Пазаруване от НМ, тема 60 - юбилейна

• 35 530
  • 763
  •   1
Отговори
# 270
Заглавие за следващата тема- 61 пижамена 😂

# 271
  • София
Ле-лее, колко дънки съм връщала заради крив/усукан шев на крачола. А хубаво ми седят, харесвам се. Дори съм поръчвала нов чифт пак същите, с надежда да нацеля друга партида, но не - по цели партиди май си вървят с една кройка с леко пресукване на единия крачол. Мда трагедия е това и се среща при различни марки. И  на мен все ми се падат на десния крак да е дефекта.   

# 272
  • Пловдив
При мен е на левия...и сефте попадам на такива Confused Утре им ги пращам обратно. Начи да не поръчвам друг чифт? Ще поизчакам, да...

# 273
Здравейте,последната година хич не бях активна с пазаруването на марката и не съм в час дали има някакви опции за безплатна доставка .Код за намаление не вярвам да има,но поне безплатна доставка ще се радвам ако някой сподели

# 274
Над 50 лв. е безплатна доставката.
Забелязвам, че много бързо избеляват разни цветни памучни панталони. В последните месеци поръчах доста и на мен и на ММ и след 2 пранета все едно са носени години. Суичърите след 2 пранета се завалват и образуват топчета... Детските клинчета с мъхеста материя отвътре, които са много удобни, след няколко пранета избеляват и се свиват и на нищо не приличат. Вбесявам се и ще взема да преустановя пазаруването от там. Съжалявам, защото от 3 години някъде основно пазарувам от тях и им свикнах на моделите и размерите... много падна качеството. Само да се ориентирам към кой бранд да емигрирам...

# 275
Гледам някакви 25%на плетива и още нещо, дали имаше за бельо пак или още не или въобще пак по дни на групи ли са тези 25, след черния петък нещо изпуснах нишката

# 276
  • София
Има явно някакъв бъг, защото не прилага кода за -25%

Мда, стана ясно, че е за суми над 50л.

Последна редакция: пн, 12 дек 2022, 22:22 от kopche

# 277
Ох, ейчем-а като избухнат така вечер 😄

# 278
Само за определени артикули е кода.
Като кликнете на банера, излизат по категории.
Комбинира се само с код за дрехи. Имам на един акаунт 25 % за любим артикул, не става с тези 25. И с ваучер за РД не става.

# 279
Здравейте. За рожден ден генерират ли се намаления? Ако има, в приложението ли да ги търся, къде?

# 280
  • София
Само за определени артикули е кода.
Като кликнете на банера, излизат по категории.
Комбинира се само с код за дрехи. Имам на един акаунт 25 % за любим артикул, не става с тези 25. И с ваучер за РД не става.
Е, да де! От категорията си избирам и филтрирам по продукт. Един шал искам, ама не дава.

Последна редакция: пн, 12 дек 2022, 22:11 от kopche

# 281
Опитах се да поръчам наново рекламирания пуловер, но не става с днешния код. Обаче са ми издали лично за мен 25% за "любими продукти" до 25ти.  Подозирам, че има връзка с рекламацията на пуловера, купен с отстъпка. Ще разгледам за още нещо до 25ти 😊

# 282
  • София
В кошницата и после трябва да  приложиш купон, сложили са го при личните купони.

# 283
  • София
"Зимната" оферта е за поръчки над 50 лв. Исках да поръчам една шапка и доста време се чудих защо не ми я намалява. После прочетох. Simple Smile

# 284
  • София
Сега стана!
Добавих към шала произволен продукт от списъка, за да видя, дали ще даде за него отстъпката. Кошницата се рефрешна по този начин и автоматично добавя отстъпката за двата артикула

Но ако махнеш по скъпият от двата, премахва и отстъпката

"Зимната" оферта е за поръчки над 50 лв. Исках да поръчам една шапка и доста време се чудих защо не ми я намалява. После прочетох. Simple Smile
Да, точно това е!

Общи условия

Активация на акаунт