Красивата Монтана в снежна е премяна!

• 13 888
  • 288
  •   1
Отговори
# 60
ха Kore ти ме уби направо  #2gunfire че ти познаваш маи повече хора от мен  Laughing даи сега да видим Моника е една слабичка,мъничка, русичка сладка мацка,аз ги изреждам а ти кажи дали е така   Mr. Green Надето и брат и Славеико,това предполагам е Славеико които наскоро го запопиха и се ожени за Галка,Боби дългия също ми е познат но не съм сигурна дали говорим за един и същ човек,а другите не се сещам,но предполагам че племеницата ми ги познава по-добре,аз като ходя рядко и вече се изпозабравихме а там понеже имаме магазин и кафе та племеницата продава събота и неделя и ваканциите и си ги познава,ще я питам да ме осведоми все пак  Joy може би аз познавам по-големичките,все пак съм 75 набор  Mr. Green ,но ще чакам да пишеш да видим дали поне тези разконспирирах newsm78

# 61
walantana да така са поне тези за които си писала са същите хора Надка на Слави сега е в Гърция работи а Боби има брат Генчо.Сетих се че познавам и Виолетка тя има детенце Мити и Венера но с нея по бегло се познаваме.А коя е племенницата ти може би и нея да познавам.С Моника сме си много добри приятелки още от както дойде да учи в Монтана.

# 62
Хайде момичета-приятни приказки
Аз отивам на купон  newsm68 newsm44
Господи,колко ги обичам тези веселби

На какъв купон отиваш бе Mr. Green? Я, бързо си кажи без бой Peace!

Значи си остава срещата в детския клуб нали?
Коре добре дошла си и ти! И да като видиш две жени (едната възпълничка (аз) Embarassed) и едно дете с кариран каскет да знаеш, че сме ние!

п.п. Момичета моля ви стискайте ми палци защото май ще получа кръвоизлив и ако не дай Боже стане така ще пропусна и срещата и Коледата в болница ще изкарам. Стискайте ми палци, че май на там отива работата Confused.

# 63
Момичета отивам в болницата Confused. Наистина съм с кръвоизлив Cry. Ако мога утре ще пиша.

# 64
maatete разбира се че ще стискаме палци и дано да не стигаш до там че болниците са ужасно нещо.С теб сме. Peace

# 65
maatete стига бе недей така ще стискам палци да се оправиш много барзо.

# 66
  • София , Монтана
 maatete Стискам палци всичко да е наред.Оправяй се по бързо.Дано да не оставаш в болница.Ще се моля за теб  Praynig baby_neutral .За селата аз съм от Стубел и Дива Слатина.Ако някой е от там. newsm78 .Приятно изкарване на всицки които ше са на срещата.

# 67
мамчета сега се връщам от болницата. Утре ако не е намаляло оставам в болница. Биха ми нещо, което не разчитам много добре какво е и същото за пиене. Дано да отшуми.

# 68
  • Монтана
maatete,как си?тук ли си?
Когато имаш резултати кажи

# 69
maatete , как си? Оправяш ли се? Стискаме палци, че в петък къде без теб  Laughing

# 70
  • Монтана
при това положение ще има ли среща? newsm78

# 71
                                      Здравейте,
       Много неприятно,това с Маатете. Praynigвсичко да е наред.И на мен ми се е случвало зимата,от студа...Дано не е нещо сериозно!
Пребройте сте колко сте и решете за срещата,де какво толкова!?
       Полирал-веднага казвай за купона!

# 72
  • Монтана
Ми купон,като купон-песни,танци,ядене ,пиене и т.н
Аз съм по тази част-не обичам да отида някъде и да гледам като теле в железница

# 73
Вкъщи съм си и като че ли съм по добре. Ако всичко е ок. в петък срещата остава! Но мисля, че ще ми се размине.

# 74
  • София , Монтана
Вкъщи съм си и като че ли съм по добре. Ако всичко е ок. в петък срещата остава! Но мисля, че ще ми се размине.
Много се радвам за теб.Щом са те върнали значи нее толкова сериозно.Искам сникми от срещата.Като си ида на Монтана ще ви следя,и там имам копютър.Моите две познати от тази тема ги няма в последно време трябва да ги потърся на скйпа да видя къде се губят.А ние сме добре само дето малката вдига температура от снощи е с 38.7 и сега вече я свали,предполагам че е от зъбите,расте и кътник.Следобят сме на лекар да се види от какво е.Дано всички сте добре.Ако имам поврече време в Монтана ще пиша да се видим,с които са свободни.

Общи условия

Активация на акаунт