БРАТЯ - КРАЯТ 💋🔥

• 34 268
  • 549
  •   1
Отговори
# 180
  • Галифрей
Радвам се за Черзеков и Елена. Трябваше да го направят още в миналият сезон.
Сандо също умря  най- накрая но на каква цена… 😤  Идиота умря от тъпотия си. Уби баща си брат си в един ден…Но кофти за Сара и Светла. Те не го заслужават. Някакси ми искаше да си беше останал умрял като се размаза, а ся лежи на тревата 🙄😑
 Много глупав финал, Драго умря като един персонажите на Ален Делон. Всичко се оправи и изведнъж бум тряс…😭
Не заслужаваше  това,но поне умря в ръцете на Лора и Борис. 😭 Винаги ги е обичал. Балоните изцапани с кръв просто…💔
Той ще отиде при доброто място, а Садокана при лошото.

Две години го гледам само заради Владо ❤  Имаше хубави моменти, забавни,тъжни, нямай тъпи и брутални сцени. Доста локуми направиха да замазват но като цяло сезон 1 и 3 бяха най-добрите.
Повечето актьори също играеха прекрасно, дадоха доста ❤💙 Благодаря за всичко!!

# 181
Еххх, след толкова емоции е време да си направя едно чайче, да взема едно валерианче, да си пусна клипче със сладки животинки и да релаксирам.Satisfied А на Вас съфорумци дано да се засечем в друга тема.

# 182
И аз се чувствам ограбена... 3 години вълнения за нищо...
Карамитев си умря в блаженство, опростен... Смъртта беше награда за него, спаси се от болките и недостига на въздух...
За другите - страдания! За горката Сара - поредния удар! Тъкмо се съвземе и айде пак! Ако не стане наркоман това дете и не завърши някъде на улицата, ще е цяло чудо... Опропастен живот, милото момиче!
И защо точно го уби??? Защото е убил Радо и е лишил Сара от баща ли? А той самият (Сандо) не лиши ли детето от майка, а сега и от новия му баща чрез самоубийството си? И самият той не мразеше ли Радо вдън душа, та да отмъщава за него? И затова ли оживя с размазания си на асфалта мозък? За да съсипе всичко? И затова ли Денис му прости и го пощади на финала на сезон 3, когато Сандо беше доносник на ченгетата??? Недомислица след недомислица. По-некадърни сценаристи не помня да е имало в цялата история на бг сериалите, а не е като да съм била очарована от всяка наша продукция.
И каква е поуката? Нямаш право на втори шанс за щастие, дори когато се поучиш от грешките си и се върнеш към доброто в себе си! Това ли е посланието? Благодарим за безнадеждността, която ни внушихте... Това ли беше най-"разтърсващото", което успяхте да измислите? Да бяхте включили снайперист, който да разстреля всички герои, барабар с Лора, Борис, Велин и Мая и да се свършва... И за какво всъщност върнахте Борис? За да се усмихва чаровно ли? Можеше той да спаси брат си... И не, хепи ендът след толкова драма нямаше да е боза... Щеше да зарадва и усмихне много хора, но уви...
Извинявам се за дългия, емоционален пост...

Последна редакция: пт, 25 ное 2022, 00:12 от АлисаВСтранатаНаЧудесата

# 183
  • Дубай
Единствено съжалявам за Сара,какво ли не преживя това дете и накрая и Сандо я предаде.Точно предаде,защото ако наистина се беше замислил щеше да остави всичко и да поиска обяснение,но не .....Кон с капаци-импулсивен и прост.
Иначе страхотна игра и двамата актьори-Алекс и Влади, другите просто бледнееха пред тях.Ще се радвам отново да ги гледам в нещо качествено!

