МАРТенските ни душички украсяват коледни елхички!

• 8 146
  • 274
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Добро утро на всички!

Днес Бони-Бонбони става на 9 месеца.
Скочи в 7, за да изпрати тати и бати, а и моят ден да започва вече. (Какво се излежавам още на такъв ден!)

Черпим мамите с кафенце рано сутринта. На бебчетата - вкусно млекце за весел ден.

bouquet       bouquet       bouquet

Мария просто е тръгнала след мама. Адиланд, радвам се, че не се е ударила лошо. Да я нацелуваш, като се събуди. Мъниците постоянно падат и ще падат, но ние можем да ги предпазваме от сериозни травми. Някои бебоци от седнало положение падат.  Joy

Честито зъбче на Кайо. Да му растат безпроблемно белички и здрави.  Laughing

И ние сме си поръчали на Добрия старец такава придобивка, но дали ще ни огрее ....

Симона преди малко ми каза, че е споделила с Бояна какво прави във ваничката и че е много забавно и затова е изпробвала този номер. Мама вече я къпе с хавлия. Wink каза още, че и е разказала как дърпа всички чекмеджета и вади от шкафа дрешки и каквото др. си намери... и мама като влезе в стаята няма къде да стъпи Mr. Green и на Бобчо казала, а и сега всички, които четат с бебетата в тях вече и те знаят... Laughing Laughing Laughing

Габи, ти се майтапиш, ама това с чекмеджетата е вярно. В хола нямаме чекмеджета, но в стаята на батко и има контейнер с чекмеджета и наистина вчера го откри за първи път. Даже си прискрипа ръчичката, но и беше толкова интересно, че само се огледа и пак продължи да пипа. Те са си опасни, защото много лесно се плъзгат. Прищипаните пръстчета съвсем скоро ще са често срещано поражение, така че да внимаваме.

Последна редакция: пн, 18 дек 2006, 07:52 от rapan4e

# 166
Здравейте,
ще взема днес забравените неща в клуба. Пишете ми на лични как ще си ги вземете.  Wink

# 167
Честито на всички именници от вчера!!! Здраве и щастие Ви желая от сърце!
За днес преместиха коледното парти и с офисните бебета, та ние пропускаме всичко  #Cussing out. Ще види Дядо Коледа само по телевизията ама такв е живота. Вече е по-добре ама в това лошо време не смея да го изведа. Вече не прави температура над 38 и съм супер хепи - явно антибьотика е започнал да действа.

# 168
Ger4o, радвам се, че Иван е по-добре  Hug В тази мъгла наистина е кофти да се извеждат бебчетата. Поне според мен де. Въздухът е влажен и цялата мръсотия е в него  Sad Аз вчера мръднах до магазина за малко и веднага започна да ми дращи на гърлото... Дано да не стане по-сериозно...  Praynig

# 169
Офф, и ние с Маги се присламчваме към отбора на сополивите  Tired Мен от снощи ме пристяга гърлото, а Маги сутринта се събуди със сополи "като циганче", както се изказа татко й. Взех й вит С и дано се разминем с това. И аз се тъпча с вит С и аспирин + таблетки за гърлото. Няма начин просто преди всеки любим празник да не се смотам поне малко #Cussing out Tired

# 170
Добро утро,
честит имен ден на всики Данита със закъснение Hugда ви е живо и здраво името Hug

Някои бебоци от седнало положение падат.  Joy

Ми ей ни нас, както си седим, туп назад и си тресва главата в пода Sad С всеки изминал ден мисля че това дете няма да се разпълзи, директно май ще проходи, хвана й цаката на проходилката вече и какво ще се мъчи да лази Wink

# 171
Момичета,  newsm78 защо си ги пращате снимките по мейлове, като може всяка да си изтегли снимката, която желае от сайта директно. Отваря снимката, която си е харесала в пълен формат, след което със щракване на обратен (десен) бутон върху снимката, избира от менюто Save as....и си я качва на компютъра.

# 172
  • София
Добро утро,милички! Hug
Честита месечинка на Бони-Бонбони!  bouquet
Честито зъбче на Кайо! tooth
Герчо,радвам се,че Иван е по-добре вече.Жалко,че пропуска и двете партита,ама нищо,ще си навакса детето по-нататък,важното е да е здравичък.
Нашия татко и той днес се тръшна болен,гърло го боли и е отпаднал...,дано не е заразно и само да е настинал. Praynig
Айде,чао за сега!

# 173
  • Русе
Добро утро  Hug
Не ми остава мн време напоследък за форума, отварям да чета и забягвам на някъде.
Браво изкарали сте страхотно на партито разгледах снимките  Hug снежанка обаче ми разби фантазиите  hahaha
Аз открих че мойта беба има три горни зъба вече доста пораснали направо  #Shocked къде съм гледала досега хем трагично хем смешно  Mr. Green  Joy
adiland, Преслава падна  2 пъти от спалнята и аз се чувствах виновна, но определено не си лоша майка на всеки се случва Hug rapan4e честита месечинка   bouquet
kalina na kayo и на вас честито зъбче   bouquet
Поне вече си украсихме  в къщи , елхата съм я вдигнала на високо, че иначе само докато  я види че е долу и се засилва да я оскубе  Joy
Лек ден че дребната вече почна да ме подръпва   Hug

# 174
Здравейте!
Аз първо да се извиня, че не дойдохме на партито...Било е страхотно! Дано следващия път да сме на линия.
Мен ме хвана някакво стомашно разтройство и пазих тоалетната така да се каже...Нищо друго ми няямаше...Много ме е  яд,че не дойдохме. Всички бебчета са страхотни сладури

И сега специално извинение за Тася, че се видяхме в неделя на Коледния базар, но аз не честитих на Дани празника. Извинявам се, но просто не знаех, че тогава има имен ден.
Затова честито със закъснение от нас!
Честит празник на всички празнуващи бебчета и мами!

