Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 84

• 80 881
  • 740
  •   1
Отговори
# 345
Аз много харесвам Maybelline The Falsies Lash Lift и Loreal Lash Paradise.

От серията на Есенс Lash princess не съм доволна, имах лилавата и зелената, много са течни, слепват ми миглите и се размазват под очите след няколко дни носене.
Абсолютно на същото мнение съм и аз.
Maybelline fash lift е спиралата, която не спирам да използвам. Над 10 опаковки съм изхабила вече. Дори не се замислям за друга.

# 346
  • Сливен
от ДМ под 10лв
купувам я само от makeup,на цена под 10лв,в България е почти двойна цената.

# 347
# 348
Здравейте, може ли да споделите впечатления от тези два продукта? Ефикасни ли са? Благодаря!

# 349
На мен тази на Катрис много ми се рони и размазва и ако е влажно и вали навън ставам като миеща мечка ..Laughing

# 350
Тази на Катрис вече не се продава. Купих я лятото с 50% намаление и много ми хареса. Вече свърши.

# 351
  • София
Ползвам спиралата на Катрис. Тя е с рациново масло. При мен не се размазва. Харесва ми спиралата!

# 352
Здравейте, може ли да споделите впечатления от тези два продукта? Ефикасни ли са? Благодаря!

Серума не става. Засъхва, трудно се вади с пипетката, ефект не видях никакъв.

# 353
Наскоро се обсъждаха слънцезащитите на Skin 1004 които вече май са започнали да зареждат в ДМ. Попаднах на една картинка коя за каква кожа е подходяща, ако на някой му е полезно.
Скрит текст:

Само внимавайте да не се набутате като мен. От това най-лявото, което е в бутилчица, има и 30-ти фактор. Имаше едно единствено в такава опаковка в този ДМ, в който влязох, въобще не четох тия миниатюрни буквички. Грабнах го, на касата показах снимка на шишенцето и питах това ли е (защото са в запечатани кутии), каза ми касиерката, че е то и си заминах щастлива като хвърлих и бележката. Чак вкъщи видях какво съм си купила.

# 354
Азалия, аз като си го купих първото още ги нямаше в ДМ
Поръчвам от BareCare. Обичам да пазарувам от там защото си купувам и други неща на Skin 1004 както и на SNP, има и промо код -10% maggie10, някой го беше споделил във форума.

# 355
И аз там го гледах, но като казахте, че ги има в ДМ, реших от там за по-бързо. Ще го измажа сега през зимата, няма толкова слънце, но ме хвана яд, да си призная. 😊

# 356
  • При децата ми
Аз съм доволна от тази спирала на "Катрис":

Добре извива и разделя миглите, не се рони, и се премахва лесно.
За мен е много, много добър бюджетен продукт!

# 357
  • Сливен
В makeup

# 358
Един малко глупав въпрос, но как да поръчам от Нотино до офис на Speedy? Излиза ми само опция до адрес..

# 359
лично получаване - офис спиди
или на мястото на вашия адрес - адреса на офиса на спиди и пишете, че това е офиса на спиди

Общи условия

Активация на акаунт