Честит имен ден и на Bezmerna!
Мила, и аз се чудех кога се пада именния ден на Борисовците, защото според майка ми е на богоявление, т.е. на 6-ти януари а в календара пише на 2-и май
И аз мисля да си е на 2-и май, дори говорихме тогава и да го кръстим догодина
А за твоя Бобчо избираш си значи един ден от всичките и това е 
Мами, преди партито бяхме подхванали за родителските грешки, аз си мисля че няма как да не правим такива, но дано поне да са сведени до минимум
всеки си е избрал какво да прави и да не прави като родителите си
аз примерно в стресови ситуации много "изпращявам", в смисъл обикновено се разболявам или се разплаквам от най-малкото нещо, въобще неедакватно реагирам и т.н. и съм сигурна, че това е точно от някоя грешка на наште като примерно с гърнето
обаче пък то за всяко нещо все има по поне 2 коренно противоположни мнения Кате, не си се похвалила - знае ли се какво е бебето вече?
аууууууу как забравих - днес и Боби става на 9 месеца най-накрая

Ние така направихме за Кристина. Понеже е кръстена на баща ми - Красимир - който празнува на Кръстовден, а името й било производно на Христос (Христо) - което си е на Рождество. Отбих се в една църква и питах - казаха ми, че е на Кръстовден

Разбрах от майка, че сте изкарали супер, а сега като гледам и снимките, вече съм сигурна... Хубаво е, че тук-там се мярка и мойто мишленце по снимките, та да му показвам след време от кога е тръгнал по купони...

...