# 184
Последната серия наистина беше динамична и интересна! Всичко супер, но.. САНДО!?!? Защо по-дяволите им трябваше да правят такъв гаден финал…? Честито на позналите между другото Grinning

# 185
  • Велико Търново
Знаех си, че промото лъже и че не всичко ще е толкова бяло. Всъщност доста тук го знаеха, просто на никого не му се искаше любимият герой да не остане жив. Нечестно е спрямо Драго, но пък е справедливо спрямо Денис и по-скоро спрямо всички, които пострадаха от него.
Аз ще се опитам да не страдам. Все пак е само един сериал...
Пък и ето - АлисаВСтранатаНаЧудесата го е написала чудесно!
Благодаря на всички в темата. До нови срещи!

# 186
Сашкото от самото си появяване беше тъп и излишен образ, накрая не изневери на себе си и си отиде по най-дебилния начин.

# 187
  • София
Да, между другото неговият образ на импулсивен идиот и егоцентрик беше най-праволинеен и си беше напълно предвидим този край, макар и да не ни се искаше.

# 188
А на мен финалът ми хареса Smile

Както го бяха подкарали сладникаво, си мислех, че и Сандо в крайна сметка ще вземе да се хвърли на врата на брат си, докато не се обърна към него с "Денис". Харесаха ми ретроспективните кадри от живота на Денис.

# 189
  • Другата България
Според мен Сандото нямаше ЧАК да убие Денис ако не беше разбрал за Светла. Това го довърши психически. Дори и след като разбра за Радо, за Кольо, за всичко около Денис, той се крепеше и се изправи заради Светла. Повярва, че вече може да има най-сетне семейство и жена, която го обича. Затова и първоначално не уби Кольо, и му каза, че не е като него, че има семейство, което го обича. После лаптопа и това, което видя, преля чашата. И всичко щеше да е много логично, ако беше дал възможност на Денис да се обоснове, да обясни защо беше, е това, което Сандото смята за “предателство“. Което естествено, не се случи. Емоцията взе връх, и той реши с един, тоест с три изстрела, да приключи със щастието на Денис и със своето нещастие. Което не е такова, и ако беше чул Светла, нещата щяха да са различни.
Ако го погледнем от гледна точка на “връщане към корените“ и “възмездие за лошите“, то вероятно всичко би имало смисъл. Но, на фона на нелепиците, които следваха една след друга, този смисъл се загуби безвъзмездно. Много, много отдавна. Загуби се със смъртта на Калин, която беше заради Лора, после смъртта на Радо, която пък беше заради Елена. Загуби се с тази изкривена представа за добро и лошо, която се размива и зрителя се чуди /ше/ кои са добрите, кои са лошите, кой по-напред да харесват и кого да мразят. Самият Сандо беше доста противоречив образ, вечно борещ се да се докаже, вечно недоволен от това, че е в сянката на известния си и успял брат. Още тогава започнаха да загатват, че Сандото не е читав докрай, не е като Денис. И докато изчистиха, или поне се опитаха да изчистят образа на Денис, то този на Сандо вървеше надолу още от края на миналия сезон, сега просто го доразвиха. Затова аз, колкото и да не ми се искаше да го повярвам и да съм права, още когато Сандо “оживя“ магически бях убедена, че това няма да свърши добре. За Драго. Затова и много пъти наблягах, че не ми е важно Лора или Елена, защото то няма да има никакъв смисъл ако главния герой го няма. И вече като върнаха Борис, просто ми беше кристално ясно, че “връщането към корените“ ще е именно Лора и Борис да отгледат детето на Калин и Ива, май го писах мисля. Затова и не страдах когато Денис заряза Елена, беше ясно, че няма да е щастлив и с Лора. Сериалът започна с “мъртъв“ Драго, и свърши с мъртъв Драго. Денис е история.