И аз съм за по-чести срещи без бебоци

Нашият режим е
9ч  попара,супа със сухар (кус-кус, овесени ядки - не ядем)
13ч обед, малко супа и после основно ястие
17ч няккава каша( кисели не ядем), но най-често дояждаме с кисело мляко с бисквити
и 21ч вечерното кисело мляко

Последна редакция: пн, 18 дек 2006, 11:29 от terina

# 175
Лили, в сайта снимките са ограничени до 3 МВ и ако снимката е по-голяма се намалява качеството и (незнам дали правилно го обясних  newsm78 , надявам се да си ме разбрала).
Борива, аз също съм направила няколко снимки на Преско. Ако ги искаш дай ми мейл и ще ти ги пратя.
Ади, не се притеснявай - това с падането на бебоците е "често срещано явление"  Hug
Калина, честито ви зъбче newsm47
Рапанче, честит мини рожден ден на малката красавица   bouquet
Веси, дано не е нещо сериозно и Маги бързо да се оправи  Praynig
Ние все още сме на 5 хранения, но мисля че скоро ще минем на 4, така че ще са ми от полза вашите режими  Heart Eyes
И накрая, но не на последно място - честит имен ден на патерици на всички малки и големи Данита  Heart Eyes
Аз вчера се отдадох на чистене и украсяване. Ще се опитам да снимам "произведенията" си и да ви ги покажа.

# 176
Здравейте и от мен!Ади,не се притеснявай за Мимето,но я пази много.И не си лоша майка.Мен ме е страх да я оставям Алекс не вързана в количката,защото си дига вече дупето и може да забие глава в пода някой ден.Иначе ние още сме на 5 хранения и много се учудвам,че никоя от майките не дава попара,защо?Ние се храним така:
8-8.30-адаптирано мляко
11-11.30-попара
сок
14-14.30-зеленчукуво(месно) пюре
16-16.30-плодово пюре
18-18.30-млечна каша
21-21.30-адаптирано мляко
Ади,аз като и давам домашно пюре не слагам мляко,а само от бульона.Чао засега от мен и без контузии

# 177
Здравейте и от нас!Юджи днес е много хремав започна и да кашля,чакам лекарката да дойде да го прегледа.Толково го мразя това студено време с тези настинки. Close  За сега това е от нас!  rapan4e честита месечинка на Бони!   bouquet

# 178
Привет
Ние закрепихме положението с температурата , но сега се опитва да се разсополиви.В Събота и изби някакъв обрив и аз изтръпнах да не е някоя от пъпчивитв болести Sick , но се оказа алергия от Нурофен.
Сега вече всичко е наред и Ели се спуква от сън.Наваксва си за безсънните нощи.Тази сутрин имахме работа с баща и по инстанциите и трябваше да я вземем с нас , но милото така дълбоко и сладко си спеше , че ми се къса сърцето докато я събудя.След това заспа в колата .прибрахме се преди час , а тя още си спинка сладко , сладко.
Искам да ви питам , ВАШИТЕ ДЕЦА ЗАХЛАСВАТ ЛИ СЕ???.напоследък не минава ден без Ели да ми изкара акъла.За пръв път го направи като падна от спалнята в 5-ти месец.И сега ако се изпусне и падне рязко или нещо не стане на нейната , се захласва на секундата , а не след продължителен рев както си мислех , че става.Много ме стряска , защото цялото и тяло се стяга и започва да прихлъцва и не си поема въздух.
В петък вечер беше най - голямата криза и то по моя вина. EmbarassedЯвно ми бяха дошли в повечко  безсънните нощи.Излязох от стаята и казах на баща и да се преспиват , защото съм много нервна.Имах чувството , че ще се пръсна по шевовете.Да ама детето е свикнало да спи с мен и не спря да мрънка  , което беше последната капка.Влетях в стаята и се развиках на мъжа ми , че не може едно дете да приспи , но явно тонът ми е бил ужасен , защото детето се стресна и изпадна в поредното захласване.Веднага я грабхан и тръгнах към чешмата.Нпръсках и лицето , погушках я , разтърсих , я и след като и дадох бибата се поуспокои , но след малко ....пак...Накрая включихме сешоара и тя се успокои , но половин час след това имаше някакви тикове.Мъжа ми ме обвини , ч е ще повредя детето Cry , което ме накара да се чувствам много виновна.
След това си поплаках , което учудващо успоки и приспа Ели.
Но на мен още ми тежи , че се отдадох на гнева си в нейно присъствие , с което очевидно я травмирах.Имам крещяща нужда да се отделя от нея поне за едно денонощие и да изпусна парата , защото май доста сме се натоварили взаимно.
Извинявайте , че стана толкова дълго , но освен с вас , с никого не мога да го споделя.Всеки си гледа живота и даже баба и (свеки) не звънна да пита как е детето , а знаеше че е болно.А на майка ми казах , чак вчера и тя беше готова да си дойде от Гърция за да ме отмени.Но това не е добра идея

# 179
Да, Цеци и аз съм същата
Много съм нервна, само се караме с мъжа ми. А той много работи, връща се късно, аз съм по цял ден сама с Елина и не мога никъде да мръдна. Единствено сестра ми идва понякога да ме отмени за малко.
Бабите са далеч...
Наистина и аз съм на мнение, че трябва поне за един ден да се отделим с Елина, но няма как да стане и само нерви хабя. което се отразява и на Елина есетствено.
Иначе тя не се захласва така, както описваш

Общи условия

Активация на акаунт