Днес Бони-Бонбони става на 9 месеца.
Скочи в 7, за да изпрати тати и бати, а и моят ден да започва вече. (Какво се излежавам още на такъв ден!)
Черпим мамите с кафенце рано сутринта. На бебчетата - вкусно млекце за весел ден.

Мария просто е тръгнала след мама. Адиланд, радвам се, че не се е ударила лошо. Да я нацелуваш, като се събуди. Мъниците постоянно падат и ще падат, но ние можем да ги предпазваме от сериозни травми. Някои бебоци от седнало положение падат.

Честито зъбче на Кайо. Да му растат безпроблемно белички и здрави.
И ние сме си поръчали на Добрия старец такава придобивка, но дали ще ни огрее ....
каза още, че и е разказала как дърпа всички чекмеджета и вади от шкафа дрешки и каквото др. си намери... и мама като влезе в стаята няма къде да стъпи Габи, ти се майтапиш, ама това с чекмеджетата е вярно. В хола нямаме чекмеджета, но в стаята на батко и има контейнер с чекмеджета и наистина вчера го откри за първи път. Даже си прискрипа ръчичката, но и беше толкова интересно, че само се огледа и пак продължи да пипа. Те са си опасни, защото много лесно се плъзгат. Прищипаните пръстчета съвсем скоро ще са често срещано поражение, така че да внимаваме.
. Ще види Дядо Коледа само по телевизията ама такв е живота. Вече е по-добре ама в това лошо време не смея да го изведа. Вече не прави температура над 38 и съм супер хепи - явно антибьотика е започнал да действа.
В тази мъгла наистина е кофти да се извеждат бебчетата. Поне според мен де. Въздухът е влажен и цялата мръсотия е в него
Аз вчера мръднах до магазина за малко и веднага започна да ми дращи на гърлото... Дано да не стане по-сериозно...
Мен от снощи ме пристяга гърлото, а Маги сутринта се събуди със сополи "като циганче", както се изказа татко й. Взех й вит С и дано се разминем с това. И аз се тъпча с вит С и аспирин + таблетки за гърлото. Няма начин просто преди всеки любим празник да не се смотам поне малко
защо си ги пращате снимките по мейлове, като може всяка да си изтегли снимката, която желае от сайта директно. Отваря снимката, която си е харесала в пълен формат, след което със щракване на обратен (десен) бутон върху снимката, избира от менюто Save as....и си я качва на компютъра.

къде съм гледала досега хем трагично хем смешно 
За сега това е от нас! rapan4e честита месечинка на Бони!
, но се оказа алергия от Нурофен.
, което ме накара да се чувствам много виновна.