МАРТенските ни душички украсяват коледни елхички!

• 8 155
  • 274
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Здравейте,маминки! Hug
Аз да ви почерпя,че днес моето момченце има имен ден!
Весел празник на всички Даниеловци и Даниели!Много късмет да им носи името!

# 136
Тася да ви е честит именния ден Дани да е здравичък послушен и все така сладък   bouquet  Heart Eyes  Hug

Последна редакция: нд, 17 дек 2006, 15:25 от miki3

# 137
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА МАЛКИЯ ДАНИ!
Да е жив и здрав и много ад радва мама и тати  Grinning

# 138
  • София
Честит имен ден на Дани! Да е жив и здрав и все така усмихнат!   smile3525

Честит имен ден и на Дани на Зоуи! И той да е жив, здрав и пъргав! smile3525

# 139
честит имен ден на Дани и на всички именници!!!  bouquet  bouquet  bouquet  Тasia Да ти е жив и здрав! Heart Eyes

# 140
Честит Имен Ден на двете Данита! Да са живи, здрави, пъргави, засмяни, умнички и добрички!

Тъй като и аз съм именичка ви черпя по една тортичка  Grinning  cook
за съжаление близките ми не взимат на сериозно имения ми ден и никога не го празнувам, даже никога не се и сещат поне да ми честитят, но не им се сърдя  Grinning

# 141
Честит Имен Ден на Дани!Да расте красив,умен,добър и късметлия за радост на мама и тати!А на партито и ние ще гледаме да дойдем другия път!

# 142
Тъй като и аз съм именичка ви черпя по една тортичка  Grinning  cook
за съжаление близките ми не взимат на сериозно имения ми ден и никога не го празнувам, даже никога не се и сещат поне да ми честитят, но не им се сърдя  Grinning

Да ти кажа и с рождения ден на майка ми беше така, докато просто тя не започна да си организира празнуването. Все се оплакваше, че й забравяме рождения ден /което си е основателно разбира се/, но как да го помним, като си беше като всеки друг ден. Нищо специално нямаше. Та майка ми започна да спретва най-малкото по-празничен обяд или вечеря и вече нямаше как да го забрави. Говоря за преди години, де. Та пробвай и ти в този номер. Тогава няма как да ти подминат празника  Wink

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН И НА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС!   bouquet

Аз в крайна сметка реших, че ще взема на Маги уолкър за Коледа. Мислих, мислих и нищо друго не измислих  newsm78 Пък и на Коледното парти доста си побутваше колите с дръжките, та реших, че това ще е. Гледах ги и тези колички, които някоя мама се беше похвалила, че си е взела, но ми се струва, че ще се спра на уолкъра на Чико. Този на Фишър Прайс е по-скъп, а съществена разлика не виждам.

# 143
  • София
Здравейте! Аз чак сега успявам да се включа.

На всички именици много късмет и усмивки!
Бебешкото парти наистина беше страхотно.  Peace Бояна както се беше залепила в началото за мен, така после си лазеше и се закачаше с децата и със сигурност можеше да остане още. Много и хареса. А за Дядо Коледа и Снежанка...  Sick Аз не рискувах и само отдалеко им се радвахме.  Laughing
От умора заспа веднага в колата, но като се прибрахме и като ококори едни очи, бърбори, вика - толкова превъзбудена, че чак в 20.30 заспа. Обаче при къпането вечерта установихме с мъжа ми, че е научила нов много мокър номер. Така пляска с две ръце във водата, че и двамата с баща и бяхме вир вода. Така си кротуваше до вчера във ваната... Бързо си признавайте чие детенце я е светнало, че може и такива поразии да прави.  Wink
През нощта също беше много неспокойна, което не е характерно за нея. Не зная дали е от Дядо Коледа и Снежанка, но май е от емоциите. Явно детето си ги преживява нещата.
Мен също много ме зареди тази среща, нищо, че контактите ми с другите майки бяха сведени до минимум. Аз повечето дечица ги познах от снимките, само че на живо са още по-готинки и по-забавни. Страхотни са ни мартеничетата - да са ни живи и здрави!  Hug Благодаря още веднъж за идеята и организацията!   bouquet

А, когато в 4 сутринта гушнах Бояна, тя ми се оплака, че никое момченце не я е харесало.  Sad Обясних и, че докато е вързана за мен, така ще е. Другия път да ходи и да ги щипе  - да видим няма ли да я забележат.  Wink Обещах и да пусна малко нейни снимки, та ако има още свободни момченца ...

Паролата е boni.

СНИМКИ НА БОНИ

# 144
Честито на именниците!!!
Тася, честит имен ден на Дани, да е така талантлив и той като мама  Peace  bouquet Heart Eyes, здраве и много, много радост да Ви носи!
 Heart Eyes Hug

# 145
  • In the jungle out there..
...никое момченце не я е харесало...

Аааааааааа, не е вярно Naughty Ние я харесахме, ама като не познаваме нито снахата, нито сватята, нямаше как да си кажем Mr. Green Взимаме я тази чаровница Heart Eyes

# 146
Честит имен ден на малки и големи именници  bouquet  bouquet  bouquet
много щастие и здраве  bouquet  bouquet
мами някой знаели ,кога Божидар има имен ден newsm78чудя се дали не бе около Коледа newsm78и да не го пропуснем дребния newsm78
Рапанче много ти е красива Боянка  bouquetи много прилича на теб  bouquet

# 147
  • София
Мила, май няма единна дата - или на 6ти януари (Ивановден), или на Тодоровден (който се мени, но някъде март се пада). И Иван, и Теодор/Тодор се превеждат като "божи дар" - така че имаш време да си избереш. Simple Smile

Хм, 6ти януари е Богоявление/Йордановден, а Иван наистина значи "божи дар", ама никъде не срещнах Ивановден да е имен ден на Божидар.

А логиката да е Коледа идва от българското име за Рождество - Божик.

Заплювай си една дата, иначе ще трябва да черпиш 3-4 пъти в годината. Simple Smile

И за н-ти път редактирам, за да ти сложа да прочетеш ето това: http://archives.bg-mamma.com/archive/000/062/416/62416/62416.html

Последна редакция: нд, 17 дек 2006, 19:07 от galia2006

# 148
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕНИЦИ  и от нас!

Да ви се похваля, намерих каскета на Ники из раницата.Как не го видях снощи не знам!  Simple Smile

Лека вечер на всички

# 149
Честит празник на всички именици!  bouquet Да са живи и здрави! Специални поздрави за Дани на Тася от Катеринка  Heart Eyes
Партито беше много хубаво, имам снимки, но ще ги пусна по-късно, че сега имам семейни ангажименти!
Лека и спокойна вечер на всички!

Общи условия

Активация на акаунт