Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 84

• 80 238
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
Взех онзи ден от дм поръчка пусната и предплатена онлайн. Един продукт не е бил наличен и не е пратен, в и-мейла пише, че при липсващи и предварително платени артикули, сумата ще бъде възстановена. Дали да им пиша и-мейл все пак? Някой имал ли е подобна случка?

# 676
  • Deutschland
Най-сетне се добрах до ДМ :
Серуми Балеа плекс няма.

# 677
И аз щурмувах един ДМ преди малко Wink
Основно маски - за ръце, за лице, любимата ми Балеа пилинг маска с плодови киселини я имаше, едим молив за вежди ( мръъъън, сега използвам Pretty Vulgar, и го няма вече никъде, и тоя Max Factor ми се струва като (кофти) имитация, ама да видим)

# 678
Ей,Фрау,как се опулих като видях Плекс серията.....Викам си, най-накрая дойдоха до бг.....ама още явно ще чакаме ние тука....Ей,няма ли да натоварят камиона и за нашата територия вече....

# 679
Покрай истерията с PLEX серията на Балеа, помня, че доста дами тук успяха да се доберат до нея и до серума. Обаче след това ни звук, ни стон (или може би не съм чела достатъчно темата).
Има ли някакъв и какъв ефект от този серум изобщо? Някоя мила дама, която го използва, дали би могла да сподели?

И аз да оставя един отзив. След като овладях ситуацията с косопада с продуктите на Доори, реших да намаля използването им и започнах да ги редувам с шампоана на Балеа без сулфати и силикони. Взех този с кокосово мляко. След измиване с него косата ми е мека и гладка, има обем, а освен това се и омазнява по-бавно.
Отбелязвам само, че не вярвам особено в силата на шампоаните - за мен са просто измиващ продукт, не толкова грижа и подхранване, затова и не търся, и не казвам повече за шампоана.

# 680
Аз ползвам серума. Хубав е много. Първия път малко прекалих с количеството, дойде силен за моята коса - тъка права. Но после всичко си дойде на мястото. Дано да пуснат и другите продукти  някога.
Благодаря на дамата, която сподели за тях тук.

# 681
А с каква коса сте и какво точно прави серума?

# 682
При мен върху моята дълга, суха и изтощена от боядисване коса никакъв ефект няма серумът засега. Но аз смятам, че поне една опаковка трябва да се изхаби, за да се види ефект от такъв тип продукти. Плюс ми е, че не ми прави гадна косата, така че си го нанасям "за спорта", както се казва, без проблем.

# 683
Приглажда косата, хидратира  и визуално  заздравява краищата. 
Не прави обем да кажем, не я прави плътна и жилава. Напротив - омекотява и става като коприна нежна.
Моята казах, че е тънка и много права, но я боядисам и съм доволна от продукта.,

# 684
  • София
Приглажда косата, хидратира  и визуално  заздравява краищата. 
Не прави обем да кажем, не я прави плътна и жилава. Напротив - омекотява и става като коприна нежна.
Моята казах, че е тънка и много права, но я боядисам и съм доволна от продукта.,
И при мен ефектът е същият. Със сухи дължини съм и слагам серума само там.

# 685
Момичета, от кой фиксиращ спрей за грим сте доволни?

# 686
Следя

И от кой праймер за основа за грим?

# 687
  • София
За какви типове кожи питате и какъв ефект търсите?

# 688
  • СОФИЯ
Здравейте,в Лили предлагат ли олио за почистване на лице?моля и за мнения за фон дьо тен от хипоалергичната серия в ДМ,покривни ли са ?Благодаля

# 689
За основа в тик ток сега е много хитова основата на Есенс с диня и мисля да я пробвам.

А фиксиращ спрей търся с матов завършек.

Общи условия

Активация на акаунт