт не мога да я върна, защото няма заявка от страна на Манго. Манго пък ми пише, че е подадена (не дава номер) , но от куриерската фирма не могли да ме намерят. Аз по цял ден съм там, адресът е местоработата ми. Това е последният път, в който поръчвам от там.

# 980
Последният път, когато връщах, чаках куриер седмица. Накрая им писах в месинджър, но пък куриерът дойде в същия ден, та не се наложи да ми съдействат.

# 981
  • 1st floor
Първо в месинджър писах, но ми дадоха имейл, където да се оплача...

# 982
Със същата случка миналата зима така и не успях да върна едно палто, след 20 мейла и телефонни разговори дори, куриер не дойде , а от Еконт не пожелаха да вземат пратката без товарителница от Манго.

# 983
Здравейте, как връщате по-обемни неща като например палта по пощата? Вие ли си търсите кашонче, или? Също да попитам по-добре ли е да се връща в такъв случай със Спиди, тъй като предвид кг на нещата ще ми излезе солено по пощата така или иначе и мисля, че няма да има голяма разлика с тарифата на Спиди. Става въпрос за над 3 кг по мои сметки

# 984
Ползвала съм кашона на Манго за връщане.

# 985
  • София
Някой връщал ли е с готовата лепенка от Манго? И дали тогава връщането  ще е безплатно?

# 986
  • 1st floor
Някой връщал ли е с готовата лепенка от Манго? И дали тогава връщането  ще е безплатно?
При мен не става с лепенка. Чакам Манго да направи заявка към Еконт.

# 987
  • София
Получих си парите от великото връщане. От 28.12. (подадена заявка) та до днес - най-накрая.

# 988
При мен не става с лепенка. Чакам Манго да направи заявка към Еконт.

Лепенката е само да покаже, че има безплатен ваучер за връщане. Не става само с нея, трябва и товарителница от Еконт.

# 989
  • София
Аз нямах такава лепенка в пакета, даже и куриерът ме пита за нея като връщах, но ... нямах. Каза, че може и без нея в крайна сметка.

Общи условия

Активация на акаунт