Днес Ели прави 9 месеца и поръча да почерпя всички мами и бебоци

При нас вече всичко е спокойно.Детето е добре , аз също.Мъжа ми каза , че ми готви изненада , но не мога да изкопча каква
Вчера бяхме на консултация.Вече сме 8.800 - 73 см. Казаха ми да я водя на консултация чак след грипния период.И дано остискаме здрави до тогава.А по повод температурата и обрива ми казаха , че напоследък при децата на 8-9 месеца се наблюдавала някаква вирусна шарка , (която протича: 3 дни температура , три дни обрив) и нищо чудно да е било това.Жалко , че обрива отшумя докато я видят, но важното е , че не я натъпкаха с антибиотици , което е опасно в такъв момент.добре , че не дойдохме на партито.А за захласването - обикновено отшумявало след като се кръсти детето.Препоръчаха ми -да я заведа да и баят.Странна препоръка от лекар , но.....
Калина , радвам се че си добре след катастрофата.Майната и на колата , ще я замениш с нова.А
наръчника за сополи си го бива

Пожелавам ти да е здравичка и много да те радва 
Има ли още такива в Била 
Знае детето накъде да се ориентира 
Но не пречи да си гледам

И на мен много ми хареса украсата. Но най-ми хареса комбинацията между украсата и дървената дограма, супер е 

Ще я видя в събота вечерта, когато и ние ще пътуваме натам, но пак ми е тъжно. От друга страна довечера съм на Коледното парти на фирмата и мисля добре да се повеселя.
Да не говорим, че програмата ми за следващите няколко дни вече се запълни със срещи с приятели и разни мероприятия - абе общо взето се чувстваме като отвързани с мъжа ми