Пазаруване от НМ, тема 60 - юбилейна

• 36 419
  • 763
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Напоследък всичко в НМ, което е свободно, ми се струва уголемено.
Само един панталон, за който изрично си пишеше, че е умален, взех в реалния за мен размер.

# 466
  • Бургас
Още едно недоразумение, което взех днес.
Не мога да кажа пуловер, толкова е тънък и рехав, само цвета му е свеж, но отпред с дефект по тъмно от преждата. На снимката изглежда голям, поръчах номер надолу, но или ръцете ми са дълги или ръкавите са къси до кокалчетата на китката ми е, а на манекенката, която е 2см по висока от мен ръкавите са дълги 😕

# 467
Кожения клин много ми хареса, за съжаление трябва да сваля доста килца, за да ми стои добре такова нещо пак.
Аз си чакам ботите, поръчах два размера и единия ще връщам, че не исках да изтърва промоцията Simple Smile

Скрит текст:
Моят елек е от reserved, влюбена съм в него, много е мекичък, а и с качулка - https://www.reserved.com/bg/bg/elek-ot-imitatsiya-na-kozina-2629o-30x
еее,
Скрит текст:
и намален, ама само Л...жалко. Уголемен ли е?

Скрит текст:
Аз бях М, но сега след раждането вече съм нещо между М и Л и поръчах Л. Добре ми е, но май и М щеше да ми става. Не ми се струва уголемен.

Fanfanito, ботите са онези бежавите, гумени, които ти беше пуснала преди няколко дни заедно с чантата. Поръчах 38 (моя реален номер) и 39 за всеки случай ако ми стягат. И едни доста намалени бебешки дънки за бебка, че бая пуловери събра тя и няма с какво да ги носи 🤣

# 468
Мистик, веднага дава 10%, но за намалени не важат. Също няма БД.

# 469
Какви сладки дънкови гащури...
Първо помислих че нЕкви шорти показвате, и си викам не е ли хладно за тях....пък после гледам те за малка сладка трътка били Heart Eyes

# 470
Поръчах това яке https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1111454001.html, размер М.
Ами то е ОГРОМНО!
Но пък много ми хареса как стои. Връщам го  и вземем XS размер, надявам се да ми стане.

Също и тази рокля от букле.
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1051007002.html
Тя пък е умалена...

# 471
Ох, тази рокля ми легна на сърце!
Как е като дължина?

# 472
До коленете е дължината. Четох в коментарите, че е умалена и взех един номер по- голяма. Стана ми точно, друг е въпроса, че отново не се одобрих.

# 473
Блягодаря на Фани за чантето. Heart Eyes

Не се огъва. Чудесна е Heart

И ботушо-боти за 32 лв.

# 474
Тази сутрин опитах да пусна поръчка, но не ми позволи с опция НП. И при вас ли е така ?

# 475
  • София
Вчера получих едно право оранжево палто от намаление, но не мога да дам линк, защото нещо при мен сайтът не работи, имаме ограничения на нета.
Много приятен цвят, обаче S - широко според мен. Или трябва да е така...
Ще го мисля през празиниците, сега поне имаме време.

# 476
и аз взех едно теди палто май им викат ХС ми е като два номера по-голямо предполагам овърсайз се носи

# 477
  • Пловдив
Тет, аз стола ти харесах Grin

# 478
Недей, не е удобен изобщо. Закачих я, за да се види как пада и дали гърчи.

# 479
Teta75, а ботите лесно ли се обуват? Гледам сега масово са напускали такива с ластици, но ме притеснява как ще ги обувам-събувам.

Общи условия

Активация на акаунт