МАРТенските ни душички украсяват коледни елхички!

• 8 124
  • 274
  •   1
Отговори
# 255
Добро утро на всички
Днес Ели прави 9 месеца и  поръча да почерпя всички мами и бебоци cheers newsm38 smile3510 cook

При нас вече всичко е спокойно.Детето е добре , аз също.Мъжа ми каза , че ми готви изненада , но не мога да изкопча каква Mr. Green
Вчера бяхме на консултация.Вече сме 8.800 - 73 см. Казаха ми да я водя на консултация чак след грипния период.И дано остискаме здрави до тогава.А по повод температурата и обрива ми казаха , че напоследък при децата на 8-9 месеца се наблюдавала някаква вирусна шарка , (която протича: 3 дни температура , три дни обрив) и нищо чудно да е било това.Жалко , че обрива отшумя докато я видят, но важното е , че не я натъпкаха с антибиотици , което е опасно в такъв момент.добре , че не дойдохме на партито.А за захласването - обикновено отшумявало след като се кръсти детето.Препоръчаха ми -да я заведа да и баят.Странна препоръка от лекар , но.....

Калина , радвам се че си добре след катастрофата.Майната и на колата , ще я замениш с нова.А
наръчника за сополи си го бива Grinning

# 256
Добро утро мамчета !
С този снежец навън ми стана едно такова предпразнично ... People Santa
Цеци, Честит празник на малката красавица Ели  baloni Пожелавам ти да е здравичка и много да те радва  Hug
Кетито, много красиво това еленче  Heart Eyes Има ли още такива в Била  Wink
Зоуи, браво на Дани  smile3501 Знае детето накъде да се ориентира  Laughing
Калина, добре че на теб нищо ти няма след този инцидент  Praynig
Дейзи, мерси миличка  Hug , май само ти оцени "произведенията ми"  Wink Пък щом ти е харесало у нас, ами заповядайте с Али на гости  Grinning
И като сме се заговорили за млечни продукти да ви питам : Каква марка сирене купувате за бебешорите ?
Аз изнамерих тази статия http://www.bnap.org/?p=89 , но личния опит си е личен опит  Simple Smile

# 257
А за захласването - обикновено отшумявало след като се кръсти детето.Препоръчаха ми -да я заведа да и баят.Странна препоръка от лекар , но.....

Shocked

Тази докторка, защо направи не те прати на гледачка, та тя да каже как е детето  Laughing Маги я кръстихме преди 3м, но това не й пречи да се захласва. Но явно си е съвсем вярно това, което Ади беше пуснала от Спок, просто това си е до темперамент. Маги си е Овне от вкясъде и си го показва  Mr. Green Въпросът е, че аз от сега я свиквам, че номера не й минава с ревове и тя напоследък се отказа да реве на инат /пу-пу Praynig/  Mr. Green

Значи не са толкова страшни цените на Фокс. Може да се поразходя до Мола. Макар, че и ние имаме толкова дрехи, че не знам дали ще смогнем да ги поносим всичките  ooooh! Но не пречи да си гледам Mr. Green

Вози се милото в пазарската количка и с тия рогца,......точно като еленче Joy hahaha
Ако знаете какъв фурор направихме  Joy, много народ развеселихме hahaha

И Маги много обича да се вози в тези колички със столчета отгоре в Хита. Като я качим на високо и започва едно радостно писукане  hahaha

# 258
добро утро момичета,
от вчера Благо знае нов номер от легнало положение сяда, ама по-много странен начин според мен, легал по корем, вдига дупето, и с ръцете се отбутва назад и сяда Laughing
нямаме температура от вчера сутринта, супер Laughing
Цеци честити 9 месеца на малката сладурка  bouquet
Благо е кръстен и още си се захласва, така че..... не се притеснявай толкова, като се захласне духаш в лицето, безотказно действа.
Калина добре че на теб нищо ти няма, колата майнатат и, а пък и щом е застрахована.
Герчо честит фотоапарат, сега чакаме снимки на Иван Laughing
Галя аз взимам най-често сирене на Баба за вкъщи и от него давам на малкия.
а на Кетито синеочкото, с рогцата, нямам думи Heart Eyes
лек ден

# 259
Дейзи, мерси миличка  Hug , май само ти оцени "произведенията ми"  Wink

Ааа, не е вярно  Naughty И на мен много ми хареса украсата. Но най-ми хареса комбинацията между украсата и дървената дограма, супер е  Grinning  Peace

А за сиренето. Аз взимам от тези маринованите в купии. На Бор Чвор ми харесва най-много. Просто си мирише на мляко и сиренето е твърдо, а не като сирене-крема, като някои. Лошото е, че го няма навсякъде.

Герчо, честит фотоапарат  Grinning

Кетито, можеш ли да снимаш твоите календарчета и да ги покажеш. Аз си поръчах при един приятел, който работи нещо такова /не знам точно какво Mr. Green/ Ще станат о/о 20бр джобни календарчета и 2бр последно реших настолни календари, А4 формат.

# 260
Значи във Фокс, само аз съм хванала едно боди за 25 лв. и един пуловер за 40 newsm78

Галя, което си е си е, няма защо да ми благодариш, мерси за поканата, ма много сте ми далече иначе щях да се изсипя на гости Wink

Момичета, днес ми е много тежко, едната ми баба почина вчера, жената беше на легло от 6 години и много се мъчеше, та се отърва дето се вика, ама все пак ми е супер гадно.

