Пазаруване от НМ, тема 60 - юбилейна

• 35 449
  • 763
  •   1
Отговори
# 90
Все още няма банер, но вече има намаление на някой артикули и е обявен “Ciber Monday”. Просто разглеждах в “любими” и ми направи впечатление:

Скрит текст:

# 91
И аз излових няколко неща от любими. Ще чакам да видя банера, от нещата за мен нищо не е намалено 🤷🏼♀

# 92
Само две- три неща имам намалени в любими. Смешна работа.
Иначе вчера ме побъркаха да ми пращат известия за -20- те процента.

# 93
Само едни бикини имам в Любими, по тях разбрах за Сайбър. Несериозна работа. Close

# 94
  • Пловдив
Има банер вече:
Cyber Monday до -50% на избрани артикули за лоялни клиенти
Офертата е валидна за лоялни клиенти на избрани артикули онлайн с включена безплатна доставка на 28.11.2022 г. или до изчерпване на количествата. Не се комбинира с други оферти, намалени артикули или специални колекции. Открийте офертата в кошницата си преди плащане, като използвате полето „Прилагане на отстъпка“.

Нищо интересно...

# 95
Онзден мернах статия в Капитал, че българите се обличат от Pepco, HM и зара 😀
Аз в интерес на истината прегледах много сайтове, от които се надявах да купя нещо по-изгодно на ЧП, но само Златна рибка ме ощастливи-навсякъде 20%.

# 96
За HM и Зара съм съгласна, в Pepco всичко е ниско бюджетно и изглежда като парцал. Говоря за дамските дрехи. Но може би има хора на които им харесва. На брошура го докарват, но на живо са много зле.

п.п. И днес ще пропусна "велият" им Кибер понеделник!

# 97
Е, няма какво да си съгласна, това е статистика.
Аз имам дрехи от Пепко, в повечето случаи размерите не са подходящи за мен, децата обаче намазват много.
Да не забравяме, че за много хора приоритет е цената.

# 98
  • БГ
На намеря пише, че е с включена безплатна доставка, а в кошницата начислява доставка 🙂

# 99
18 клина намалени, ни един спортен не видях

# 100
Аз съм доволна, че изчаках понеделник. Поръчах още няколко неща.

Скрит текст:

Дано само да не са ми много големи дънките.

Скрит текст:

# 101
Нищо интересно не забелязах , нещата които поръчах с -25% и -20% сега не са в офертите на сайбър, на редовна цена са вече.

# 102
И аз за клинове чакам, трябваше да се стегна предните дни и нацъкам с 20% каквото ми хващаше око...

# 103
  • София
Аз пуснах тези:

# 104
  • Сливен
Някой има ли такова детско яке

Трябва ми да е по-тънко,зимни има 2бр.

Общи условия

Активация на акаунт