# 190
  • Галифрей
Искаше ми се камерата да не в клатят. Сцената я снимаха на едно от любимото ми място в Южният Парк. 😑

# 191
Сандо е един самозабравил се, завистлив, комплексиран, слабохарактерен глупак. Аз друг анализ за него нямам... Винаги е завиждал на Денис и е искал да бъде като него. Изживяваше се като Биг Бос и с това дразнеше Радо, защото беше въздух под налягане. Никога не е имал качествата на Денис. Едно голямо нищо! Изобщо, ама изобщо не заслужаваше читава жена като Светла. Как не му трепна нещо, когато видя брат си коленичил, искащ ръката отново на любовта на живота си? И с бебешката количка до тях?? Не се ли обади поне нещо човешко, ей толкова?! Като е решил да се гърми, понеже е отхвърлен, да го беше направил, но не, трябваше да повлече и брат си, просто защото не можеше да го достигне!
По-предвидим и смотан финал още от момента, когато каза "предател", не можеше да има.

# 192
Глупав финал или поне последните минути. Просто ,защото начина беше нелеп. Като са решили да го убиват да беше по друг начин. Беше направо разочароващо. От една страна тъжно ,но от друга си казваш ,че няма смисъл да ти е мъчно за нещо ,което е ТОЛКОВА БЛУДКАВО и недомислено.
Нали щяха разкрият всички въпроси. Давидов окончателно ли е арестуван? Опита да манипулира Елена, нещо не му се получи. После не казаха какво стана с него. Ива и нея и претупаха. Да си лежи в затвора.
Светла нали щеше да догони Сандо. Сандо уж много мисли за Сара, а я остави сама. Сандо няма смисъл да се коментира. Не опита да разбере брат си ,а даже си личеше ,че завижда. Просто нелепа сцена, която ще се направя ,че не съществува. За да има обрат я сложиха според мен ,обаче не е особено интересно. Ако са опитвали да докажат, че трябва да си понесе последнията, за какво бяха всички борби и болки тогава? Не си ли изкупи вината точно с болката ,която преживя и усилията ,които положи. Спокойно това ,може да е изкуплението му. Защото направи всичко, за да изкупи греховете си. И сцената беше ненужна просто.
С Лора им се получи прекрасно. Такава любов не съм гледала. И всички ,които я плюха,че била го оставила-ето ,че за да го предпази го е направила. Трябвало е да помогне на Борис и предпази Драго. Единственото последната сцена е глупава. Всичко друго даде урок за смисъла на семейството. И ,че това е най-важно.
За Сара ми е мъчно, защото заслужаваше повече. А цялото семейство Донкови са едно силно и прекрасно семейството. Ще запомня този сериал с тези уроци и естествено тази голяма любов. И няма смисъл някой да се чувства тъпо за сцена, която беше толкова глупава,че не е истина. Без последната сцена финала е логичен и смислен. Заради тази сцена започваш да съжаляваш ,че си гледал изобщо,затова по-добре да се запомни без нея.❤

# 193
Там е работата, че тези неща се случват в живота: съдба, заслужено, но и доза вероятност. То е като да се роди болно дете на добри хора. Това е животът. Поуки различни. Животът трябва да се живее и да се приема, дори да е само филм. На мен ми беше интересна И психологическата страна на героите, затова смятам все още, че играта на почти всички беше ТОП. Сандо просто не можа да превъзмогне своите неща, а и малшанс. Денис, от друга страна, твърде лежерно и снизходително към себе си приемаше своите грешки.

Мацки, изповлюбихте се във Влади май, или в романтиката заради самата романтика.

Лека нощ и ви благодаря за интересното време в темата!

# 194
  • София
Предлагам алтернативен (почти) хепи еднинг: след като Сандо инжектира морфина на Карамитев, Светла го настига, казва му че го обича, той се осъзнава какъв е глупак, връщат се, пристигат тримата щастливи в момента, в който Драго е коленичил пред Лора. Сандо се обажда на Елена и й връчва флашка със самопризнанията на Денис, които е казал и на нея като свидетел, за убийствата на Калин и на Радо. Тя, с присъщото си чувство за справедливост, ги предава в полицията, свидетелства срещу Денис, той се признава за виновен за да си изкупи окончателно греховете. Заради това му намаляват присъдата от 20 на 10 г и заради помощта си към службите, го пускат предсрочно след пет. И пред затвора го чака Лора, с думите “заедно завинаги”.

Общи условия

Активация на акаунт