Пазаруване от НМ, тема 60 - юбилейна

• 35 527
  • 763
  •   1
Отговори
# 120
Взех мъжката пижама, XL e. Ако бях взела XXL, гащурите щяха да са като на някой падишах шалварите! Огромни са и тези, ама ... трикото някак е стегнато и не очаквам да станат хептен на парашут, мм каза, че си я иска. Горното ми се струва късичко за него и сигурно като го изпера сега, ще се скъси съвсем, ама неам нерви да връщам, не че не чакам още три пратки от НМ и мога да върна тогава, но НЕ. Поръчах му отделно само две долнища L, ще му стигнат за дълго време напред.
Струва ми се, че мъжкото долно е уголемено. Боксерки 5бр и два чифта къси гащи връщах.

# 121
Ама на всичко ли?! Дънките, дето му взех три чифта, са регулар и са 36. Пък на всички спортни марки носи L за спортни гащи. А боксерките май тогава пак равнявайки се по теб ги купувах, но не помня кой размер са.

# 122
По повод Пепко да спомена на какво попаднах преди време. Лятна пижама от HM /взета на някакво намаление около 18-20 лв. - не си спомням точно/ се оказа абсолютно същата  в Пепко на цена 11 лв./тази цена я запомних/. Вероятно важи и  за други артикули - разлика само в етикетите и цената.

Ако говориш за тази, имаше същия модел в Пепко, розови.
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0856919009.html

Добре, че я взех почти на същата цена като в Пепко, с някакви кодове/намаления, че много се разочаровах. Дъното провисва след като се обуе и стои много грозно.
За органичния памук съм съгласна с Dareland. На НМ е много мек и приятен, на Пепко е твърд.

# 123
Ама на всичко ли?! Дънките, дето му взех три чифта, са регулар и са 36. Пък на всички спортни марки носи L за спортни гащи. А боксерките май тогава пак равнявайки се по теб ги купувах, но не помня кой размер са.
Всичко съм връщала. На всички марки е ххл, на ХМ хл или дори л биха му станали. Отказах се вече да му поръчвам от тях. Може би аз съм случвала само на уголемени модели, не знам.

# 124
Ех, не ми дава да комбинирам два ваучера от 5 лв. Нищо де..

# 125
  • Mostly in my mind
Няма как еднотипни отстъпки да се комбинират.

# 126
Преди даваше, пробвах и с 10%, ама не ще.

# 127
Аз съм доволна, защото един от сутиените, който исках да поръчам беше доста намален и едно бебешко комплектче, което следя с 50%. Даде ми да ползвам и 5 лв. ваучер.

# 128
И аз се чудя на това яке, но в моя случай ще трябва да купя за няколко години напред, по-малките номера са свършили 😀
Скрит текст:

Някой има ли такова детско яке

Трябва ми да е по-тънко,зимни има 2бр.

В about you има доста детски с подобни принтове, при промоции може да се улучи цена, name it  предлагат различни динозаври - тънки, дебели якета.

# 129
DeVa®, моята е с жълт потник с палмички  и сиво долнище на звездички.
Поръчах пуловер с мириносова вълна https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0863644018.html за 55 лв. с код, защото докато се начудя и тези в Манго на 34 лв. свършиха. Все пак пуснах и от там един, та ще сравнявам качеството.

# 130
Дйдоха детските неща. Пуловерите са много хубави, но големи - за момче 144-145 см ги поръчах.
Якето ще го мери следобед - според мен ще му е добре, може би леко свободно.
Суитчера и той ще голям, но тези се свиват и ще го оставя вероятно.
Боксерките съм ги уцелила, но аз само поръчвам следващ номер вече няколко години подред.

# 131
Здравейте, момичета, Много моля тези от вас който сте активни или доста често посещаващи магазините , да Ви помоля, харесах риза на малкия , но за съжаление е изчерпана онлайн, та да погледнете, ако е останала някъде в някой магазин

# 132
Има опция да се провери дали я има налична в магазин и къде.

# 133
Здравейте, ако ви е удобно, да проверите
Благодаря предварително

# 134

Не е реална информацията, системата не я ъпдейтват редовно. Изобщо не може да се разчита на това.

Общи условия

Активация на акаунт