# 261

Дайзи, моите съболезнования. Бъди силна
Танита, и моята щерка така сяда и аз в началото много се същисах, защото ми се видя сложно упражнение, но и тя така сяда.
А за Фокс, също съм купувала летни дрешки и останах много доволна. Сега са започнали намаленията им, така че мисля пак да ги посетя
Ето и Елина пред нашата елха, едва я снимах, не спря да се върти
http://snimka.bg/album.php?album_id=86810&photo=2

# 262
Дейзи моите сьболезнования Praynig Praynig Praynig

# 263
  • София
Дейзи, моите съболезнования  Sad

леле колко са сладки мартенските джудженца и еленчета  Heart Eyes Аз за съжаление не мога да снимам Емка под елхата, защото ми се счупи фотото в деня на бебешкото партито  Sad А ново чак след Коледа  Confused
От Фокс и аз  съм купувала, последно един пуловер и съм много доволна. И ние сме пълни с дрешки, та за сега се въздържам Simple Smile Аз днес изпращам Емка в Плевен с моите родители и ми е много тъжно  Cry Ще я видя в събота вечерта, когато и ние ще пътуваме натам, но пак ми е тъжно. От друга страна довечера съм на Коледното парти на фирмата и мисля добре да се повеселя.  Crazy Да не говорим, че програмата  ми за следващите няколко дни вече се запълни със срещи с приятели и разни мероприятия - абе общо взето се чувстваме като отвързани  с мъжа ми  Mr. Green Та малко ще поразпусна и аз  предколедно Simple Smile
Сирене купувам на дядо либен - в кутия. Доволна съм. Кисело мялко давам понякога, на Ема й харесва много, но рядко я ощастливявам с него  Blush

# 264
Дейзи, моите съболезнования!
tanyta25,  Вики понякога сяда така и на мен ми изглежда трудно, ама на тях сигурно им е по-лесно.
Кетито, Дени е голям сладур!
Честита месечинка на Ели!
И аз пробвах да я снимам Вики пред елхата, ама за 1 минута не се спря това дете. Едвам успях да я снимам и да опазя елхата Simple Smile
Парола за снимките: viki
http://snimka.bg/album.php?album_id=86220&photo=10

Аз взимам най-обикновено сирене Добрич и го обезсолявам. За киселото мляко взимам Пършевица 2%, но аз не й давам много често. Понякога за закуска с бисвити.
Новото ни упражнение е да се изправя в леглото и да яде решетка.
http://snimka.bg/album.php?album_id=86220&photo=13
 Ей такива неща при нас
 Heart Eyes Hug

# 265
Добро утро и от нас!
Дейзи , много съжалявам за баба ти, бъди силна , ще се моля за нея Praynig
Гале и аз много харесах украсата , а за Ивка   bouquet красавица Heart Eyes
Ето сега и снимки от нашата украса:http://snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=86813
по-късно пак ще пиша, че Катя ме напада ooooh!

# 266
Дейзи, моите съболезнования   Praynig  Praynig  Praynig
Калинче нали си жива и здрава  Hug, ламарина се изправя, а щом ще ти изплатят тотална щета току виж си се обзавела с чисто ново ново БУБУ  Wink
Герчо, ама моля ти се покажи как снима този апарат  Party
Кисело мляко съм давала само да си близне 1-2 лъжички и то активия с мюсли или сини сливи  hahaha и много му хареса, но след 1 година мляко!

# 267
  • София
daizy Моите съболезнования, миличка spoko

Цеци, честита ви месечинка Heart Eyes и дано този месец Ели е по-спокойна и да не тормози мама Peace

Галя Еленчета няма Mr. Green ама рогца има още в Била-по 0.99лв Wink

veselina_s_p Моите календари са А3, още не съм поръчала джобните!
Ето ги:

http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=1766943

# 268
Дейзи, много съжалявам за баба ти  Cry Но наистина се е отървала жената. Дядо ми и той лежа на легло, но о/о 1год преди да почине  Sad Мъка си е това и за болния и за хората около него  Sad

Аз довечера ще снимам моята украса в къщи, обещавам. Сега мога да ви покажа малко снимки от скромната ни украса в офиса

http://snimka.bg/album.php?album_id=86837&photo=4

Щяхме да ходим уж да пазаруваме тази година още украса, но от работа не остана време  Tired

Кетито, календарчето е супер  Peace Във вас ли я прави снимката или във фото? Аз исках да направя нещо на Фотошопа, но не ми остана време да го проуча и ще разчитам на приятеля ми. Каквото той направи, това ще е. Но за догодина ще се ошлайфам. Вижте една мама какво сладурско нещо е направила:
http://images12.snimka.bg/001767155-big.jpg
 Grinning

Исках да направя нещо такова за всеки сезон.

Последна редакция: ср, 20 дек 2006, 12:09 от veselina_s_p

# 269
Дейзи мойте съболезнования.
Цеци честита ви месечинка много да те радва newsm51
Кетито календара е уникален! Hug
Галя ,Ели украсите ви са много хубави, сега като заваля снежко май ми е по- празнично и да се хвана и аз да я направя мойта.
Калинче добре , че си се разминала само със смачкана ламарина(запали една свещичка)
В Била има и от тези пъзели за земята 2,3 вида , но не видях цената.
Аз да питам някоя мама преди време беше писала за глина с отпечатъци на бебе, много ми хареса и ако не се лъжа беше казала магазин Дар, но в нашия така странно ме изгледаха, та кажете къде да намеря такава моля ви???? newsm17

Общи условия

Активация на акаунт