Пазаруване от НМ, тема 60 - юбилейна

• 35 502
  • 763
  •   1
Отговори
# 105
  • Сандански
Има банер вече:
Cyber Monday до -50% на избрани артикули за лоялни клиенти
Офертата е валидна за лоялни клиенти на избрани артикули онлайн с включена безплатна доставка на 28.11.2022 г. или до изчерпване на количествата. Не се комбинира с други оферти, намалени артикули или специални колекции. Открийте офертата в кошницата си преди плащане, като използвате полето „Прилагане на отстъпка“.

Нищо интересно...

А защо няма безплатна доставка под 50 лв. Anguished

# 106
  • БГ
Коригираха го и вече е над 50 лв. БД 😃

# 107
Пристигнаха ми пуловерите, единият е с дефект Sad а не искам да го връщам Sad дали ще е останала бройка?
И за колко време възстановяват пари, като върна онлайн поръчка, може ли на място в магазин?

# 108
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0976185001.html
Това и оформящ чорапогащник 200 ден поръчах и сложих 5 лв бонус .

# 109
Нищо няма да му стане на пуловера. Подпъхни крайчетата на нишката и си го носи спокойно.

Аз само едно яке за мм поръчах, на 55 лв. нямаше да го взема, но за 27 е супер! То е с дебелината на жилетка, но топли и изглежда добре.

# 110
Обикновено подпъхвам такива възелчета, но тези не са възелчета, клъцнато и късо е, няма как да го вържа даже

# 111
  • Бургас

Бобчи, може ли линк към чорапогащника?

# 112
За какво време става това якенце? И отговаря ли си?

# 113
  • София
Моята е поръчка е под 40 лв и нямам доставка, но я пуснах сутринта.

# 114
Пристигна този пуловер. Взех го с 25% отстъпка и 5лв някакъв подарък, та ми излезе 62.50 и поръчах.
Не е написано какъв размер носи манекена и си мислех, че е уголемен, поръчах М и си мисля , че трябва Л за мен.
Та, ако някой го поръчва да знае да си поръча номера според мен поне.
Цветът е същият, но някак за тези пари...не знам, не е това, което очаквах
ей този
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1113576002.html

Сега пък видях само за майка за Коледа един пуловер го чакам, ама пък не ми приема 5 лв бонус пак някакъв имам в един профил и се въздържам вече. Нещо ....май скоро няма вече какво да купувам и цените станаха едни...

# 115
Здравейте, аз съм доволна от Cyber Monday. Някои неща наистина бяха доста намалени и си заслужаваха - детски и дамски чорапи, бикини, шалове, суитчери за малките. И една бяла риза, чиста случайност, че я намалиха точно нея, отдавна ми е в любими, поръчах я, трябва ми за под пуловерите да я слагам и под сако.

Последна редакция: пн, 28 ное 2022, 17:27 от Dareland

# 116
Взех мъжката пижама, XL e. Ако бях взела XXL, гащурите щяха да са като на някой падишах шалварите! Огромни са и тези, ама ... трикото някак е стегнато и не очаквам да станат хептен на парашут, мм каза, че си я иска. Горното ми се струва късичко за него и сигурно като го изпера сега, ще се скъси съвсем, ама неам нерви да връщам, не че не чакам още три пратки от НМ и мога да върна тогава, но НЕ. Поръчах му отделно само две долнища L, ще му стигнат за дълго време напред.

# 117
По повод Пепко да спомена на какво попаднах преди време. Лятна пижама от HM /взета на някакво намаление около 18-20 лв. - не си спомням точно/ се оказа абсолютно същата  в Пепко на цена 11 лв./тази цена я запомних/. Вероятно важи и  за други артикули - разлика само в етикетите и цената.

# 118
По повод Пепко да спомена на какво попаднах преди време. Лятна пижама от HM /взета на някакво намаление около 18-20 лв. - не си спомням точно/ се оказа абсолютно същата  в Пепко на цена 11 лв./тази цена я запомних/. Вероятно важи и  за други артикули - разлика само в етикетите и цената.
На външен вид и като модел може да е била същата, но памука в НМ е различен от този в Пепко. Имам доста неща  и от двете места, и няма място за сравнение. Например детските тениски от НМ са мек и прохладен памук, подходящ за жега, докато в Пепко тениските им стоят малко твърди. Не че не му взимам от там, ама друго е...

# 119
И аз се чудя на това яке, но в моя случай ще трябва да купя за няколко години напред, по-малките номера са свършили 😀

Някой има ли такова детско яке

Трябва ми да е по-тънко,зимни има 2бр.

Общи условия

Активация на акаунт