БРАТЯ - КРАЯТ 💋🔥

• 34 018
  • 549
  •   1
Отговори
# 525
Точно както казах за по горната снимка , наистина ми носи вайба на Денис Топал !! Две години разлика между двете снимки  !! Вие момичета мислите ли да гледате тази нова постановка ?? Лично аз да !! Нямам търпение да видя Влади в нова роля и различна светлина .. 😊😊

# 526
  Леле Момичета !! Аз не мога да повярвам какво ми се случи току що !! Получих признание от Продуцентите на " Аз и ти преди ние " 😊😊😊    За тази година сърцето ми прескача за трети път благодарение на тези хора !! Това е най милото нещо което един фен може да получи , ако някой преди години ми беше казал че ще видя и ще се снимам със хората от един от най любимите ми сериали ,сигурно щях да кажа че е луд !! А че ще получа такова признание ,дори и сън да беше такава фантазия да не ми е измислил мозъка !! Хора съветвам ви наистина да отидете ставам банална и досадна ( дори и за мен ставам такава ) , това наистина е най истински докосващата пиеса която са видяли мойте очи .. П.П хора мечтите наистина понякога се сбъдват !! Дано и вие получите такова признание. 😊😊🥰🥰

# 527
В събота Влади имаше невероятно хубав концерт пред НДК. Страхотен мъж, хубав, весел, пее, чаровен!

# 528
В събота Влади имаше невероятно хубав концерт пред НДК. Страхотен мъж, хубав, весел, пее, чаровен!
Много е чаровен спор няма тук !! Освен това е и доста земен и много добродушен .. 😊😊 Лично аз нямам търпение да го гледам в новата театрална постановка " Малки красиви неща " , тези дни поръчвам билетите и след това остава да чакам . 😊 П. П Хора докато си припомням Ривърдейл се загледах по Скийт Улрих и забелязвам прилика със нашия Влади .   Даже мога да отбележа че Влади по се доближава до него , отколкото до Джони Деп  . 😊😊

Последна редакция: пт, 18 окт 2024, 16:31 от Жасмина 94

# 529
  • Галифрей
Романтичен Владо 😍 има нещо италианско в него 😘

# 530
Има. Сицилиански мафиозо! Grinning

# 531
Или Денис Топал не е умирал 🤣🤣 !! Страхотни снимки и аз ги видях току що . 😍😍 Зеленото сако страшно много му отива . 😍😍 П.П Хора ще има нетрадиционно четене на Разказите на Луи и Йоанна Темелкова също ще участва !! Днес ми пристигна първата книга и нямам търпение да започна да я чета , ще е и готино ако пак получа автограф от нея . 😊😊

Последна редакция: сб, 19 окт 2024, 11:45 от Жасмина 94

# 532
Хора както ви споменах за " Разказите на Луи " и за участието на Йоанна в този проект ( за който нямам търпение ) малко четох от книгата, и ще бъде доста интересно, самата книга е доста смешна, събрани са доста разкази в нея , 😊😊 препоръчвам ако не сте я чели и вие !! Според мен от тези книги биха  излязли  много добри постановки , и виждам в едната Влади и Йоанна. ☺️☺️

# 533
Снимка качена преди минути от Влади !! Вие ще бъдете ли на някоя от тези дати ?? Лично аз съм си избрала за 24 ноември и честно казано нямам търпение.. 😊😊 Още един спомен във колекцията ми .. 😊😊 Нямаше как да не си го извадя на снимка .. 😊😊

Последна редакция: ср, 23 окт 2024, 12:51 от Жасмина 94

# 534
Утре задължително ще се гледа " На кафе " . Йоанна Темелкова ще бъде гост , и ще разказва за " Разказите на Луи " , и другите и проекти !! Надявам се да кажат и някоя друга дума за " Аз и Ти преди ние " .. Само Влади липсва в цялата картина. 😊😊😊 Много жалко че няма да мога присъствам в неделя на четенето с Йоанна , защото разбрах преди това че ще има и среща с феновете .. 😊😊 Случайно ако някой от вас е там да напише по някой ред как е минало .

# 535
  • Кърджали
Ще гледате ли повторението на сериала?

# 536
# 537
Някой знае ли защо не дават филма по нова? Миналата седмица го имаше, по програма трябваше и тази, но дават друго Sad

# 538
Тези от Нова за една седмица ли пуснаха сериала? Гледах, че на негово място дават Хавай 5-0.

# 539
  • Кърджали
Явно е било временно за запушване на дупки дет се казва.

Общи условия

Активация на акаунт