Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 84

• 80 463
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
  • Deutschland
Балеа шампоаните май всички ги зареждат и при вас. Иначе и тук в ДМ до нас рядко зареждат лимитирани серии, направо е постно отвсякъде. Незнам по какъв критерии избират къде какво да заредят, за да не си играем на "тука има-тука нема". Мъжът ми работи в друг град, много по-малък от този, в който живеем и там имаше заредени даже и Принцесите на Катрис. Друг е въпросът, че успях само един серум да купя, всичко бяха изкупили.

# 106
А пък на сайта на dm.de точно серумът е свършил.

# 107
Фрау, не всички серии ги има тук, убих се да търся хиалуроновата и я няма.

# 108
  • София
Палитрите на BH cosmetics са доста шарени и пигментирани.
Така е, и от няколко дена медитирам върху една. Но при мисълта, че от 16 цвята реално ще ползвам 3, и ми се отщява.  Колко такива имам вече, ехееее...

# 109
  • Deutschland
Фрау, не всички серии ги има тук, убих се да търся хиалуроновата и я няма.

Тя също е нова. Може би им трябва време да ги заредят.

# 110
Ще поръчваме с превозвач, девойки. Колко пък ще ни излезе транспорта? 5-10 лв Grinning

# 111
  • София
С какво третирате единични зачервени пъпки? И може ли да ми препоръчате нещо ефективно за свиване на пори?

# 112
Не знам да има нищо ефективно за пори, освен да се държат чисти.

# 113
Аз изпозлвам ето това напоследък, тъй като имам проблемна кожа, след него хидратирам много добре. Може и да си въобразявам, но виждам резултат 🙄

# 114
Anastasiya.glam след този пост ще ме накараш да пробвам блондинската серия 😁

Аз също бих се зарадвала на подобна препоръка, ако някоя блондинка може да сподели, дали е доволна Grinning
Хоп, нареждам се с отговор на въпроса за блондита веднага. В момента ги ползвам. Хубави са, но за поддръжка на не много изтощени коси.

# 115
Благодаря, Хелия! Дали можеш да пуснеш снимка на продуктите, от които си доволна, че аз ме съм много запозната със сериите на DM все още. Но като цяло (с малки изключения), каквото съм взела досега от веригата, ми е харесало. Мерси предварително Heart

Последна редакция: вт, 13 дек 2022, 13:08 от *Emerald

# 116
# 117
  • Стара Загора
Някой, ако види, показаната серия от Фрау из българските ДМ да свирка и да се втурваме Simple Smile И аз много искам да я пробвам.

# 118
От тази тема научих за шампоана на Balea professional за брюнетки и не го заменям за нищо!
Може ли снимка на този шампоан?

# 119

Общи условия

Активация на акаунт