БРАТЯ - КРАЯТ 💋🔥

• 34 266
  • 549
  •   1
Отговори
# 165
  • Галифрей
Баси 😱😤😤😤😡 САНДО . Не  НЕЕЕЕ не!! Мразя че познате,че Драго умира. Wtf???
Разплаках се….😭😭😭

# 166
Черкезов и Давидова бяха толкова сладки.
 Блудкава сцена с Лора и Денис.

# 167
Много кофти финал!

# 168
Много съм разочарована, че Сандо уби Драго, но и аз като Вас очаквах, че нещо такова ще стане. SobSobSob

П.С. Очаквах да видя Черкезов и Елена да чакат бебе - преди няколко седмици Неда беше постнала нейна снимка с Дани Ангелов (май на стори), в която имаше изкуствен корем. Мноооого изядоха от финала. Толкова неща още можеха да включат.

# 169
Отдавна спрях да го гледам, но исках да видя финала и съм доволна. Хубава и наситена последна серия. Само жалко за Светла и Сара.
Най- логичната развръзка за Денис. Всички герои се завърнаха за големия финал. Радвам се за Елена и Черкезов.

# 170
  • Галифрей
Ще се преструвам,че сериала свърши така ❤😭❤❤

# 171
  • София
Колко ужасно и все пак по някакъв начин справедливо. Иначе щеше да е много бозаво и лигаво.

# 172
Е, не... Това беше най-ОЧАКВАНИЯТ и безсмислен финал Евър... Цял сезон подозирахме, че Сандо ще убие Денис и щеше да е най-неочаквано, ако НЕ го беше направил... Пълен фарс, ама пълен...
Сандо - долното леке... Понеже самият той реши, че е нещастен в любовта, уби брат си в най-щастливия момент от живота му... Мама2288, сега разбра ли за какво говорехме? Егоист, поредната загуба и мъка и за Сара! Този е по-голям мизерник и от най-нисшите твари... Не ми се искаше да вярвам, че е чак толкова зле, особено когато се усмихваше, докато гледаше предложението за брак, но уви...
За бъдещата двойка Елена и Черкезов познахме, както и за това, че Борис даде благословията си на Лора и Драго...
В моето съзнание ще си запазя хубавия спомен за сериала БЕЗ последните 5 минути. За пътя към доброто и голямата любов! Heart
Благодаря ви за емоциите, беше удоволствие! Heart

# 173
Чувствам се ограбена! Искам си двете години, които вложих в героите обратно.
Изкараха Сандо твърде лабилен, за Сара не помисли изобщо. Горското дете съвсем ще се побърка, защото около нея има само смърт.
Кадърът как Велин гледа умиращия Драго, осъзнавайки, че за да има равновесие винаги ще е само с един син....
Поне Ива не излъга Симо, че само Лора ще гледа брат му.

Но в крайна сметка какво стана?
Лора и Борис не са заедно, Драго пак е мъртъв .
Калин е мъртъв, Ива е в затвора.
Дори да кажем, че Денис се е превърнал в Драго и се е реабилитирал някак не се усеща на фона на единствения спечелил от ситуацията - Карамитев умря спокойно и опростен.
На всички други животите им са напълно разбити.

# 174
Жалко за Драго. Но в мафията нещата са често такива.Само не разбрах Сандо самоуби ли се или го застреляха и него, че май падна (задрямах за секунда Joy)?
Трябваше да има някакъв такъв финал иначе ставаше прекалено захаросано за тежка криминална драма каквато си е.
Но имаше и достатъчно хубав завършек на другите истории в сериала.
Две години си списваме тук съфорумци. Имаше много вълнение, анализи и съпреживяване с героите. Имаше и лагери, прехвърчаха искри, но пък и доста се посмяхме.Както е и в живота, има от всичко, но си има и край. На мен ми беше много приятно в темата. До нови срещи!

Последна редакция: чт, 24 ное 2022, 23:54 от Amber*

# 175
  • Другата България
Май само аз вярвах, че така ще свърши....и до последно се молех да греша.
Дори не ми се пише в момента.....

# 176
Целят епизод го изгледах с буца в гърлото... Усещах, че Сандо ще убие брат си... Странното заминаване на Сара, убийството на Карамитев и последните му думи: " сине, ти не си като мен"... Ами да, не е като него, по-зле е...
Тъжна съм. Чувствам се празна... Обичах сериала и героя на Владо.

# 177
Не знам колко ще е до нови срещи, защото от утре започвам да гледам "С река на сърцето" и може с някои от вас да се засечем в съседната тема.
Иначе ми беше изключително приятно тук, сред вас в темата. Имаше от всичко по малко и мисля, че всички научихме по нещо,   благодарение на сериала.Тъп или не, този край бе логичен.Сериалът предизвика емоции у всички ни, били те негативни и позитивни. Остава ни само да го запомним с добро.

# 178
Връщане към корените... все пак в началото всички мислеха, че Драго е мъртъв

# 179
  • София
Донякъде очакван финал - възмездие за направеното зло, въпреки, че човекът се е реабилитирал. Но възмездие от кого? От един абсолютно неуравновесен и не виждащ по - далече от носа си егоцентрик. Значи на най-големия изрод, баща си прости, а на брат си не успя да прости? Само защото в един момент не отговориха на чувствата му? А къде е отговорността за едно невинно дете и изобщо за това ли беше тая борба да се изправи на крака? Много разочароващ финал. Можеше да свидетелства срещу него за смъртта на Радо и така да си отмъсти като го тикне в затвора. Защото все пак убийствата на Денис му се разминават много лесно. Не може просто да си заживее щастливо с любимата жена, че и детето на убития от него полицай да отгледа. Но единият брат възкръсва, а вторият го гръмва и себе си гръмва...Бърз финал и айде чао ви. Със същото въздействие можеше да сложат някой терорист направо да ги взриви всички, че да си знаем, че повече няма да ги гледаме!

Общи условия

Активация на акаунт